Articles Stat:
Number of Articles: 23Number of Proceeding pages: 251
Papers View: 6531
The first international conference on agriculture, food industry and environment
The first international conference on agriculture, food industry and environment In date 2023-08-19 by ,دبیرخانه دائمی همایش in City Hamadan was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The first international conference on agriculture, food industry and environment
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The first international conference on agriculture, food industry and environment
پیش نگری بارش درناحیه کوهپایه داخلی ایران ، تحت سناریوهای SSP
شناسایی نماتدهای انگل گیاهی در فضای سبز منطقه ۱۲ تهران
بررسی تاثیر ذغال بیوچار تهیه شده از کمپوست شهری بر برخی از ویژگی های گل همیشه بهار در دوره های آبیاری مختلف در فضای سبز شهری
بررسی مشخصات وقوع طوفان های گرد و غبار در استان های ایلام و خوزستان
نظام ترویج آموزش کشاورزی در مناطق غربی ایران
بررسی تاثیر تنش شوری و نانوذره آهن بر شاخص های مورفولوژیکی گیاه مرزه تابستانه
ماهیت و روش های تجزیه مواد پلی برومید دی فنیل اتر (PBDE)
استخراج لیپید از ریز جلبک ها
مقاومت آنتی بیوتیکی و ایمنی غذا
بررسی خاک زیستگاه گیاه کنگر (Gundelitournefortii.L) در سه منطقه نهراب، قوری قلعه و خانم آباد
مروری بر کاربرد گیاهان دارویی در فضای سبز منطقه ۱۲ تهران
آنالیز میزان دانش کشاورزان درباره تکنولوژی مدیریت آب کشاورزی در شهر هشتگرد
گزارش کوتاه از دلایل و راهکارهای کاهش زوال درختان زبان گنجشک در سطح فضای سبز بخش مرکزی شهر تهران
Antioxidants and preservation of foods
نگاهی بر ترکیبات زیست فعال و اثرات تغذیه ای آنها در صنایع غذایی
A facile one-pot green synthesis of β-cyclodextrin decorated porous graphene nanohybrid for extracting aflatoxins from bird feed
Determination of Gibberellic Acid۳ in fertilizers and soil conditioners
تاثیر گوگرد وتیوباسیلوس بر ساختمان خاک های آهکی در کشت گندم
بررسی خصوصیات رشدی گندم و عناصر غذایی کم مصرف تحت تاثیر گوگرد و تیوباسیلوس در یک خاک آهکی
مروری بر مفهوم رایج محیط زیست در فرهنگ اسلامی و عصر حاضر
مولفه های توسعه روستایی در کشورهای در حال توسعه
پیشرفت های اخیر در کاربرد رنگ های طبیعی در بسته بندی هوشمند مواد غذایی
حلال های یوتکتیک عمیق و کاربرد آن ها در آنالیز مواد غذایی: مطالعه مروری