Articles Stat:
Number of Articles: 139Number of Proceeding pages: 1128
Papers View: 101373
The 6th Scientific Congress on the Development and Promotion of Agricultural Sciences and Natural Resources in Iran
The 6th Scientific Congress on the Development and Promotion of Agricultural Sciences and Natural Resources in Iran In date 2019-03-16 by ,انجمن توسعه و ترويج علوم و فنون بنيادين in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The 6th Scientific Congress on the Development and Promotion of Agricultural Sciences and Natural Resources in Iran
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The 6th Scientific Congress on the Development and Promotion of Agricultural Sciences and Natural Resources in Iran
ارتباطسنجی تغییرات اقلیمی با صنعت کشاورزی
پیشیابی دما و بارش همدان با مدل MS
بررسی نظام های بهره برداری سنتی و نوین و ارائه الگوی مناسب نظام بهره برداری برای اراضی پایاب سد خدآفرین
بررسی کارایی سه ترکیب شیمیایی جدید جهت کنترل تریپس پیاز Thripstabaci (Thysanoptera: Thripidae)در مزارع پیاز شهرستان بجنورد
بررسی خصوصیات مختلف فرآورده های سین بیوتیک
تاثیر پروبیوتیکها بر جوجه های گوشتی
اثرات گیاه درمنه بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی
بررسی پدیده ی بیابان زایی و عوامل موثر بر آن
بررسی اهمیت آب مجازی در مصرف منابع آب
پدیده بیابان زایی و تحقیقات صورت گرفته جهت کنترل آن
سیلاب واریزه ای و عوامل موثر بر آن
مدیریت منابع آب یکپارچه در آفریقای شرقی
الزامات و مبانی خاص طرحهای انتقال آب بین حوضه ای
بررسی پیامدهای خشکسالی و راهکارهای کاهش اثرات آن
بررسی روند تغییرات مکانی و زمانی تبخیر-تعرق با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی
ارزیابی توان اکولوژیک حوضه آبخیز نازلوچای برای کاربری جنگل داری با استفاده از تجزیه و تحلیل سلسله مراتبیAHP
خصوصیات و ویژگی های نخل روغنی Elaeis guineensis (jacq)
بررسی طول مدت زمان وغلظتهای مختلف اسید هیومیک بر جوانه زنی بذر نخل روغنی Elaeis guineensis (Jacq)
تعیین دبی بهینه در سیستمهای آبیاری نواری و جوی پشته ای
ارزیابی اجمالی سامانه آبیاری عقربه ای (سنترپیوت) و ارایه راهکارهای اجرایی در جهت بهبود عملکرد این سیستم ها، مطالعه موردی: بخش 6 و 7 کشت و صنعت و دامپروری مغان
بررسی تغییرات دما، بارش و آینده کشاورزی(مطالعه موردی: استان خراسان رضوی)
بررسی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر تولیدات گیاهی
مدیریت تلفیقی آفات در اندونزی
مقایسه اثر افزودن بافرهای رایج در تغذیه نشخوارکنندگان بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی با استفاده از روش خاکستر نامحلول در اسید (AIA)
تاثیر مالچ زنده و کود سیلیس بر عملکرد کمی و کیفی گیاه سورگوم علوفه ای (Sorghum bicolor L.) تحت تنش خشکی
بررسی عملکرد گندم در شرایط تغییر اقلیم با استفاده از مدل APSIM
امکان استفاده از دوکفه ای ها به عنوان نشانگر زیستی آلودگی میکروپلاستیک
بررسی عملکرد 9 ساله زعفران در شرایط آب و هوایی استان همدان (مطالعه موردی: ایستگاه اکباتان)
بررسی فعالیت آنزیمهای گوارشی پروتئاز و الفا-آمیلاز Trogodrma granarium Everts (Coleoptera: Dermestidae) روی ارقام مختلف برنج
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی دو رقم انگور بی دانه سفید و بی دانه قرمز
بررسی آزادسازی مس از خاک های تحت کشت ارقام نخل
اثرعمق سطحی و زیر سطحی بر آزادسازی مس از خاک تحت کشت نخل خرما
ارزیابی آثار پارامترهای اقلیمی و سیاست های دولت بر سطح زیر کشت دانه های روغنی در ایران
بررسی اثر کلات آهن بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه دارویی کاسنی در مرحله برگ دهی
کاربرد نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی
روشهای بررسی ویژگی های ویسکوالاستیک خمیر حاصل ازآرد گندم
مروری بر کاربرد پوشش های صمغ در صنایع غذایی
مروری بر گیاه دارویی گل سازویی (Scrophularia striata)
بررسی ویژگی های اقتصادی و اجتماعی حوضه آبخیز موغار اردستان
اثر تغذیه عناصر ماکرو و اسیدهیومیک بر روی جمعیت و خسارت کنه زعفران The effect of Nutrition Macro elements and Humic Acid on Population and Damage Saffron Mites
کنترل آفات و بیماریها و مدیریت ریسک امنیت زیستی در منابع طبیعی و محیط زیست
آسیب پذیری تغییر اقلیم برای آتش سوزی های طبیعی: ارتباطات بین آتش، اقلیم، پوشش گیاهی و انسانها
اثر ضد سرطانی عصاره آبی جلبک دریایی قرمز ( Hailymenia porphyraeformis) علیه سلول سرطانی کولورکتال (29-HT)
تاثیر پوشش خوراکی حاوی اسانس رزماری و موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی در زمان انبارداری
مروری بر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس رزماری و گیاه ریحان
تاثیر کوتاه مدت گیاهان پوششی بر خصوصیات فیزیکی خاک و عملکرد غده سیب زمینی
ارزیابی اثربخشی روشهای استحصال آب بر مدیریت منابع آب وخاک
بکارگیری تکنیک های مدیریتی خاص جهت کاهش مصرف آب در بخش فضای سبز شهری
اثر بافت دان و زایلاناز بر خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم
اثر بافت دان و زایلاناز بر غلظت مواد معدنی پلاسما جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم
تاثیر دگرآسیبی نوع و غلظتهای چند گیاه دارویی بر خصوصیات جوانه زنی بذر و رشد گیاه سورگوم
تاثیر دگرآسیبی نوع و غلظتهای چند گیاه دارویی بر خصوصیات جوانه زنی بذر و رشد گیاه کتان.
تاثیر یونیکونازول، کودهای زیستی و تنش شوری بر محتوای کلروفیل،پروتئین و عملکرد گندم
تاثیر یونیکونازول و کودهای زیستی بر برخی صفات بیوشیمیایی، عملکرد واجزای عملکرد گندم در شرایط شوری خاک
کارایی حشره کشی اسانس های گیاهان مختلف برروی سوسک چهار نقطه ای حبوبات،Callosobruchus maculatus (F.) (Col.: Bruchidae)
بررسی تاثیر تقسیط مصرف و سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی
ارزیابی عملکرد کیفی و تجمع نیترات در سیب زمینی رقم آگریا متاثر از تقسیط مصرف و سطوح مختلف کود نیتروژن
اهمیت در نظر گرفتن اخلاق زیست محیطی در جهت حفاظت از محیط زیست
دوغ و عوامل فساد میکروبی در آن
واکاوی انتشار مقالات ISI ایران در حوزه کشاورزی ارگانیک بر اساس پایگاه WEB OF SCIENCE
تحلیل رابطه سرمایه اجتماعی با توسعه پایدار روستایی: با تاکید بر جامعه زنان
اثر محلول پاشی کودهای پتاسیم و روی بر عملکرد گل و کلاله زعفران(Crocus sativus L)
مهار زیستی بیماری کپک خاکستری رز با استفاده از قارچ های آنتاگونیست درشرایط آزمایشگاهی دراستان گیلان
بررسی تنوع پروتئینی 18 ژنوتیپ از گونه Papaver bracteatum جمع آوری شده از مناطق مختلف ایران
تاثیر تعدیل تقویم کشت در شرایط تغییر اقلیم بر عملکرد و بهره وری آب برنج تحت آبیاری و زهکشی متناوب
بررسی اثر تغییر اقلیم بر عملکرد برنج تحت مدیریت زهکشی میان فصل
بررسی حاشیه بازاریابی زعفران استان کرمان
امکان سنجی استحصال آب از رطوبت هوا در شرایط اقلیمی 6 استان کشور ایران
تجزیه فیلوژنی و تکامل ملکولی سیتوکروم b
بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد Pseudomonas sp و Enterobacter cloacae بر غلظت زیست فراهم فسفر در خاک تحت کشت گندم در ریزوباکس
شناسایی قارچ Piriformospora indica و تاثیر آن بر تغذیه فسفری گیاه
بررسی تاثیر دو نوع قارچکش بر کلونیزاسیون قارچهای میکوریزآربوسکولار
مقایسه دو روش کاربرد قارچ کش بر کلونیزاسیون قارچ های میکوریزآربوسکولار درگیاه ذرت
استفاده از قارچ های میکوریز آربوسکولار در مدیریت علف های هرز
بررسی فضای سبز و نقش آن در توسعه شهری پایدار
بررسی اصول و معیارهای برنامه ریزی فضای سبز شهری
بررسی، ارزیابی و ضوابط کاشت گونه های گیاهی و اثربخشی آن دربرنامه ریزی شهری(مورد مطالعه: شهر خوی)
ارزیابی قابلیت تحریک ماکروفاژهای رده سلولی RAW264.7 پلی-ساکارید استخراج شده از دانه مروه
مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی
بررسی خواص حسی و بافتی کیک ترنجبین
بررسی تاثیر ورمی کمپوست حاصل از برگ گردو بر خصوصیات رشدی گل جعفری
مطالعه مکانیسم های آنتاگونیستی جدایه های Trichoderma harzianum وTalaromyces flavus علیه Fusarium oxysporum عامل بیماری پوسیدگی فوزاریومی خیار گلخانه ای در شرایط آزمایشگاه
امکان سنجی استحصال آب از مه در استان اردبیل
بررسی اثر جمعیت خانواده در دقت پیش بینی ژنومی در اصلاح نژاد به کمک شبیه سازی
تعیین مشخصه های فنی قسمت برش و مکانیزم انتقال توان دستگاه برداشت گل محمدی
تحلیل متغیرهای طراحی جهت بهینه سازی شبکه آبیاری تحت فشار در مزارع ایران
بررسی موانع و راهکارهای عدم استقبال بهره برداران از کلاسهای آموزشی جهاد کشاورزی (مطالعه ی موردی شهرستان مرودشت)
نقش پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای غذایی بر عملکرد رشد و فیزیولوژی ماهیان
مروری بر اثرات میکرو و نانوپلاستیک ها بر اکوسیستم های آبی
مروری بر تکنیک های جدید برای تشخیص آلاینده های میکروپلاستیک در رسوبات و بی مهره گان دریایی
تاثیر گلوکز در رقیق کننده منی بر پارامترهای کیفی اسپرم تازه اسب های سیلمی
بررسی تاثیر عصاره کاکوتی بر فراسنجه های تخمیری شکمبه گوسفندو تولید گاز متان به روش تکنیک تولید گاز
بحران آب و راهکارهای مقابله با آن
فضای سبز شهری و نقش آن در زندگی شهری
تاثیر ارقام مختلف برنج روی شاخصهای تغذیه ای لمبه گندم Trogoderma granarium Everts (Coleoptera: ermastidae)
تاثیر قدرت درختان زبان گنجشک، Fraxnus excelsior L بروی فراوانی سپردار واوی، Lepidosaphes ulmi L، در فضای سبز
بهینه سازی کالوسزایی و باززایی فندق (Corylus avelana) با استفاده از تنظیم کننده های رشد گیاهی
مروری بر میکروارگانیسم های پروبیوتیک و اثرات سلامتی بخش آنها
تاثیر فراوانی دشمنان طبیعی بر روی فراوانی سپردار واوی Lepidosaphes ulmi L درختان زبان گنجشک، Fraxnus excelsior L در فضای سبز اردبیل
تاثیر محلول پاشی افشره جلبک Ascophyllumn nodosum و متانول بر عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیکی لوبیا سفید
برنامه مدیریت ریسک احداث طرح های توسعه درمناطق جنگلی شمال ایران با استفاده از روش های تصمیم گیری چندمعیاره
ارزیابی پایش بهنگام نیاز آبی گیاه و مدیریت آبیاری در مزارع با استفاده از سامانه هواشناسی iMETOS
نوآوری در زنجیره آب به منظور مقابله با بحران آب
بازده مصرف انرژی و برآورد اقتصادی تولید بذر سویا در مناطق اصلی کشت مطالعه موردی بر استانهای: مازندران و اردبیل
بررسی صحت پیشبینی ژنومی در معماریهای مختلف صفات کمی و آستانه ای با استفاده از روش جنگل تصادفی
نقش ایمپیوتیشن ژنوتیپ و معماری های مختلف ژنومی بر عملکرد روش های جنگل تصادفی و بیز آستانه ای A
بررسی اثر متقابل ژنوتیپ و محیط با جانهی داده ژنومی شبیه سازی شده
اهمیت همبستگی ژنتیکی و رکورد فنوتیپی بر صحت ژنومی داده های شبیه سازی شده با استفاده از مدل های حاوی اثرات متقابل ژنوتیپ و محیط
بررسی اثر تنش خشکی، کود های بیولوژیک و اسید آسکوربیک بر روی برخی صفات فیزیولوژیکی و زراعی گیاه دارویی ریحان Ocimum .basilicum L در منطقه شهرری
مقایسه ارزش تغذیه ای سرشاخه نخل خرمای عمل آوری شده با اوره و بدون اوره در تغذیه دام های نشخوارکننده
مقایسه فراسنجه های تولید گاز کاکتوس علوفه ای با سیلاژ ذرت و یونجه در گوسفند عربی
اثر پرایمینگ بر برخی از صفات فیزیولوژیک گیاه دارویی زیره سبز(.Cuminum Cyminum L) توده سبزوار تحت تنش شوری
شبیه سازی کارایی مصرف آب با توجه به فراهمی نیتروژن جو در شرایط تنش خشکی
بررسی روابط منبع و مخزن گندم (.Triticum aestivum L) در شرایط متفاوت محیطی
ارزیابی اثر محلول پاشی سطوح مختلف کود نانو پتاسیم بررشد و عملکرد ارقام کنجد در منطقه ایرانشهر
بررسی عصاره الکلی بابونه بر کاهش اثرات مایکوتوکسین ها در فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
اثر نانوسیلیکون بر بهبود برخی مولفه های رشدی گندم (.Triticum aestivum L) تحت تنش اسمزی در مراحل اولیه ی رشد
تاثیر پیش تیمار نانوکلوئید سیلیکون بر رنگیزه های فتوسنتزی گندم (.Triticum aestivum L) تحت تنش خشکی در مرحله جوانه زنی
بررسی میزان مصرف انرژی جهت تولید توت فرنگی گلخانه ای در گلخانه های هشتگرد استان تهران
مقایسه ارقام کنجد از نظر برخی صفات مورفولوژیکی تحت تیمار کود نیتروژن
بررسی کارایی مصرف نیتروژن در برخی ارقام کنجد
مکان یابی واحدهای صنایع چوب در استان خراسان رضوی به روش فرآیند ANP
ارزیابی مزرعه ای دستگاه پایش تلفات دانه کمباین
چالش های مدیریت بحران در ناحیه روستایی بخش پادنا شهرستان سمیرم
بررسی روند تغییرات هماهنگی اقتصادی - اکولوژیکی در ایران
نقس قارچ ریشه های آربوسکولار در تغییر شکل شیمیایی عناصر غذایی فسفر، پتاسیم و روی در خاک آهکی پس از برداشت گیاه ذرت
بررسی کیفی واریته های نیشکر و تعیین زمان مناسب برداشت براساس شاخص درصد استحصال شکر (.R . S) (مطالعه موردی: مزارع نیشکر کشت و صنعت امام خمینی (ره) منطقه شعیبیه شوشتر)
بررسی اثر خاکستر زباله و خاکستر چوب خرما بر برخی صفات زراعی و فیزیولوژیک گیاه سورگوم
تاثیر غنی سازی دی اکسید کربن در محیط رشد بر عملکرد و کیفیت گیاهان
بررسی حساسیت گونه های مختلف بلوط به پروانه جوانه خوار بلوط (.Tortrix viridana L) در استان آذربایجان غربی
نقش کشاورزی پایدار در امنیت غذایی
کشاورزی دقیق، مزایا و معایب
تاثیر نور پردازی در امنیت اجتماعی فضاهای سبز شهری
کاربرد گیاهان دارویی در عرصه های فضای سبز مناطق کم آب
تاثیر درجه حرارت های مختلف بر جوانه زنی یونجه یکساله تحت تنش های شوری و خشکی
تاثیر میدان مغناطیسی بر جوانه زنی مریم گلی
برآورد زمانی و منطقه ای خشکسالی و ترسالی با استفاده از شاخص SPI در محدوده استان البرز
آنالیز زیست محیطی پسماندهای پزشکی شهر کرمانشاه
بهینه سازی مصرف انرژی الکتریکی در پمپ های آبیاری تحت فشار