Articles Stat:
Number of Articles: 58Number of Proceeding pages: 699
Papers View: 2851
4 th international conference on agriculture, food industry and environment
4 th international conference on agriculture, food industry and environment In date 2025-03-01 by ,دبیرخانه دائمی همایش in City Hamadan was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: Proceedings 4 th international conference on agriculture, food industry and environment
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 4 th international conference on agriculture, food industry and environment
تاثیر افزایش تنوع گیاهی و گروه های عملکردی بر میزان ذخایر کربن خاک و جلوگیری از رواناب
مدیریت پسماند و تفکیک زباله در شهرهای معاصر: چالش ها، راهکارها و فرصت ها
ارزیابی میزان رضایتمندی شهروندان از کیفیت خدمات شهری: چالش ها و راهکارها
راهکارهایی برای کاهش اثرات زیست محیطی در مناطق شهری
مدل های نوین برنامه ریزی شهری برای مقابله با تغییرات اقلیمی
ارزیابی توسعه پوشش خوراکی بر پایه ژالتین استخراج شده از ضایعات دریایی حاوی عصاره گیاه خرفه در بسته بندی زیست تخریب پذیر
ارزیابی کاربرد محصوالت جانبی زنبور عسل در فراسودمند سازی محصوالت غذایی
بررسی میزان پرولیندر مسیر تحمل به خشکی در ارقام گندم در شرایط مزرعه
بررسی میزان فتوسنتز در مسیر تحمل به خشکی در ارقام گندم در شرایط مزرعه
Recent progress in nanotechnology approaches for valuable heavy metals extraction from wastewater
The Health Effects of Heavy Metals Contamination: A Critical Review
ارتباط بین فضای سبز و حالت روحی شهروندان
نقش مدیریت شهری در کیفیت فضای سبز
طراحی و ارزیابی روکش ضد باکتریال بر پایه نانوذرات نقره سنتز شده به روش سبز و ژالتین
کاربرد هوش مصنوعی در آبزی پروری و شیالت
راهکارهای نوین نانو برای تصفیه آب: آینده ای پاک تر
مروری بر مسائل بهداشتی و ایمنی در صنایع لبنی
پیشرفت های فناوری بسته بندی مواد غذایی: از سنتی تا نانوفناوری
استخراج، شناسایی و استفاده از روغن حشرات خوراکی
بررسی روش های تحلیلی برای ارزیابی کیفیت چربی ها و روغن های خوراکی: روش های استاندارد JOCS
نقش فرایند پیرولیز در تبدیل ضایعات پلاستیکی به منابع ارزشمند در اقتصاد چرخشی
بررسی افزایش بهره وری آب با استفاده از هیدروژل در کشت نهال گوجه فرنگی
آشنایی با فضای سبز و نقش آن در توسعه پایدار شهر
توسعه پایدار فضای سبز شهری از طریق تولید و استفاده بهینه از گیاهان باغبانی
نقش شهرداری ها در توسعه و بهینه سازی تولیدات گیاهان باغبانی در فضای سبز شهری
استفاده از کشاورزی شهری برای مقابله با بحران های محیطی و اقتصادی در مدیریت شهری
استفاده از گیاهان مقاوم به خشکی در طراحی فضای سبز شهری و کاهش مصرف آب در شهرداری ها
بررسی پتانسیل های زراعت شهری در توسعه پایدار و کاهش اثرات زیست محیطی برای شهرداری ها
مدیریت و بهینه سازی زمین های زراعی شهری: چالش ها و فرصت ها برای شهرداری ها
تاثیر زراعت شهری بر بهبود کیفیت محیط زیست و توسعه پایدار در شهرداری ها
بررسی تاثیر نانوهیدروژل آهن در افزایش مقاومت گیاه پتوس به تنش های محیطی
The Role of Biotechnology in the Production of Novel Nutraceuticals for the Prevention and Management of Neurodegenerative Diseases: Emerging Approaches and Challenges
تفکیک زباله از مبدا با رویکرد مشارکت های مردمی
تاثیرات فضای سبز بر شهرها
تاثیرات یک کرم بر پایه نانو ذرات سبز اکسید روی با کرم زینک اکساید ۲۵% بر میزان فعالیت آنزیم های کبدی SGOT ، SGPT و ALP متعاقب ایجاد سوختگی در رت های نر از نژاد ویستار
آبیاری فضای سبز به وسیله آب حاصل از پساب تصفیه خانه فاضلاب شهری
مروری بر رویکردهای ارزیابی ایمنی باکتریهای پروبیوتیک در محصوالت غذایی
نقش یکپارچه سازی و تجمیع اراضی خرد کشاورزی در توسعه پایدار
بررسی میزان آلودگی صوتی در تراکتور ITM ۲۸۵
ارتعاش در تراکتور باغی گلدونی
نقش شهرداری ها در کاهش تنش های محیطی ناشی از توسعه شهری
نقش شهرداری ها در توسعه فضای سبز و باغبانی شهری
نقش توسعه فضای سبز در شهرداری ها در کاهش تنش های محیطی و تقویت اکوسیستم های شهری
نقش حیاتی ویتامین ها در غنی سازی غذا: روش ها، مزایا و چالش ها
بررسی و اثر بهینه سازی انرژی در صنایع غذایی با استفاده از فناوری های نوین و انرژی های تجدیدپذیر
فاکتورهای موثر در کاهش آلودگی هواوپیامد های آن بر سلامت انسان(مطالعه موردی:کاهش آلودگی هوا ومضرات آن)
بررسی و مقایسه عملکرد الین های جدید امیدبخش گندم دوروم در شهرستان شاهماران
بررسی آلودگی میکروبی و تعیین میزان عناصر سمی در شیر های توزیع شده در مدارس در طول یک سال تحصیلی
تعیین میزان عناصر سمی و سنگین در نمک های خوراکی پرمصرف در بازار
بهره وری بهینه آب در کشاورزی: راهکارهای نوین برای مدیریت منابع آبی
مدیریت هوشمند پسماند شهری: راهکارهای نوین برای کاهش آلاینده ها
استراتژی های مدیریت یکپارچه منابع آب در مناطق ساحلی در مواجهه با تغییرات اقلیمی
تحلیل روش های اصلاح اریب مقادیر بارش شبیه سازی شده توسط مدل های اقلیمی در محدوده مطالعاتی رفسنجان
بررسی پارامترهای موثر در کاهش آلودگی صوتی با استفاده از پوشش گیاهی
بررسی تاثیر نقش هوش مصنوعی و فناوری های نوین در کاهش مصرف انرژی و افزایش بهره وری در صنایع غذایی
تعیین نسبت مناسب ترکیب آب زیرزمینی و آب سطحی برای آبیاری فضاهای سبز و بررسی قابلیت استفاده از گیاهان مقاوم به شوری
بررسی میزان آفال توکسینM۱ در شیر
ارزیابی ریسک سرطانی و غیر سرطانی نیترات و نیتریت در آب آشامیدنی شهر تهران: مطالعه موردی آب نشت یافته در ۷ ایستگاه مترو