Articles Stat:
Number of Articles: 87Number of Proceeding pages: 874
Papers View: 5723
The 9th Scientific & Research Conference on the Development and Promotion of Agricultural Sciences and Natural Resources of Iran
The 9th Scientific & Research Conference on the Development and Promotion of Agricultural Sciences and Natural Resources of Iran In date 2024-03-06 by ,مرکز آموزش عالی کاشمر مرکز بین المللی همایشها و سمینارهای توسعه پایدار علوم جهان اسلام in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The 9th Scientific & Research Conference on the Development and Promotion of Agricultural Sciences and Natural Resources of Iran
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The 9th Scientific & Research Conference on the Development and Promotion of Agricultural Sciences and Natural Resources of Iran
بررسی عوامل زوال درختان چنار در تهران و راهکارهای پیشگیری و درمان آن
آلودگی هوای تهران، علل، اثرات، راهکارها
گیاه پالایی با رویکرد کاهش آلودگی هوا در شهر تهران
گیاهان مقاوم به کم آبی در فضای سبز شهری
استفاده از جاذب های طبیعی و نانو کامپوزیت ها در کاهش هیدروکربن های نفتی فاضلاب ها
بررسی اثر شیرابه حاصل ازکمپوست سرشاخه درختان مرکبات برغلظتبرخی عناصر میکرو خاک
بررسی نقش آموزش محیط زیست جهت کاربرد فناوری های اطلاعاتی سازگار با آن
شناسایی ویژگی های مورد نیاز کارشناسان و مروجان ترویج کشاورزی
نقش آموزش و ترویج کشاورزی در حفاظت از منابع آب کشاورزی
کشت گیاه کبر Capparis spinosa L نوعی تطابق به شرایط محیطی محلی دشوار و راهبردی جهت توسعه کشاورزی بوم شناختی در زمین های آسیب پذیر
اثرات نانوساختارحامل کاتچین برروی برخی ازپارامترهای رشد و پارامترهای فتوسنتز وتبادلات گازی در گیاه کاهو
مروری بر آلکالوئیدها و روش های نوین مهندسی بیوسنتز آنها
نقش هوش مصنوعی در کشاورزی پایدار و ارگانیک
بررسی فیلوژنی عقرب رازیانوس زارودنی Razianus zarudnyi با استفاده از ژن هایسیتوکروم C اکسیداز و ۱۶SrRNA ، استان خوزستان
بررسی تاثیر تنش خشکی و کاربرد نیتروفنولات سدیم بر برخی صفات کینوا
پاسخ انطباقی سلول گیاهی به تنش نمکی
مروری بر بررسی بیان miRNA۳۹۷a و ژن هدف لاکاز LAC۲ در ژنوتیپ های کلزا تحت تنش خشکی
بررسی مروری خواص دارویی، آنت یاکسیدانی و سمی گیاه چای کوهی Stachys lavandulifolia
مهار فعالیت آنزیم استیل کولین استراز با کاربرد عصاره های گیاهی برای درمان بیماریآلزایمر (مقاله مروری)
مروری بر مقایسه سودمندی و مضرات کودهای آلی و شیمیایی بر رشد و تولید گیاهان
تنوع ژنتیکی تعدادی از ژنوتیپ های گندم در مقاومت به بیماری پاخوره با نشانگرهای مولکولی SCoT
تاثیر یادگیری شغل محور فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی بر رضایت شغلی (مورد مطالعه: شهرداری منطقه ۲۱)
پاسخ های بیوشیمیایی ومولکولی گیاه باد رنجبویه به تنش خشکی
تاثیر غلظت های مختلف نانوتیتانیوم بر ساختار تشریحی رقم اصلاح شده نخود
اثر آروماتراپی در درمان بیماری ها به کمک گیاه داروئی اسطوخودوس
ارزیابی روش های بوستینگ و بیز A در چالش های مختلف معماری ژنومی صفاتگسسته و پیوسته
ارزیابی ژنومی روش ماشین بردار پشتیبان در بروز متفاوت فنوتیپ آستانه ای
تاثیر نرخ شیوع بیماری بر عملکرد روش های جنگل تصادفی و بیز آستانه ای A
متابولیت های ارزش افزوده از ضایعات کشاورزی و استفاده از تکنیک های استخراج سبز
سیستم های بسته بندی خوراکی پایدار بر اساس ترکیبات فعال از محصولات فرعی فرآوریمواد غذایی
اهمیت محیط زیست و سلامت بر رشد اقتصادی: مطالعه موردی کشورهای منتخب عضو اوپک
کشت هیدروپونیک محصولات زراعی
مروری بر روش های درمان اندومتریت در گاوهای شیری
تاثیر پودر زعفران بر ویژگی های حسی پنیر لاکتیکی
ریزجلبک ها: به عنوان منابع غذایی پایدار با ارزش تغذیه ای بالا
بررسی نقش عناصر کمیاب در علوم محیط زیست
بررسی تحمل به تنش شوری در گونه های مریم گلی Salvia spp
بررسی شش رقم از گلهای رز خوراکی از نظر ترکیبات آنتی اکسیدانی و مواد معدنی
بررسی اثر عصاره متانولی گیاه گزنه بر همولیز خون سالم و دارای نقص G۶PD
اندوسیمبیونت ها هدفی موثر در مبارزه با موریانه ها
نقش مزوفون در حاصلخیزی خاک
ارزیابی اثرآنتاگونیستی قارچ ارزیابی اثرLentinula edodes در شرایط آزمایشگاه علیه گونه Fusarium pseudograminearum در گندم
بررسی خاصیت بیوکنترلی قارچ خوراکی دارویی Lentinula edodes در شرایط آزمایشگاه علیه فوزاریوم بیماریزا در گندم
مونوآمین اکسیداز : ایزوفرم ها و مهارکننده ها در بیماری پارکینسون و بیماری افسردگی
تحلیلی بر کارکرد آینده نگاری در توسعه کشت گیاهان دارویی
ارزیابی پارامترهای عملکردی ترموکمپرسور بخار خط تولید شکر
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره تام متانولی و عصاره چربی زدایی شده میوه گیاه کرات
ارزیابی زیست محیطی شبکه های آبیاری تحت فشار (مطالعه موردی: شهرستان مریوان)
تاثیر پلاسمای فشار اتمسفر سرد و آب فعال شده با پلاسما بر بهبود برخیمولفه های جوانه زنی گیاه دارویی زیره سیاه Bunium persicum Boiss
تاثیر پیش تیمار پلاسمای فشار اتمسفر سرد و آب فعال شده با پلاسما بر سرعت جوانه زنی بذر زیره سیاه Bunium persicum Boiss
ارزیابی تاثیر رژیم های مختلف رطوبتی برصفات مورفولوژیکی و عملکرد دانه ژنوتیپ های گندمنان
ارزیابی تاثیر رژیم های مختلف رطوبتی برصفات مورفولوژیکی و عملکرد دانه ژنوتیپ های گندمنان
آب مغناطیسی راهکاری سازگار با محیط زیست درراستای افزایش بهره وری کشاورزی
بررسی اثر عصاره متانولی گیاه مرزنجوش بر همولیز خون سالم و دارای نقص G۶PD
استفاده از قارچ های میکوریز برای مقابله با گرد و غبار، شوری و آلودگی خاک
مروری بر آرد سویا و ترکیبات آن جهت غنی سازی کیک
آنزیم آمیلاز و کاربرد آن در صنعت کیک
بررسی و ارزیابی تاثیر پوسته نقره ای قهوه بر روی کیک
بررسی و ارزیابی خصوص یات فیزیکی ، شیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با عصارهچای سبز
مروری بر کاربردهای اخیر آردهای بدون گلوتن، ترکیبات عملکردی و فناوری هایجدید در توسعه محصولات بدون گلوتن
جایگزینی ساکارز با انواع شیرین کننده های مصنوعی و طبیعی در محصولات نانوایی
غنی سازی کیک اسفنجی بدون تخ ممرغ با پروتئین آب پنیر و تاثیر آن بر خواصرئولوژیکی و پخت کیک
بررسی بیسکویت های غنی شده با پودر تفاله هویج و چغندر
تولید و فرآوری گیاه صبر زرد و جنبه های دارویی آن
تبیین راهبردهای توانمندسازی مردم در فرایند مدیریت منابع آب مرزی (هیرمند)
تبیین همگرایی رویکردهای عمده در پشتیبانی مدیریت مناطق تحت حفاظت
تحلیل روند رشد جنبه های بین رشته ای در علوم محیط زیستی
مروری بر بررسی اثر ضد درد اسانس و عصاره های گیاهان دارویی و روش های آزمایشگاهی آن ها
توسعه مدلی مبتنی بر هوش مصنوعی جهت پیش بینی TOC در فرآیند تصفیه آب (مطالعه موردی: تصفیه خانه بزرگ آب گیلان)
تولید محصولات با ارزش توسط پردازش حرارتی جلبک ها
کاربرد منطق بولین در تعیین مکان مناسب اجرای سامانه های ابگیر باران
بهینه ترین مکان احداث آب بندان به منظور کاربری کشاورزی
بررسی نقش تغییر اقلیم در هندسه نظم جهانی
بهینه سازی فرآیند تولید محصولات کشاورزی
ارزیابی کیفیت میکروبی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی سواد کوه شمالی
ارزیابی میزان آلودگی برخی سموم کشاورزی در تالاب میانکاله
الویت بندی محل کسب اطلاعات لازم عطاران در زمینه خواص و کاربرد گیاهان دارویی در شهرستان ارومیه
مهم ترین گیاهان دارویی مرتعی مورد عرضه و تقاضا در عطاری های سطح کشور
تحلیل کارکرد حفاظت خاک پوشش گیاهی اکوسیستم های مرتعی
چشم انداز پایداری شاخص های منابع آب در دشت مشکین شهر
بررسی روند کیفی و کمی آب زیرزمینی در حوزه دشت حمیران
مقایسه تاثیر سه نوع پروبیوتیک مختلف (لاکتوفید، پارسیلاکت و باکتوسل ) بر عملکرد رشد، ویژگی های لاشه درجوجه های گوشتی
معرفی پوشش های آلی - پلیمری C۱ برای تولید نهال قوی توسط شرکت دانش بنیان زیست فناوران پیشگام دانش سبز (مطالعه موردی Citrus reticulata)
تاثیر رنگ پوسته بذر بر کیفیت و بنیه بذر لوبیا چشم بلبلی Vigna unguiculata L
مروری بر عفونت های غذایی ناشی از اسینتوباکتر
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه دروگر جهت مبارزه با علف های هرز مزارع و نی و حشی بر روی کانال های زهکشی و برداشت سبز نیشکر
تاثیر کاربرد هورمون اپ یبراسینولید بر محتوای نیتروژن، پروتئین و عملکرد دانهلوبیاچیتی تحت تنش کم آبی