Articles Stat:
Number of Articles: 521Number of Proceeding pages: 5539
Papers View: 672768
Third National Conference on Food Science and Industry
Third National Conference on Food Science and Industry In date 2014-11-17 by Islamic Azad University of Quchan,دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان in City Quchan was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Third National Conference on Food Science and Industry
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Third National Conference on Food Science and Industry
بررسی کاربردهای نوین نانوتکنولوژی در صنایع غذایی
بررسی خواص خوراکی عسل
ارزیابی عملکرد مدیریتی در صنایع غذایی
جایگاه شیر در تغذیه انسان
اثر خارق العاده شیر شتر
تولید فیلم خوراکی ضد میکروبی جهت مهار لیستریا مونوسایتوژنز در گوشت
تاثیر افزودن آرد سنجد بر خصوصیات شیمیایی کیک
مقایسه و بررسی خصوصیات شیمیایی دو لسیتین هندی و ساخت داخل
کاربردهای حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی
ا Dense Phase carbon dioxide و تاثیر آن بر میکروارگانیسم ها و آنزیم ها در صنایع غذایی
مطالعه تاثیر شدت فراصوت در میزان استخراج آنتی اکسیدانهای عصاره گیاه شوید خراسان
جایگاه عمل آوری و کاربرد جلبک های دریایی در ایران
Effect of ozone to increase the shelf life of fruits and vegetables
اثر افزودن روغن های گیاهی (مارگارین و هسته پالم) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پرچرب
اثر افزودن روغن های گیاهی مارگارین و کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر خامه ای
استفاد از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکلی از شیر
نقش پرتودهی در ماندگاری مواد غذایی و تاثیر اشعه یونیزه بر کیفیت آن
تاثیر عصاره زرشک بر زنده مانی باکتری های لاکتوباسیلوس اسید و فیلوس در ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده غنی شده با عصاره زرشک و بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی آن
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفراصلاح شده بر افت وزنی، سفتی بافت و خواص حسی فلفل دلمه ای به روش سطح پاسخ
خشک کردن برش های گوجه فرنگی توسط خشک کن رفرکتنس ویندو و بررسی خصوصیات آن
تاثیر امواج فراصوت بر میزان استخراج عصاره ریوند چینی (Rheum palmatum)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ریوند چینی (Rheum palmatum) به روش DPPH
اثر روش استخراج بر میزان فلاوونوئید عصاره ریوند چینی (Rheum palmatum)
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از گیاه ریوند چینی (Rheum palmatum)) با استفاده از امواج فراصوت
بررسی اثر خشک کردن با هوای داغ بر تغییرات محتوای فنلی و فلاونوئیدی سیر کوهی (Allium ursinum L)
بررسی خواص امولسیفایری صمغ استخراج شده از گیاه بومی چرخک
بررسی عوامل مؤثر بر خواص حسی و میکروبی کفیر
اثرات دما، زمان و غلظت محلول در خشک کردن اسمزی سیب زمینی
بررسی پایداری حرارتی روغن فرا سودمند حاصل از روغن های بزرک، کنجد و روغن زیتون
بررسی ویژگیهای کیفی روغن فرا سودمند حاصل از روغن های بزرک و روغن زیتون
بررسی پیش فرایند ترکیبی فراصوت آبگیری اسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ بر شاخص رنگ خرمالو
بررسی پیش فرایندهای فراصوت و آبگیری اسمزی و خشک کردن تکمیلی با هوای داغ
بررسی وتمیز کردن غشاءها در صنایع غذایی توسط فرآیند اولتراسونیک
مقایسه روشهای خشک کردن هوای داغ و مایکروویو بر ویژگیهای کیفی زردآلو
بررسی اثر اسانس بومادران (Achillea Santolina) بر خواص عبوردهی در فیلم نشاسته کاساوا
مروری بر نقش نانو جاذب ها در افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی (مطالعه موردی قارچ)
بررسی اثر اسانس بومادران (Achillea Santolina) بر پارامترهای رشذ اشرشیا کلی در فیلم نشاسته کاساوا
اندازه گیری خواص دی الکتریک عصاره گوجه فرنگی در فرایند استریلیزاسیون با استفاده از امواج مایکروویو
تاثیر امواج فراصوت بر رفتار جریان مستقل از زمان صمغ قدومه شهری
بررسی تاثیر افزودن صمغ دانه قدومه شیرازی و کتیرا روی سینرسیس سس کچاپ با رویکرد بهبود کیفیت
بررسی تاثیر افزودن صمغ دانه قدومه شیرازی و کتیرا بعنوان جایگزین طبیعی روی قوام سس کچاپ
بررسی آبگیری اسمزی میوه ها و سبزیجات
کاربرد شیرین کننده طبیعی استویا به عنوان جایگزین ساکارز در نوشیدنی پرتقال و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
کاربرد امواج فراصوت در پاستوریزاسیون نوشیدنیها و تاثیر آن بر خصوصیات کیفی و تغذیه ای
بررسی ظرفیت آنتی اکسیدان عصاره های مختلف اندام هوایی گیاه گون اسبی
بررسی اثر روشهای مختلف پخت روی ترکیبات شیمیایی (پروتئین-چربی-ماده خشک-خاکستر) فیله ماهی سفید دریای خزر
اثر غلظت های عصاره چوبک بر ویژگی های شیمیایی و حسی دونات در طی زمان نگهداری
افزایش کیفیت و ماندگاری دونات با کاربرد عصاره چوبک در فرمولاسیون آن
بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات حاوی عصاره چوبک
ویژگی های آنتی اکسیدانی دونات حاوی عصاره چوبک
اثر پیش تیمارهای مختلف بر فرایند خشک کردن اسمزی
تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته پیش ژلاتینه گرانولی فسفاته و اتصال عرضی گندم با استفاده از روش حرارتی
مقایسه رفتار حرارتی نشاسته فسفاته گندم با نشاسته اتصال عرضی
بررسی تاثیر افزودن صمغ های گوار و کتیرا روی سینرسیس ماست هم زده با رویکرد بهبود کیفیت
بررسی تاثیر افزودن صمغ های گوار و کتیرا روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست هم زده
مقایسه تاثیر دو روش شیکر و اولتراسوند بر خصوصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه باریجه
بررسی تاثیر شرایط مختلف پس از برداشت بر ضایعات انار
برسی تاثیر به کارگیری صمغ دانه مرو بر روی دو ویژگی درصد مقاومت به ذوب و درجه صافی در بستنی سنتی
اثر افزودن روغن های گیاهی مارگارین و هسته پالم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر خامه ای
تاثیر فرایند حرارتی گندم بر خواص فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی
اثر جایگزینی نسبی کلریدسدیم با کلریدپتاسیم بر خصوصیات ارگانولپتیکی خیارشور
اثر کاهش کلرید سدیم بر ویژگیهای بافتی محصول خیارشور
مقایسه ی اثر کلرید پتاسیم به عنوان جایگزین نمک کلریدسدیم بر خواص حسی دو محصول خیارشور و کلم شور
رنگدانه های روغن زیتون: ساختار، سلامت بخشی و تأثیر آن بر پایداری روغن زیتون
اسیدهای چرب روغن زیتون با تأکید بر اسید اولئیک: اثرات سلامتبخش و اثر فرایندهای نوین بر آنها
استفاده از اولتراسونیک در نگهداری محصولات لبنی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته فسفاته و اتصال عرضی سیب زمینی در مقایسه با نشاسته طبیعی
کاربرد پوشش های خوراکی حاوی عصاره های گیاهی در بسته بندی مواد غذایی
کاربرد پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر در حفظ کیفیت و نگهداری مواد غذایی
اثر غلظت های مختلف نشاسته اصلاح شده و میکروکریستالین سلولز بر ویژگی های حسی کره کدو حلوایی به روش سطح پاسخ
تأثیر افزودن فسفوریل کلراید بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی نشاسته برنج
بررسی نقش واریته برنج در تولید نشاسته از آرد در روش استخراج قلیایی
اثر فشار بالا روی آنزیم های مواد غذایی با نگرش کیفی
بررسی اثر اسانس مرزه بر خواص مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نشاسته سیب زمینی
بررسی اثر اسانس مرزه بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی نشاسته سیب زمینی
بررسی اثر اسانس مرزه بر خواص ممانعتی فیلم نشاسته سیب زمینی
تهیه و ارزیابی فیلم های نشاسته سیب زمینی حاوی اسانس مرزه به عنوان یک بسته بندی فعال
تاثیر صمغ های زانتان ، آلژینات سدیم، کربوکسی متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی میگو سوخاری
بررسی تاثیر برخی هیدروکلوئیدها بر جلوگیری از دوفاز شدن دوغ
بررسی اثر افزایش ایزوله پروتئین سویا بر روی فاکتورهای رنگ رب گوجه فرنگی
بررسی امکان استفاده از آب پنیر در تولید دوغ صنعتی
بهینه سازی جایگزینی تخم مرغ در فرمولاسیون کیک اسفنجی با استفاده از WPC و امولسیفایر و آنزیم لیپاز
تاثیر جایگزینی تخم مرغ در فرمولاسیون کیک اسفنجی با استفاده از WPC
Effect of Vanillin on Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum and evaluation of its physicochemical and sensory properties in probiotics yogurt
کاربرد امواج فراصوت در سالم سازی مواد غذایی
اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاه پونه در پایداری اکسایشی روغن کانولا طی شرایط حرارت دهی
جداسازی و خالص سازی اسانس گیاه درمنه دیفوزا (Artemisia diffusa) به روش کروماتوگرافی گازی
سیر تکاملی خشک کن های خورشیدی در صنایع غذایی
مروری بر دستاوردها و کاربردهای انرژی خورشیدی در صنایع غذایی
Investigation on ultrasound-assisted extraction of three effective parameters on coloring ability of Saffron edible extract
استفاده از فناوری ترکیبی خشک کردن و انجماد بر روی خواص فیزیکو شیمیایی گوجه فزنگی
تعیین خصوصیات فیزیکی دانه کلزا رقم هایولا 308
A New Method for Omitting Switch Circuit of PEF (Switchless PEF). Running Title: A New Method for Omitting Switch of PEF
بررسی ویژگی های کیفی نوشیدنی گردو حاوی غلظت های مختلف صمغ گوار
کاربرد ماده زائد جامد پوست میوه کیوی در تصفیه پساب های صنایع غذایی حاوی فلزات سنگین
تصفیه پساب کارخانجات نوشابه سازی با کمک گرفتن از روش تصفیه پیشرفته جهت استفاده مجدد پساب برای پرورش ماهی کپور با بهره مندی از مدل Stella
تاثیر صمغ های زانتان ، آلژینات سدیم، کربوکسی متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر پروفایل اسید چرب میگو سوخاری
بررسی اثر ضخامت و تعداد لایه فیلم بسته بندی بر پایه LDPE به منظور افزایش زمان ماندگاری بادام زمینی بسته بندی شده
The Effect of soy-protein isolate on the tomato paste viscosity by using response surface methodology
تعیین پارامترهای سینتیکی واکنش اکسایش روغن گردو با آزمون رنسیمت
ارزیابی میزان جذب روغن ناگت گوشت سرخ شده به روش عمیق تحت تاثیر: افزودن آرد لوبیا قرمز، صمغ کتیرا، دما و زمان
تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم غنی شده با عصاره چای سبز (Camellia sinesis) برماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 18- درجه سانتیگراد
بررسی استفاده از فیبرخوراکی در طعم، ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی از طریق کاربرد خمیر کرفس در فرمولاسیون پنیرسفید فراپالایش
بررسی تاثیر افزودن سولفات منگنز در استارترکالچر تجاری AmiGen-101 بر زمان کاهش گرمخانه گذاری و خصوصیات ارگانولپتکی
بیسکویت رژیمی با آرد چاودار
بررسی اثر استفاده ازمخلوط های نیمه آماده و نوع بسته بندی بر بهبود کیفیت و ماندگاری نان بربری
بهینه سازی فرایند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سداب در روغن آفتابگردان
استخراج و اندازه گیری عصاره فنولی گیاه سداب به دو روش غرقابی و امواج مایکروویو
مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره سداب با آزمون های مختلف
ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز
تأثیر استفاده از عصاره گیاه گلپر بر میزان pH و اسیدیته سس مایونز
مطالعه و بررسی اجزای تشکیل دهنده سس مایونز حاوی عصاره گیاه گلپر
تاثیر امواج فراصوت به عنوان جایگزین پاستوریزاسیون حرارتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی پرتقال رژیمی حاوی استویا
مروری بر ویژگی های تغذیه ای و عملکردی استویا
اثر غلظت های مختلف صمغ گزانتان و کاراگینان برخصوصیات حسی نوشیدنی پسته
کاربرد پوشش های خوراکی بر کیفیت محصولات سرخ شده سیب زمینی
بررسی اثرافزودن کنسانتره کشمش گرد، پکتین و صمغ زدو بر ویژگی های حسی، میکروبی و فیزیکوشیمیایی ماست هم زده و نگهداری در شرایط سرد
مروری بر ویژگی های تغذیه ای و کاربردی بتاگلوکان
بررسی جایگزینی تیمارهای مختلف زنجبیل و بادام در بهبود پارامترهای کمی و کیفی کلوچه زنجبیلی سبزوار
تأثیر افزودن زنجبیل و بادام بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کلوچه زنجبیلی سبزوار
بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و ماده خشک شیر بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست
تاثیر افزودن کنجاله دانه گل مغربی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی
بررسی میزان تأثیر اجزای تشکیل دهنده کیک اسفنجی غنی شده با کنجاله دانه گل مغربی بر روی محصول نهایی
بررسی اثر ضد باکتریایی فیلم نانو کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته/ پلی وینیل الکل- دی اکسید تیتانیوم
جایگزینی تیمارهای مختلف دارچین و فندق بر پارامترهای کمی و کیفی کوکی لاهیجان
بررسی درصد استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گردو
بررسی تاثیر فرآیند اولتراسونیک بر میزان ترکیبات فنلی و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره گل گاو زبان
تعیین سطح کوفتگی سیب رقم (yellow delicious) در اثر سقوط از ارتفاع بر روی سطوح با جنس های مختلف با استفاده از روش پردازش تصویر
نوشیدنی فراسودمند و رژیمی چای سرد برگ زیتون برپایه قند استویا
بررسی کاربرد سبوس برنج در بیسکویت
بررسی کاربرد ضایعات حاصل از میوه در کیک
Effect of Ultrasound and Diffrent Flour Addition In Batter on Quality of Deep Fat-Fried Chicken Nuggets
بررسی تاثیر بالنگو شیرازی و امولسیفایر داتم بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی کم چرب
بررسی عوامل موثر بر استخراج اسانسهای گیاهی به روش سیال فوق بحرانی
بررسی اثر دوره نگهداری بر برخی خصوصیات فیزیکی پرتقال رقم والنسیا
نشاسته سیب زمینی جاذبی مناسب برای حذف نیکل از پساب
کربن فعال تهیه شده از پوست ذرت ، جاذبی ارزان قیمت در حذف رنگ متیل بلو از پساب های صنعتی
Destruction of AFT by Ultrasound Treatment
بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری نان بربری با استفاده از صمغ و آنزیم
بررسی اثر دوره نگهداری بر برخی خصوصیات مکانیکی پرتقال رقم والنسیا
اثر جایگزینی شکر با ایزومالت و سوکرالوز بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی رژیمی
بررسی خصوصیات ژئومتریک 13 رقم نخود
سورتینگ دانه های گندم با استفاده از پردازش سیگنال صدای برخورد
Manufacturing of a novel naturally carbonated fruit beverage
بررسی مقایسه ای کارایی استفاده از سیستم استنتاج نروفازی( ANFIS) و شبکه عصبی مصنوعی MLP در پیش بینی میزان تولید محصولات غذایی
Application of Voice Recognition Technology in Sorting of Soybean Varieties
بررسی میزان غیر فعال شدن باکتری اشریشیاکلی در مراحل مختلف فازی آن تحت اثر میدانهای الکتریکی پالسی قوی در مواد غذایی
بررسی روشهای نوین استخراج ترکیبات فنولیک به عنوان مواد واکنشگر در گیاهان
بررسی استفاده ازت های غیر پروتئینی به عنوان جایگزین برای پروتئین ( طبیعی ) در جیره نشخوار کنندگان و غیر نشخوار کنندگان
مروری بر بسته بندی های ضد میکروبی و مواد به کار رفته در آنها
روش های بهره گیری از ملاس در صنعت غذا
کاربرد اولترا سونیک در صنایع غذا و بسته بندی در صنایع غذایی
بررسی تغییرات Ph، اسیدیته، خاکستر و سنتز پکتین درگوجه فرنگی گیلاسی در شرایط Map
بررسی استفاده ازن در صنعت غذا به عنوان جایگزینی برای کلر
بررسی تاثیر امواج مایکروویو بر میزان ویتامین c موحود در ورقه های کیوی خشک شده در مایکروویو و رطوبت باقیمانده در آن
بررسی و کاربرد هیدروکلوئیدها در محصولات پخت
بررسی پردازش تصویر در برنامه کشاورزی تحت محاسبات باکارایی بالا
کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم در هلو در شرایط درون شیشه ای
حل عددی مدل انتقال جرم در خشک کردن اسمزی برش هندوانه
بررسی اثر اسید سیتریک برخواص فیزیکوشیمیایی پنیرپیتزا
بررسی اثر فیبرهای خوراکی (سیب و کرفس) بر خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی کم چرب
نقش آنزیم ها در فرآوری ماهی
بررسی غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی و روش های نوین آن
بررسی رفتار ترمو دینامیکی خشک شدن ورقه های کیوی وضریب نفوذ موثر آن طی فرایند خشک کردن با هوای داغ در خشک کن
تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون شیر
اثر هشت هفته مصرف آجیل سویا ، دانه شنبلیله و مصرف همزمان آنها بر هورمون های LH، FSH و استرادیول سرم و علائم شایع وازوموتوری در زنان یائسه
بررسی اثر اسانس رازیانه استخراج شده با امواج فراصوت بر خصوصیات بافتی، تصویری و میکروبی نان باگت
بررسی تاثیر افزودن آرد سنجد بر برخی از خصوصیات فیزیکی خمیر کیک
بررسی خواص حسی کیک حاصل از افزودن آرد سنجد به فرمولاسیون آن از دید ارزیاب ها (پنلیست ها)
مقایسه روغن و کنجاله حاصل از دو دانه ی روغنی سویا و کلزا
مقایسه روغن و کنجاله حاصل از دو دانه ی روغنی کنجد و آفتاب گردان تولید شده در مقیاس صنعتی
کاربرد تکنولوژی نوین امواج فراصوت در صنایع لبنی
کاربرد امواج فراصوت در ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی آرد گندم
ارزیابی کیفیت یکنواختی رنگ در دانه های کشمش بسته بندی شده به کمک پردازش تصویر
دسته بندی و جداسازی کشمش ها در فرآیند سورتینگ به کمک پردازش تصویر
بررسی شاخص های آنتی اکسیدانی در عصاره سه گونه جوانه گندم
تاثیر زمان برداشت و خشک کردن در کیفیت میوه عناب
بررسی ر آرد مالت جو و آرد سویای فعال و آرد سویای غیر فعال بر خصوصیات نان بربری سبوس دار به روش پردازش تصویر
تاثیر عصاره چای سبز بر کیفیت چربی ماهی کپور نقره ای (Hypophtalmichthysmolitrix) به هنگام نگهداری در یخ
بررسی مقدار هگزانال در چیپس بعنوان شاخصی از اکسیداسیون لیپیدیک با استفاده از تکنیک استخراج از فضای فوقانی در یک میکرو قطره – کروماتوگرافی گازی
بررسی تأثیر آنتی باکتریایی عصاره گیاه گزنه بر افزایش عمر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان شکم خالی نگهداری شده در شرایط سرد
بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه گزنه بر افزایش عمر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان شکم خالی نگهداری شده در شرایط سرد
توصیف ویژگی های ماده ی غذایی توسط روش آنالیز NMR (رزونانس مغناطیسی هسته پروتون)در کنترل کیفیت فرایندهای غذایی
Detection of Aflatoxin M1, Heavy metals (As, Pb, Hg, Cd, Al) and Polychlorinated Biphenyls in Demineralized Whey Powder Produced from Sweet Whey
اثر پوشش خوراکی کتیرا و عصاره شیرین بیان بر ویژگی های حسی و میکروبی مرغ در دمای یخچال
Indirect-Passive Solar Dryer for Grapes
بررسی اثر اندازه و جهت بارگذاری بر برخی خصوصیات مکانیکی نارنج
بررس نقش فناوری های نوین در کنترل کیفیت صنایع غذایی
افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای خوراکی با استفاده از شستشوی با اسید اسکوربیک و پوشش دهی با پوششهای خوراکی
تاثیر عصاره ی رزماری بر میزان بار باکتریایی ماهی کپور نقره ای (Hypophtalmichthys molitrix) به هنگام نگهداری در یخ
کاربرد اسانسها و عصاره های گیاهی در صنعت غذا
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی،رئولوژیکی و حسی پنیرهای پیتزای موزارلا و پروسس در طول دوره نگهداری
Determination of Sunset Yellow and Erythrosine in Binary Mixture Using Chemometric Methods
تأثیر افزودن عسل وبره موم بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک یزدی
بررسی روشهای تعیین تقلبات زعفران
بررسی اثر تیمارهای مختلف بره موم وعسل بر پارامترهای کمی و کیفی کیک یزدی
بررسی اثر تیمارهای مختلف بره موم وعسل بر پارامترهای کمی و کیفی کیک یزدی
بررسی پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرایند نانوفیلتراسیون در تصفیه و بهبود خصوصیات پساب قند کارخانجات قندسازی
بزرسی پتانسیل حذف ماده گوگزدی بلانکیت (Na2S2O4) و بهبود خصوصیات شربت قند در کارخانجات قند سازی به روش نانو فیلتراسیون غشایی
مطالعه مقایسه ای بین روش های مختلف اندازه گیری گلوتن مرطوب
Effect of combine forward speed and grain moisture content on yield quality inharvesting stage for tarom and fajre rice cultivars
بررسی تاثیر جایگزینی تیمارهای مختلف زنجبیل و بادام برخصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کلوچه زنجبیلی سبزوار
استفاده از پوششهای بیوپلیمری به عنوان راهی به منظور افزایش عمر ماندگاری آجیل ها
بررسی بسته بندی انواع ماهی در اتمسفر اصلاح شده
بررسی بهبود بخشیدن آرد با آنزیمهای مختلف
اثر جایگزینی تیمارهای مختلف دارچین و فندق بر خواص شیمیایی کوکی لاهیجان
بررسی نقش سرد کردن غوطه وری بر میزان کپک و مخمر، استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی میکروبی لاشه های مرغ در کشتارگاه صنعتی شهر مشهد
بررسی اثر کود زیستی (ورمی کمپوست ) بر ویژگی های عملکردی گیاهان دارویی
تاثیر بیوتکنولوژی گیاهی در آلرژی غذایی
ویژگی ها و تکنولوژی تولید فرآورده های لبنی فراویژه
ارزیابی جنبه های مختلف نوشیدنی سلامتی بخش کفیر
تاثیر خشک کردن به روش مایکروویو بر سنیتیک خشک کردن خرما
دیوار ترومب و کاربرد آن در ضد عفونی کردن هوای داخل ساختمان
ارزیابی قابلیت تولید آفلاتوکسین در کپک های آسپرژیلوس موجود در پسته با تکیه بر شناسایی ژن های ساختاری و تنظیمی تولید آفلاتوکسین
بررسی تاثیر استفاده از اسانس رازیانه در مهار رشد باکتری لیستریا
بررسی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی اندام هوایی گیاه گوش بره گونه کپه داغ (phlomis herba-venti L.subsp kopetdaghensis)
مطالعه برهم کنش پروتئین بتالاکتوگلبولین شیر با پپتید استخراجی از سفیده تخم شترمرغ توسط پراش پرتو رزونانسی جهت تولید فرآورده های شیری غنی شده در صنایع غذایی
Effect of UV irradiation on quantity and structure of aflatoxins using HPLC, GC/MS and FT-IR techniques
Determination of Aflatoxin M1 in milk by High Performance Liquid Chromatography in Mashad-Iran in 2014
بازیابی واستفاده مجدد پساب ناشی از شستشوی ماشین آلات در صنایع به روش هیبریدی
Antibacterial activity of methanol extract from Cotoneaster nummularioides, Cynodon dactylon and Cardaria draba on typical food-born pathogens.
بررسی اثر استفاده همزمان جلبک و لجن فعال و تغییرات فشار فیلتراسیون به منظور تصفیه فاضلاب شهری و تسهیل فرایند بازگردانی آن به چرخه مصرف آب شرب
بررسی اثر عصاره آبی و اتانولی خرفه روی باکتری های پروبیوتیک (Lactobacillus acidophilus و Lactobacillus casei)
بررسی تاثیر خواص فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط سیب و موز پروبیوتیک در طول مدت نگهداری
تاثیر پوره موز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در کوکتل آب سیب
Production of Multiplex PCR Kit for Fraud Detection in Dairy Products
Chemical Composition of Essential Oils and in vitro Antibacterial Activity of Methanolic Extracts of Sonchus arvensis and Eremurus spectabilis Against Four Food-borne Pathogenic Bacteria
Synthesis of a glycine salt of 12-silicomolybdate (C2H5NO2)2H4SiMo12O40 and investigation of its Anti-viral effect on the Cucumber Mosaic Virus (CMV)
تأثیر اسید لاکتیک و اسید استیک بر شمارش کلی میکروبی و خواص ظاهری لاشه مرغ
استفاده از هیدروکلوئید حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان منبع جدید برای تهیه فیلم خوراکی به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی
تاثیر آبچک (Drip) در کیفیت و ارزش تغذیه ای ماهیان
تأثیر آبگیری اسمزی روی جذب روغن طی مراحل سرخ کردن عمیق ماهی طلایی دریای خزر
عدم تحمل لاکتوز، شناسایی ، درمان توسط پروبیوتیک ها
کاربرد صمغ ها در پایداری دوغ
بررسی میزان آلودگی ناشی از باکتری استافیلوکوک در غذاهای بیمارستانی (شهرستان ساری)
تاثیر بار میکروبی موجود در ادوات طبخ و پرسنل آشپزخانه بیمارستان بر افزایش میزان آلودگی باکتریایی مواد غذایی ( قبل و بعد از پخت)
In-vitro Evaluation of Antibacterial Effect of Aqueous and Methanol extracts of Scrophularia Khorassanica on Salmonella typhi
امکان سنجی تولید پنیر موزارلا کم چرب
بررسی قدرت ضدباکتریایی روغن زیتون اکسترا ویرجین بر روی باکتری های پاتوژن شاخص در مواد غذایی و مقایسه آن با آنتی بیوتیک های Erythromycin ،Gentamicin و Chloramphenicol
اثر تخلیه الکتریکی سطحی بر غلظت نیترات محلول در آب
نقش نایسین و ناتامایسین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی
بررسی اثر انتی اکسیدانی گیاهان دارویی رزماری و آویشن شیرازی بر مواد غذایی
تاثیرانواع روش های پخت بر میزان جیوه ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان
تاثیر انواع روش های پخت بر میزان سرب ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان
تاثیر انواع روش های پخت برمیزان کادمیوم ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان
تاثیر جیره غذایی حاوی اسانس زیره سبز بر ویژگی میکروبی گوشت بلدرچین ژاپنی
خواص ضد میکروبی اسانس و بکارگیری آن در مواد غذایی
بررسی تغییرات اکسیداسیون گوشت جوجه های تغذیه شده با عصاره و پودر گیاه دارویی خرفه طی مدت نگهداری
اندازه گیری اریوسیترین و هسپریدین در آب لیمو ترش ایرانی بوسیله استخراج فاز جامد C18 و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
بررسی اکراتوکسین A در آردهای مصرفی نان سنگک و سرنوشت آن در فرآیندهای تخمیر و پخت
میکرواستخراج مایع مایع پخشی بر پایه انجماد قطره الی شناور برای اندازه گیری مقادیر ناچیز بریلیانت گرین و تعیین ان توسط اسپکتروفتومتری مرئی- فرابنفش در نمونه های حقیقی
میکرواستخراج مایع مایع پخشی بر پایه شناورسازی قطره آلی برای پیش تغلیظ مقادیر ناچیز آنتیموان و تعیین آن توسط اسپکتروفتومتری فرابنفش- مرئی در نمونه های حقیقی
اثرات چای سبز بر فلور روده
اهمیت آلودگی چای با فلزات سنگین
مکانیسم واکنش های تشکیل اکریل آمید در مواد غذایی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی برگ سه گونه گیاه انگور بر پایداری روغن سویا با روش آون گذاری بر مبنای تعیین اندیس تیوباربیتوریک اسید (TBA)
کاربردهای تکنولوژیکی انتروکوکوس در محصولات لبنی
شناسایی و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس کازلیفلاووس موجود در محصولات لبنی سنتی استان اذربایجان شرقی
شناسایی و مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس گالینارو م های موجود در شیر خام و پاستوریزه مناطق مختلف استان آذربایجان شرقی
اهمیت انتروکوکوس ها از دیدگاه بهداشتی در شیر
عوامل محدودکننده و اثر آنها بر روی شد و بقای لیستریا مونوسایتوجنز
بیماریزایی لیستریا و ارتباط آن با ایمنی غذایی
تاثیر ارتقاء سلامت و ایمنی غذایی بر وفاداری مشتریان شرکت بهاران گلکاله کرج
بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره کاکوتی و مرزه بر افزایش ماندگاری زیتون شور
مروری بر اثرات ضدمیکروبی عصاره کاکوتی و مرزه
بررسی میزان پراکسید و رنگ مصنوعی در زولبیا بامیه خراسان شمالی در سال 1393
بررسی کاربرد انواع روش های پوشش دهی در افزایش ماندگاری گوشت
بررسی میزان ضایعات آرد در استان های مازندران و یزد
بررسی ترکیبات فنولیک و توکوفرولی کل در عصاره جوانه سه گونه گندم
بررسی اثر زمان نگهداری بر میزان نمک های نیترات و نیتریت برخی سبزیجات
بررسی زمان نگهداری بر میزان اسید آسکوربیک برخی سبزیجات
اندازه گیری هیستامین در نمونه های کنسرو ماهی تولیدی در جنوب ایران
Rice and fungal contamination
بررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب و کادمیوم در ماهی های توزیع شده در سطح شهرستان سنندج
بررسی میزان شیوع سالمونلا در مرغداری های اطراف اصفهان
بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان اصفهان
اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره میوه سنجد (Elaeagnus angustifolia) در روغن سویا
مروری بر خواص پروبیوتیکی انتروکوکوس فاسیوم
اندازه گیری مقدار آب فعال (aw) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss) دودی شده به روش گرم (Hot smoking) در درصدهای مختلف شوری
معرفی و مقایسه بسته بندی های سنتی و نوین فراورده های شیلاتی
بررسی اثرضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis L.ssp. Angustifoliou) بر روی مخمرکلویورومایسس مارکسیانوس دردوغ ایرانی
ارزیابی پایداری اکسیداتیو اولئوگم ررین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا
ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه دیفوزا (Artemisia diffusa) به روش DPPH
آزمون های تسریع شده عمر ماندگاری مواد غذایی
مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه شنبلیله
بررسی اثر سرخ کردن سطحی با روغنهای مختلف بر روی پروفایل اسید چرب فیله ماهی امور GRASS CARP
Survey on Antagonistic Effect of Aqueous and Alcoholic Extracts of Spinacia Oleracea L (variety Mashhad) on food borne Pathogens using optical density
تاثیر سرخ کردن سطحی با روغنهای مختلف بر ویژگیهای شیمیایی فیله ماهی آمور GRASS CARP
Effects of 1-Methyl Cyclopropene (1–MCP) on Ethylen Production and Physicochemical Properties of Tomato Type Rapsona
اثر بازدارندگی نایسین و دمای نگهداری بر روی رشد و فعالیت باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس در پنیر لاکتیکی
بررسی عوامل موثر در کاهش و یا تخریب آفلاتوکسین در مواد غذایی
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه وجود بقایای آفت کش ها در شیر و فرآورده های لبنی
بررسی آخرین مطالعات در خصوص وضعیت ایمنی غذایی در بستنی های سنتی تولیدی در کشور
بررسی خاصیت آنتی باکتریال عصاره های مختلف گیاه vincetoxicum nigrum
بررسی اثر تیمارهای منطقه کشت و اولتراسوند بر روی قدرت آنتی اکسیدانی برگ گیاه شنبلیله(Fenugreek)
بررسی ویژگی های کمی و کیفی عصاره حاصل از مالت دانه های غلاتی
بررسی تاثیر نگهدارنده های طبیعی و مصنوعی بر ویژگی های رئولوژیکی نان تافتون
بررسی ویژگی های میکروبی نمونه های شیرینی (تر، خشک و نیمه خشک )ارسالی به آزمایشگاه کنترل موادغذایی وآرایشی ، بهداشتی استان خراسان شمالی در سال 1392
بررسی تجربی اثر نانو ساختار اکسید آهن هماتیت (α-Fe2O3) بر کاهش آلاینده های کروم و آرسنیک از محلول های آبی
کاهش آلاینده کروم شش ظرفیتی از محلول های آبی با استفاده از نانوذرات اکسید آهن هماتیت (α-Fe2O3)
مروری بر ترکیبات و مکانیسم آنتی اکسیدان های طبیعی در مواد غذایی
اثر ضد باکتریایی و ضد قارچی ژل رویال
بررسی تأثیر نانو ذرات اکسید روی (ZnO) بر خواص فیزیکی و مکانیکی پوشش بسته بندی زیست تخریب پذیر با پایه پلی وینیل الکل
ارائه روشی جدید جهت استخراج نگهدارنده ها از مواد غذایی
بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو کامپوزیت و نانو ذرات نقره در بسته بندی مواد غذایی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی عصاره های متانولی، دی کلرومتانی و اتیل استات اندام هوایی Hymenocrater calycinus
تاثیر مراحل مختلف فرآوری حرارتی بر کاهش سموم و آفت کش ها
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای فریزر
محاسن استفاده از مایکروویو در فرآوری مواد غذایی و بررسی تاثیر امواج بر روی مواد مغذی
ارزیابی جایگزینی احتمالی روغن Pistacia Khinjuk به جای آنتی بیوتیک های Erythromycin ،Gentamicin و Chloramphenicol در بیماری های حاصل از مواد غذایی
بررسی تاثیرات ضد باکتریایی عصاره های الوئه ورا و مرزنجوش بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت همبرگر
بررسی تاثیرات ضد باکتریایی عصاره های الوئه ورا و مرزنجوش بر روی باکتری اشرشیاکلی در گوشت همبرگر
بررسی اثر فیلم نانو کامپوزیتی پلی وینیل الکل/ اکسید روی (PVA/NANO ZnO) بر روی باکتریهای پاتوژن مواد غذایی
اساس عملکرد بیو سنسورها و کاربرد آنها در صنعت غذا
بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت
خطرات ایمنی و سلامتی ناشی از مصرف ملامین در مواد غذایی
بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی ، تعیین ترکیب اسیدهای چرب و استرول های چربی کوهان شتر
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره و اسانس گیاه افسنطین (Artemisia absinthium L) بر روی پاتوژن های شاخص مواد غذایی
مروری بر بسته بندی های فعال برای گوشت و محصولات گوشتی
کاربرد پوشش های خوراکی در بسته بندی فرآورده های گوشتی
استانداردهای جهانی و ایمنی مواد غذایی
تعیین میزان نیترات در برخی صیفی جات شهرستان مشهد در سال 1392
بررسی میزان آلودگی فلز سنگین آرسنیک در ماهی های توزیع شده در سطح شهرستان سنندج
شبیه سازی دو بعدی جریان هوا در فر پخت لمانگ با نرم افزار FLUENT
بررسی تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کاروتنوئیدها (بتاکاروتن و لیکوپن) از فلفل قرمز و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)
بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
سینتیک خشک کردن برگه زردآلو به روش هوای داغ
بررسی اثر پوشش خوراکی ، دما و زمان بر میزان جذب روغن برش بادمجان
بررسی تاثیر پوشش های هیدروکلوئیدی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های بادمجان در طول فرآیند سرخ کردن
مدل سازی ریاضی خشک کردن کف پوشی پالپ طالبی
تاثیر آنزیم پروتئاز و لیپاز بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان باگت
تاثیر آنزیم پروتئاز و لیپاز بر کیفیت نان باگت
بررسی خواص بیوفیزیکی خرمای رقم زاهدی
تاثیر روش خشک کردن بر برخی از خصوصیات کیفی و حسی خرما
بهینه سازی فرایند خشک کردن سیب و طعم دارکردن وپوشش دادن آن با کربوکسی متیل سلول
تاثیر پیش تیمار اسمزی روی خصوصیات کیفی برش های سیب طعم دار و پوشش داده شده
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی سیب طعم دار وپوشش داده شده با دارچین وکربوکسی متیل سلولز
بررسی امکان پذیری تولید سیب خشک طعم دار و پوشش داده شده با پیش تیمار اسمزی و خشک کردن تکمیلی هوای داغ
تاثیر به کارگیری هم زمان اولتراسوند و ماکروویو بر میزان چروکیدگی و توانایی باز جذب آب طی خشک کردن فلفل دلمه ای به وسیله آون
فنون آبگیری اسمزی از میوه
مدل سازی نقطه ذوب روغن پالم اولئین فول هیدروژنه و سویا اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به عنوان تابعی از درصد اسیدهای چرب اشباع
بررسی کارایی فرایند خشک کردن کف پوشی در تولید پودر خرمالو
بهینه سازی استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از آنزیم و امواج فراصوت
بررسی زمان گرمخانه گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی به وسیله آنزیم پکتیناز
ارزیابی اثر ضدباکتریایی عصاره ی الکلی قره قات بر باکتریهای باسیلوس سرئوس، لیستریا مونوسایتوژنز، استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی
کنترل انتقال رطوبت در کیک اسفنجی توسط بهینه کردن فرمولاسیون
بهینه سازی شرایط استخراج پنتوزان گندم با استفاده از آب اکسیژنه
بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری
بهینه سازی فرایند خشک کردن انگور با پیش تیمارهای اولتراسوند و اسمزی و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن
تولید پودر کیک کم کالری بوسیله پودر جوانه گندم پروتئین ، ایزوله سویا ، آرد جو و بررسی آنالیز اسیدهای چرب آن
تولید پودر کیک کم کالری به وسیله پودر جوانه گندم ، پروتئین ایزوله سویا ، آرد جو و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی آن
تولید پودر کیک کم کالری به وسیله پودر جوانه گندم ، پروتئین ایزوله سویا ، آرد جو و بررسی بافت سنجی آن
مدل سازی سینتیک انتقال جرم در میوه خرمالو طی فرآیند آبگیری اسمزی توسط شبکه های عصبی مصنوعی
بهینه سازی پارامترهای عملیاتی مؤثر در فرآیند خشک کردن اسلایس های قارچ در یک خشک کن تونلی به روش سطح پاسخ
مروری بر کاربرد شبکه عصبی در میکروبیولوژی مواد غذایی( میکروبیولوژی پیشگو)
پیش بینی ماندگاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست تغلیظ شده با شبکه عصبی مصنوعی
بهینه سازی استخراج آنتوسیانین، احیاکنندگی آهن، ترکیبات فنلی کل، بازده استخراج و قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد DPPH عصاره حسن یوسف توسط فناوری نوین sonication به کمک روش سطح پاسخ
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی، آنتوسیانین و بازده عصاره و بهینه یابی میزان اثر قدرت احیاکنندگی آهن و مهار رادیکال آزاد عصاره ریحان قرمز توسط امواج دهی فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ
بررسی اثر pH، دما و قدرت یونی بر پایداری سوسپانسیون های کلوئیدی(مطالعه موردی دوغ)
بهینه سازی مقدار فیبر پرتقال برای تولید ماست میوه ای توت فرنگی و پرتقال به روش سطح پاسخ
بهبود خواص تغذیه ای و عملگرایی محصولات غذایی اکسترود شده
بهینه سازی شرایط جذب سطحی سرب از محلول های آبی بر روی نانو ذرات کیتوزان
مطالعه سینتیک تخریب آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک طینگهداری در حضور نور و محیط تاریک
تولید کیک کم کالری بوسیله جایگزینی ساکارز با استویا
امواج دهی توسط فناوری جدید اولتراسوند به عنوان روشی برای استخراج عصاره انار و بهینه سازی سنجش تاثیر آن بر میزان مهارکنندگی رادیکال آزاد DPPH
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی از انار، با استفاده از تاثیر امواج دهی بر استخراج، به کمک روش پاسخ سطح
بهینه یابی استخراج فراصوت آنتی اکسیدان های فنلی گل گاو زبان به روش سطح پاسخ
تاثیر سیستمهای هوا دهی برروی میزان Yield فرمانتاسیون تولید مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویزیه)
مدل سازی تولید شکر قابل تخمیر از چوب درخت انگور با استفاده از پیش فراوری اسیدی
اثر کاربرد آرد لوبیای رانر بر خواص رنگی، انبساط شوندگی و چگالی اسنک اکسترود شده
اثر کاربرد آرد لوبیای رانر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده
Evaluation of Rheological, Physicochemical, and Sensory properties of Gundelia tournefortii yogurt
بررسی جایگزینهای چربی و نقش آن برخواص فیزیکوشیمیایی بستنی
بررسی تاثیر کربوکسی متیل سلولز و کاراگینان بر ویژگی های رئولوژیکی ،فیزیکوشیمیای و حسی پودر نوشیدنی شکلاتی
بررسی اثر غلظت روغن ولیستین وعصاره آبی زرشک بر راندمان ریزپوشانی نانو لیپوزوم های حاوی عصاره آبی زرشک
بررسی اثر غلظت روغن ولیستین بر روی پایداری نانو لیپوزوم های حاوی عصاره آبی زرشک
بررسی خواص نفوذپذیری بیوفیلم های نشاسته- اتیلن وینیل الکل
تاثیر زمان تماس و دما بر مهاجرت سیلیس از نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید حاوی خاک رس
تاثیر غلظت و pH بر مهاجرت سیلیس از نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید حاوی خاک رس
بررسی اثر نانو لوله کربنی بر خواص مکانیکی فیلم نشاسته - کربوکسی متیل سلولز
بررسی امکان تشکیل سیستم های میکروامولسیونی با استفاده از اسانس روغنی زیره سبز با استفاده از سورفاکتانت یونی AOT
نانوکپسوله کردن عناصر غذایی با استفاده از سیستم های انتقال مبتنی بر لیپید
بررسی تاثیر pH مایع تماسی و غلظت نانورس بر مهاجرت آلومینیوم از نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید حاوی نانورس
بررسی تاثیر دما و زمان تماس بر مهاجرت آلومینیوم از نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید حاوی نانورس
بررسی مهاجرت و ضریب توزیع آلومینیوم در نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید حاوی نانو رس
فناوری نانو تکنولوژی در بسته بندی هوشمند مواد غذایی
کاربرد نانوذرات آنتی باکتریال در پوشش های بسته بندی مواد غذایی زیست تخریب پذیر
تصفیه فلزات سنگین از پساب لبنی با استفاده از نانو ذرات و گیاه پالایی
بررسی امکان استفاده از نانو RFID در واحد تولیدی و بخش مدیریت و گسترش محصول کارخانجات صنایع غذایی
بررسی سینیتیکی و آزمایشگاهی کارایی نانوذرات آهن صفر ظرفیتی در حذف کروم از پساب های صنعتی
کاربرد نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی: مکانیسم عمل نانو ذرات نقره و ترکیب نانوکامپوزیتهای آن
تولید نانوذرات سلنیوم توسط باکتری کلستریدیوم پرفرنجنس به روش بیولوژیک
کاربرد مشتقات کیتینی حاصل از ضایعات پوسته میگو برای جذب رادیوایزوتوپها از پسمانهای مایع هسته ای
بررسی اثر ترکیبات بر خواص پوشش زیست فعال دی اکسید تیتانیوم - شیشه زیست فعال - فلوئورآپاتیت
سنتز ایمپلنت فلوئور آپاتیت / نانولوله کربنی آرایش یافته با تیتانیوم دی اکسید برای بهبود تغذیه سالم
سنتز ایمپلنت دندانی نانوکامپوزیت هیدروکسی آپاتیت - نانولوله کربنی / تیتانیوم دی اکسید (HA/CNT-TiO2) به روش سل ژل جهت تغذیه سالم
تاثیش اً رسات اکؼیذس ینانو ذرات اکسید روی (zno) و عصاره استحصالی از گیاه دارویی به لیمو (lippia citriodora) و هم افزایی آنها بر مهار رشد باکتری های ایزوله شده از سس مایونز
پوشش دهی مکانیکی سطح بر روی ورق مسی در حضور مخلوط پودر مس و آهن جهت تامین گرمایش در بسته بندی هوشمند
مروری بر نانوذرات لیپیدی جامد و کاربرد آن در حوزه غذایی
بهینه سازی فرایند تولید پودر نوشیدنی فوری از چای سفید
استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای تولید نانو کپسول های اسانس روغنی زیره سبز با استفاده از سورفاکتانت یونی سدیم بیس سولفوسوکسینات (یونی AOT)
ارزیابی تغییر pH و رطوبت پنیر غنی شده با آهن میکروکپسوله
مقایسه بازدهی دو روش کواسرواسیون و امولسیون سازی با روغن در تولید میکروکپسول آهن
Encapsulation of micronutrients by whey protein concentrate
بیوسورفاکتانت و کاربرد آن در صنایع غذایی
طراحی و ساخت دستگاه میکروانکپسوله کردن به روش اکستروژن
اثر صمغ عربی و مالتودکسترین بر ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز به روش خشک کردن پاششی
ریزپوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب
تاثیر ریز پوشانی بر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بهبود قابلیت زنده مانی آن در فرآورده های غذایی
بررسی اثر مؤثر بر حفظ و نگهداری ویتامین c بااستفاده از کپسوله نمودن
بهینه سازی نوشیدنی های عملگرا با پسماند آسیاب زیتون
کاربرد غلظت های مختلف منگنز و انواع خاک پوششی بر شاخص کیفی رنگ و میزان فعالیت سوپر اکسید دیسموتاز (SOD) قارچ دکمه ای سفید (Agaricus bisporus)
استفاده از ضایعات نخل خرما و ورمی کمپوست به عنوان خاک پوششی در تولید قارچ دکمه ای سفید (Agaricus bisporus)
بررسی استفاده از عصاره کنجاله زیتون به عنوان منبعی از پلی فنلهای طبیعی بر ظرفیت ضداکسایندگی و پایداری اکسایشی روغن سویا
انواع پسماندهای مواد غذایی مورد استفاده در تغذیه دام و طیور
معرفی انواع رقم ها وبررسی روشهای مختلف استخراج لیکوپن و کاروتن از ضایعات گوجه فرنگی
محصولات فرآوری شده حاصل از ضایعات گوجه فرنگی
استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از حلال های آلی
بررسی ویژگی ها و ترکیبات با ارزش تفاله گوجه فرنگی
مقایسه میزان لیکوپن تفاله گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی
اثرات سطوح مختلف عصاره گل گاوزبان در خوراک بر عملکرد ، صفات لاشه و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
بررسی ارزش غذایی آب تره در مقایسه با شبدر و یونجه براساس انرژی متابولیسمی و قابلیت هضم ماده آلی
بررسی ارزش غذایی آب تره در مقایسه با شبدر و یونجه به روش آزمون گاز بر مولفه های تولید گاز
بررسی تاثیر نوع سیستم حلال در استخراج آنتوسیانین پوست بادمجان
تصفیه فاضلاب های صنایع غذایی با استفاده از جذب سطحی کربن فعال
A review of Membrane and its application in the treatment of Food Industry wastewaters
استخراج گلوکز ازآب برنج با استفاده از فرآیند هیدرولیز آنزیمی توسط قارچ آسپرژیلوس نایجر در سیستم ناپیوسته تخمیر
شیوه استحصال گاز متان از پساب کارخانجات مواد غذایی
مروری بر روشهای کاهش و فرآوری ضایعات میوه
ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون در ارقام ماری، روغنی و فیشمی
مقایسه خصوصیات شیمیایی روغن زیتون در ارقام ماری، روغنی و آربکین
استفاده از مدل سطحی برای بهینه سازی تولید گلوکز قابل تخمیر از پوست سبز گردو با استفاده از هیدرولیز اسید رقیق
Producing fermentable glucose by acid hydrolysis of lignocelluloses material
تاثیر فرایند مالت سازی بر برخی از خصوصیات شیمیایی دانه های غلاتی (گندم و جو)
بررسی استفاده از آرد گندم سن زده در تولید بیسکوئیت نرم و مقایسه آن باآنزیم پروتئاز در آرد قوی برای تولید بیسکوئیت نرم
استحصال ترکیبات فراسودمند از ضایعات کارخانجات مواد غذایی– مقاله مروری
بهینه یابی استخراج کارتنوئیدها از پوست موز بر پایه لوتئین
بررسی استفاده از کنجاله دانه گل مغربی به عنوان ضایعه کشاورزی در تولید محصولات فراسودمند
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی و ژل شوندگی صمغ حاصل از پوست کدو سبز
معرفی عصاره پوست انار به عنوان یک جزءسلامتی بخش برای کاربرد در صنعت غذا
Potential applications of fruit and vegetable wastes for generation of by-products
تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی سبوس برخی ارقام برنج ایرانی
بررسی تاثیر پودر گیاه آجار (آلیوم آمپلوپراسوم) برخصوصیات حسی بیاتی نان بربری
بررسی تاثیر پودر گیاه آجار(آلیوم آمپلوپراسوم) بر ظاهر پوسته نان بربری
بررسی تاثیر پودر گیاه آجار (آلیوم آمپلوپراسوم) بر خصوصیات حسی نان بربری
بررسی خصوصیات شیمیایی ، تغذیه ای هلی ترشی (ترشی آلو) محصول بومی استان (گلستان)
بررسی خواص شیمیایی فیزیکی قارچ کامبوجا و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی آن در چای سبز
بررسی سطوح مختلف پری بیوتیک تکنوموس در شرایط تنش حرارتی بر صفات لاشه و میزان کورتیزول خون جوجه های گوشتی
بررسی سطوح مختلف پری بیوتیک تکنوموس در شرایط تنش حرارتی بر عملکرد جوجه های گوشتی
بررسی تغییرات محتوای فنلی و فلاونوئیدی در سیر کوهی (Allium ursinum L) خشک شده با مایکروویو
ادویه محلی آچار اجزا و خواص
جداسازی، خالص سازی و تعیین گروه های عملکردی جزء پلی ساکاریدی صمغ زدو
مروری بر ویژگی ها و نحوه تولید مهمترین پنیرهای پوستی ایران
بررسی میزان ترکیبات فنولی گیاه گون اسبی
ترکیب شیمیایی و خواص ضد میکروبی اسانس نعناع بومی در خراسان- ایران
عسل درمانی در بیماریهای عفونی از دیدگاه قرآن و طب
بررسی تاثیر صمغ گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.subsp. Sativa) بر خصوصیات شیمیایی،رئولوژیکی وارگانولپتیکی ماست کم چرب
اثر آرد ترتیکاله و صمغ کتیرا بر خواص کیفی و رئولوژی نان قالبی ترکیبی (گندم- تریتیکاله)
ارزیابی رنگ (پوسته و مغر) و میزان تخلخل نان قالبی حاوی آرد تریتیکاله و صمغ کتیرا با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
مقایسه ویتامین ث در میوه تازه، میوه خشک و دم نوش میوه فی جوآ
بررسی اثر جوانه زنی بر مقدار پروتئین، چربی، موادمعدنی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز
بررسی تاثیر یدروکلوئید کاراگینان ، کره، روغن آفتاب گردان بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسپرید سمنو
بررسی پارامترهای رنگی پخشینه کم چرب بر پایه سمنو به روش پردازش تصویر
بررسی اثر روغن گیاهی و صمغ کاراگینان بر ویژگی های حسی پخشینه کم چرب سمنو
تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات کیفی کیک روغنی حاوی آرد تریتیکاله و هیدروکلوئید کتیرا
اثر آرد ترتیکاله و صمغ کتیرا بر خصوصیات حسی و بافت کیک روغنی
اثر آرد تریتیکاله و هیدروکلوئید کتیرا بر ارزیابی رنگ ( پوسته و مغز) و میزان تخلخل کیک روغنی با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
اثرآرد ترتیکاله و کتیرا بر رطوبت و ویسکوزیته کیک روغنی
مطالعه میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت در پنیرهای محلی روستا های اطراف شاهین شهر و میمه
فراورده های تخمیری در ایران
روغن پالم: فواید و مضرات
ترکیبات فنلی وخصوصیات آنتی اکسیدانی ارقام مختلف برگ زالزالک ایرانی Crataegus.2
بررسی تاثیر افزودن صمغ های گوار و ثعلب و امولسیفایر E471 بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی پودری اسیدی
Ethnobotanical survey of medicinal and edible plants in the Western provinces of Iran: traditional medicine in Lorestan, Kermanshah and Kurdestan
بررسی تاثیر گیاهان معطر در تولید روغن زیتون فرابکر طعم دار شده
شناسایی ترکیبات شیمیایی روغن دانه کلزا (Brassica napus .L) به روش گاز کروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنج جرمی (GC/MS)
بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L) در خراسان رضوی
نقش خرما به عنوان محصولی فراسودمند در سلامتی
مطالعه روشهای تولید سوسیس تخمیری سنتی در کشورهای مختلف
بررسی تاثیر صمغ دانه قدومه شهری بر روی پایداری خامه قنادی
افزایش و ارزیابی کیفیت ظاهری کشمش سلطانی با استفاده از روش های نوین
بررسی و مقایسه عملکردی موسیلاژ دانه های شاهی و مرو
تاثیر صمغ ریحان، اسفرزه و زانتان بر ویژگی های رفتار جریان سس کچاپ
بررسی و تعیین فرمولاسیون بهینه نوشابه زرشک از نظر میزان آنتوسیانین و مدت زمان نگهداری
آخرین مطالعات در زمینه خواص ضد میکروبی عصاره های گیاهی بومی خراسان
اثر فرایند فراصوت بر استخراج آنتوسیانین و ترکیبات آنتی اکسیدانی از برخی از ژنوتیپ های وحشی زالزالک غرب ایران
ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از دانه اسپند
بررسی خاصیت شفادهندگی عسل و تأکید قرآن بر استفاده از آن در رژیم غذایی
بررسی میوه های قرآنی
چالشهای حلیت در تولید لبنیات
غذا از دیدگاه اسلام
تغذیه از دیدگاه اسلام
مدیریت تغذیه و آثار آن
کنترل آنزیم در غذاهای حلال
نقش سیستم های مدیریتی در ارتقای سلامت غذایی
امنیت غذایی در ایران: راهکارها و موانع
ضرورت توجه به سازمان های مدیریتی و نظارتی در راستای کیفیت،ایمنی وسلامت مواد غذایی
بررسی درصد چربی و ترکیب اسیدهای چرب در پرمصرف ترین شیرینی در بین شهروندان زاهدان
استفاده از نانو حسگر ها در ارتقای امنیت غذایی
ارائه راهکاری نوین در ارزیابی پارامترها کیفیت در ایمنی صنایع غذایی با بکارگیری تکنیک های داده کاوی (مورد مطالعه : پیش بینی پارامترهای غذایی تعدادی از دانشجویان مراکز آموزش عالی مازندران)
سنسور های شناسایی با فرکانس رادیویی (RFID) بدون نیا ز به باتری برای کیفیت و امنیت غذایی
کاربرد تکنیک پردازش تصویر به منظور جداسازی سیب زمینی های جوانه زده در خط سورتینگ
نقش فناوری های نوین درسامانه شناسایی خودکار ؛ مطالعه موردی تکنولوژی شناسایی باامواج رادیویی
بررسی نقش تکنولوژی شناسایی باامواج رادیویی درمدیریت زنجیره تامین
برسی نقش فناوری های نوین در انبارداری آنلاین
شناسایی مولکولی و تعیین رابطه فیلوژنتیکی میان لاکتوباسیل های جدا شده از خمیر ترش محلی تربت جام و آلمان
شناسایی مولکولی و تعیین رابطه فیلوژنتیکی میان لاکتوباسیل های جدا شده از دو نمونه خمیر ترش صنعتی وسنتی
کاربرد پوششهای خوراکی بر کیفیت محصولات سرخ شده سیب زمینی
ارتباط غذا و سلامت در آثار منتخب ادبیات انگلیسی
بررسی تاثیر رژیم غذایی در سلامت روانی سالمندان
بررسی میزان مصرف فست فود و نوع غلبه خلط در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
بررسی نقش تغذیه در کاهش اضطراب و افسردگی
کاربرد صمغ زانتان در محصولات بدون گلوتن
ارزش تغذیه ای رنگدانه آناتو
نقش تغذیه در سلامت جامعه
نقش غذا در سلامت روانی
مروری بر نقش عوامل تغذیه ای در افسردگی
بررسی نقش تبلیغات بعنوان یکی از ابزارهای سیستم اطلاعاتی در فرایند تصمیم گیری خرید محصولات فست فود
بررسی تاثیر بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده در ایجاد شرایط بهینه و سالم برای محصولات صنایع غذایی