Articles Stat:
Number of Articles: 33Number of Proceeding pages: 454
Papers View: 2963
3st international conference on agriculture, food industry and environment
3st international conference on agriculture, food industry and environment In date 2024-08-31 by ,دبیرخانه کنفرانس in City Hamadan was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: Proceedings 3st international conference on agriculture, food industry and environment
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 3st international conference on agriculture, food industry and environment
بررسی تهدیدات زیست محیطی و اکولوژیک در پی اکتشاف و استخراج نفت از تالاب های استان خوزستان
راهکارهای نوین برای احیا و حفاظت از اکوسیستم دریاچه ارومیه
آکریل آمید: عوامل موثر در تشکیل و روش های اندازه گیری آن
مروری بر ترکیبات ضدمغذی در موادغذایی گیاهی
کاربرد مواد محافظ UV در بسته بندی بیوپلیمری مواد غذایی
The gut-brain axis and the function of gut microbiomes on the nervous system(common neurological diseases)
تحلیل سازوکارهای موثر بر بکارگیری عملیات مدیریت ضایعات در تولید سیب زمینی
Advanced Strategies for Controlled Release of Bioactive Compounds in Biopolymeric Matrices for Food Packaging
تنوع زیستی و منابع ژنتیکی اکوسیستم جنگل های حرا حوزه خلیج فارس
بررسی خصوصیات رشدی و عملکرد ارقام کلزا Brassica napus L. در شهرستان رودبار
بررسی نقش سکونتگاه مبتنی بر کشاورزی (Agrihood) بر ایمنی شبکه غذایی ، اقتصاد کشاورزی وپایداری محیط زیست
طرح و عملکرد رسوب دهنده های الکترواستاتیکی
تاثیر فرآوری و انبارش بر مواد زیست فعال و خواص تغذیه ای و حسی مواد غذایی
بررسی روش های مختلف برداشت نخود
طراحی، ساخت و ارزیابی دماغه برداشت نخود با مکانیزم تیغه های برشی
بررسی راهکارهای سازمانی مقابله با آلودگی هوا
بررسی راهکارهای بازیافت زباله شهری
آثار زیانبار آلودگی محیط زیست بر سلامت انسان
بررسی روش های حذف انواع آلاینده های محیط زیست در شهرها
بررسی تاثیر افزایش جمعیت بر محیط زیست
یادگیری عمیق برای نظارت بر سلامت محصولات و پیش بینی بازده در کشاورزی دقیق
کاربرد هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در بهینه سازی رشد و فیزیولوژی گیاهان زراعی
بررسی اصول و روش های مدیریت چمن در فضای سبز شهری: چالش ها و راهکارها
راهکارهای برنامه ریزی تحقق اهداف زیست محیطی شهرداری ها
اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان در شرایط تنش خشکی
اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر عملکرد، شاخص سطح برگ و انتقال عناصر غذایی ازت و فسفر به دانه گندم در شرایط تنش خشکی
واکنش برخی آنزیم ها و بیومارکرها به پرتوتابی اشعه گاما در ژنوتیپ های چغندرقند در شرایط مختلف آبیاری
برنامه ریزی ایجاد دیوار سبز و بام سبز با اهداف توسعه پایدار
توجه شهرداریها به تحقق استانداردهای سرانه فضای سبز شهرها
جایگاه گردشگری در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان بارویکرد فضای سبز شهری
ضرورت ارتقای زیبایی بصری شهری با توسعه فضاهای سبز شهری
مروری بر جایگزینی تخم مرغ در تولید کیک: تاثیر بر خمیر و ویژگیهای کیک