Articles Stat:
Number of Articles: 255Number of Proceeding pages: 1699
Papers View: 401934
18 National Congress of Food Industry
18 National Congress of Food Industry In date 2008-10-15 by ,Iranian Food Science and Technology Associationانجمن متخصصين علوم و صنايع غذايي ايران in City Mashhad was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 18 National Congress of Food Industry
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 18 National Congress of Food Industry
Aqueous Extraction of Virgin Olive Oil Using Industrial Enzymes
Fructose Enrichment Of Date Syrup Using Immobilized Glucose Isomerase Enzyme
Production of cellulase by Trichoderma reesei from sugar beet pulp
Single Cell Protein (SCP) production from UF cheese whey by Kluyveromyces marxianus
اپتیمم کردن فرایند هیدرولیز محلول های نشاسته با آلفا آمیلاز تولید شده از باسیلوس سا بتیلیس
اثر ضد میکروبی کیتوسان ووانیلین بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی
ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در یک بستنی غیرتخمیری
ایجاد موتاسیون و بهینه سازی تولید آلفا آمیلازغذایی از آسپرژیلوس اوریزه Aspergillus oryzae
برررسی اثرات تعداد باکتریهای سرماگرا روی خواص فیزیکی و شیمیایی پنیر سفیدسنتی و اولترافیلتراسیون
بررسی اثر آنزیمهای استخراج شده از کپک آسپرجیلوس در تولید پنیر سنتی ایرانی با عطر و طعم بهبود( یافتهEMC)
بررسی اثر غلظت کاتالیست پوست تخم مرغ در انجام واکنش ایزومریزاسیون لاکتوز به لاکتولوز
بررسی همزمان، شناخت و بهینه سازی عوامل مؤثر بر فرآیند تخمیر غوطه ور ملاس شکرخام کارخانه قند ارومیه با درنظر گرفتن برهمکنش میان آنها در تولید سیتریک اسید با استفاده از ترکیب کئوردیناسیونK4[Fe(CN)6].3H2O لیگاند EDTA و سویه آسپرژیلوس نایجرA1
بهینهسازی شرایط تولید اسید سیتریک با استفاده از تفاله سیب به روش جدید کشت سطحی
تولید زیست پلیمر کوردلان از شیره خرما با استفاده از میکروارگانیسم Agrobacterium radiobacter و بررسی خواص رئولوژیک آن
مطالعه تاثیر سطوح مختلف هوادهی در تخمیر گلوتامیک اسید از ضایعات خرما به روش غوطه وری
APPLICATION OF HIGH ELECTRIC FIELD PULSES FOR SUGAR CANE PROCESSING
APPLICATION OF NON-THERMAL PROCESSING FOR INACTIVATION OF YEAST (Saccharomyces cerevisae) IN ORANGE JUICE
Feasibility of high-intensity ultrasonic blanching combined with heating for peroxidase inactivation of seedless guava (Psidium guajava L.)
IMPACT OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE PRETREATMENTS ON QUALITY INDICATORS OF POTATO CHIPS AND FRENCH FRIES
Simultaneous isolation of catechin, epicatechin, rutin and apigenin from spearmint (Mentha spicata L.) leaves by supercritical carbon dioxide (SC-CO2) extraction
بررسی اثر امواج فراصوت بر روی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال
بررسی اثر عوامل متغیر در فرایند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکروویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی
رفع گرفتگی غشاهای پلیمری بااستفاده ازفراصوت درحین فرایندمیکروفیلتراسیون درمدول های مختلف
مدلسازی انتقال جرم در خشک کردن اسمزی قارچ دکمهایAgaricus bisporus
مدلسازی عددی المانهای محدود و ارزیابی آزمایشگاهی نحوه توزیع فشارهای شبه استاتیک تماسی به منظور تخمین لهیدگی میوه سیب
Effect of glycerol and polyethylenglycole on physical properties of ٣ wheat starch edible films
Mechanical relaxation of glassy gelatin films
ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید
بررسی تاثیر سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر خواص خمیر و نان مسطح ایرانی (بربری
بررسی تاثیر سه نوع رنت مختلف بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریز ساختار پنیر سفید ایرانی
بررسی خصوصیات رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی(بلوگا استورژن
تاثیرات سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خصوصیات خمیر و نان مسطح ایرانی (بربری)
تولید خامه کم چربی با استفاده از ژلاتین به عنوان جایگزین چربی
معلق سازی ذرات فاز جامد در نوشیدنی لبنی اسیدی با استفاده از روش ژل مایع و پیش بینی نیروهای وارده بر ذره
مقایسه کارآیی و سازوکار برخی هیدروکلوئیدها در پایدارسازی دوغ
USE OF HYPERSPECTRAL IMAGE ANALYSIS AND ARTIFICIAL NEURAL NETWORK TO PREDICT QUALITY CHANGES IN COATED AND UNCOATED AVOCADOS DURING STORAGE AT DIFFERENT TEMPERATURES
استفاده از تبدیل موجک انعکاس صدا و شبکه های عصبی برای سورتینگ پسته
استفاده از تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی کیفی زرشک
بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی و مقایسه آن با سیستم دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی
بررسی خصوصیت پس دادن روغن در انواع پنیر پیتزا و پروسس
بررسی روند تغییرات در فاکتورهای اندازه و شکل در برنج رقم طارم محلی طی مراحل مختلف پوست کنی با استفاده از اسکنر و پردازش تصویر
بررسی کاربرد طیف سنجی مادون قرمز در ارزیابی کیفیت درونی میوه های سیب، پرتقال وکیوی به صورت غیر مخرب
پیش بینی تغییرات ویسکوزیته ژلاتین پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان تولیدشده در زمان های مختلف پیش فراوری با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی
درجه بندی مغز گردو بر اساس رنگ با استفاده از ماشین بینایی
کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح نان غنی شده با آرد سویا
Gold nanoparticle nanosensor for detection of Salmonella spp. in foods
Surface composition analysis of nano-particle encapsulated powders
اثر میکروانکپسولاسیون الژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسPTCC 1643در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان
افزایش زندهمانی پروبیوتیکها به وسیله ریزپوشانی در بستنی فراویژه
بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و ثبات نانوامولسیون O/W تولید شده با امواج فراصوت
تاثیربسته های محتوی نانوذرات نقره برکیفیت وماندگاری زرشک درمقایسه بابسته های معمولی پلی اتیلن
تولید آدامس عملگر با استفاده از اسید سیتریک ریزکپسولهشده با اینولین و کازئین
تولید نانو ذره کلوئیدی نقره با استفاده از روش شیمیایی در حضور پلی اتیلن گلیکول کوتاه زنجیره و بررسی تاثیر ضد میکروبی بر روی شاخص بهداشتی اشریشیا کلی0157:H7
ساخت و بررسی خواص فیلم های نانوکامپوزیتی پلی اتیلن سبک برای بسته بندی مواد غذایی
مقایسه الگوهای الکتروفورز در پنیرهای آب نمکی تولید شده با سه نوع مایه پنیر
The Effect of Different Thermal Treatments on Splitting of the Pistachio Nut
The Effect of MAP and Different Atmospheric Conditions on the Color of In Hull Fresh Pistachio Nut
بررسی احتمال وجود روغ نهای نباتی ارزان قیمت در روغ نهای زیتون ایرانی با اندازه گیری شاخص های فیزیکی و شیمیایی و روشهای دستگاهیDSC و GC
بررسی تغییرات ویژگیهای پودر سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو
بررسی واکنشهای قهوه ای شدن و منحنی های خشک شدن برشهای سیب زمینی و میزان ترکیبات شیمیایی پودرهای سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو
بهینه سازی فرایند تولید پنیرفتا- UF با درنظرگرفتن شاخص های کیفی شیمیایی، رئولوژیکی و حسی
تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون میسلای روغن خام سویا
تاثیر شرایط فرآوری و نگهداری بر بافت کشمش
تعیین و بررسی برخی ویژگ یهای فیزیکی بذر بادمجان
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ریزساختار سوسیس گوشت شتر
Determination of microbial critical point in saffron preparation in iran
ارزیابی کیفیت میکروبی 90 نمونه بستنی غیر پاستوریزه
The effect of enzymatic hydrolysis on amino acids composition of Persian sturgeon (Acipenser persicus) viscera protein hydrolysate
اثرات اسانس آویشن شیرازی و نایسین بر روی رشد سالمونلا تیفی موریوم در سوپ جو تجارتی
ارایه روش ارزیابی میزان آنتروتوکسینهای استافیلوکوکوس آرئوس در نمونه های شیر خشک نوزادان و انجام مطالعه پایلوت آن در شهرمشهد
ارزیابی و مقایسه شاخص های کیفی شیرخام در دامداری های صنعتی و نیمه صنعتی
الیسایکلوباسیلوس اسیدتریستریس و روشهای نوین برای کنترل آن
بررسی اثر پروسه کباب کردن روی بقایای آنتی بیوتیکی در بافتهای خوراکی طیور به روش FPT
بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی،عطروطعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیم هحجیم (باگت
بررسی اثرضدباکتریایی فلفل سیاه ودارچین علیه نه گونه باکتری پاتوژن موادغذایی
بررسی اثرات متقابل باکتریهای لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مرطوب
بررسی استفاده از بیورآکتور ایرلیفت با حلقه جریان خارجی در صنایع غذایی
بررسی امکان استفاده از دو گونه آسپرژیلوس در تهیه پنیر اصلاح شده آنزیمی با طعم پنیر لیقوان
بررسی بازیافت پاتولین آب سیب در روش HPLC بوسیله مواد مختلف
بررسی باقی مانده دارویی کلروامفنیکل، استرپتومایسین، تتراسایکلین در شیر خام مناطقی ازایران
بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی چای سبز برروی فلورمیکروبی ماست در طول فرآیند تخمیر و نگهداری آن در یخچال
بررسی سینتیک تثبیت آنزیم آلفاآمیلاز در پلیمر کتیرا
بررسی فعالیت ضد میکروبی لیزوزیم گلیکوزیله شده با دکستران علیه باکتری گرم منفی E. coliدر دمای 37 درجه سانتی گراد
بررسی روش مقابله با باکتری Alicyclobacillus acidoterrestrisدر آب میوه به کمک عصاره های هسته انگور قرمز
بررسی میزان آفلاتوکسین در بلغور ذرت
بررسی میزان باقیمانده آفتکشها در مواد غذایی(میوه و سبزیجات) به عنوان عامل خطر جدی برای سلامت مصرف کنندگان
بررسی میزان تولید اسید فولیک توسط لاکتوباسیل های جداشده از فرآورده های بومی ایران
تأثیر اسانس آویشن بر فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، باکتری آغازگر ماست پروبیوتیک
تاثیر ضد قارچی و آنتی اکسیدانی عصاره های اتانولی بادرنجبویه و سنبل الطیب
تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس های کواگولاز مثبت درهمبرگرهایعرضه شدهدر سطح شهر تهران
تغییرات راندمان و رسیدگی پنیر سفید سنتی و اولترافیلتراسیون تحت تاثیر باکتریهای سرماگرا
جداسازی خمیر مایه لاکتیکبا فعالیت ضدمیکروبی برای فرآیند خمیرمایه
جداسازی و تعیین ویژگی های مهم کاربردی دو گونه لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی لیقوان
جداسازی و شناسایی بیفیدوباکتریوم از لبنیات بومی
جداسازی و شناسایی سویه های انتروکوکوس فکالیس وانتروکوکوس فاسیوم از پنیر سنتی لیقوان
جداسازی و شناسایی فلور لاکتیک باکتریایی پنیر سنتی لیقوان
شناسایی مخمرهای نوعی خمیر مایه سنتی به نام ( Oskoo ) مورد استفاده در برخی از روستاهای آذربایجان شرقی
کاربرد نشانگر مولکولی ژن rec A درشناسائی لاکتوباسیلوس پلنتاروم A7 با قابلیت پروبیوتیکی جداشده از فلور طبیعی کودک ایرانی
کاهش آلودگی به آفلاتوکسین با روش جداسازی چشمی در پسته های صادراتی
لیستریا مونوسیتوژنز بعنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در گوشت طیور
مطالعه وضعیت جمعیت میکروبی و کلی فرمی پنیر آب نمکی ( نوع گوسفندی) درشرایط تولید سنتی
هیدرولیز آنزیمی پرمیت املاح زدایی و تغلیظ شده کارخانه پگاه مشهد و اندازه گیری کمی و کیفی قندهای حاصل با استفاده از روش HPLC
مروری برنگهداری زیستی موادغذایی با استفاده از باکتریهایتولید کننده اسید لاکتیک
Chemical composition and Antioxidant Properties of Essential Oils (lippia citriodora, thymus daenensis)
اثرات فرآوری بر لیکوپن گوجه فرنگی
استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و بررسی کمیت و کیفیت آنتوسیانین استخراجی:بررسی اثر آب سولفوره
استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن
استفاده از آنتی اکسیدان های زیست فعال با منشاء گیاهی(کوئرستین) جهت افزایش پایداری اکسیداتیو سیستم های چربی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس های آویشن شیرازی (. Zataria multiflora Boiss ) و زیره کوهی Bunium persicum Boiss در روغن سویا
بررسی اثر استفاده از شیرین کننده آسه سولفام K بر ماندگاری آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا
بررسی تغییرات فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در سیب در اثر نگهداری در دماهای مختلف
بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی روغن بذر برخی ارقام گلرنگ ایرانی
بررسی روش های استخراج رنگ زرشک
بررسی روند فعالیت آنزیم پکتین متیل استراز در خرمالو
بررسی ساختار شیمیایی روغن بادام وحشی (Amygdalus scoparia در ایران
بررسی ساختار شیمیایی روغن دو واریته رایج بنه (Pistacia Atlanticaدر ایران
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی قارچ Laetiporus sulphureus
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست نارنج و اثر بازدارنده آن بر اکسیداسیون لیپیدی در مدل بیولوژیک
بررسی فعالیت آنتی رادیکالی و ترکیب شیمیایی اسانس گیاه Matricaria chamomil
بررسی میزان اسیدهای چرب ترانس و اشباع در روغن جامد و کره گیاهی موجود در بازار استان آذربایجانغربی
بررسی و مقایسه ساختار شیمیایی روغن دو رقم رایج کانولا (اوکاپی، طلایه یا کبری) در ایران
بررسی و مقایسه وضعیت تولید حلوا ارده سنتی و صنعتی در ایران
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی مالت تریتیکاله و جو
تاثیر پروپولیز بر پایداری حرارتی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی اکسیدان های صنعتی
تاثیر خاک و نخاله های ساختمانی حاوی کودهای آلی و شیمیایی برعملکرد درصدموسیلاژ و ترکیبات شیمیایی دانه گیاه دارویی اسفرزه
تجزیه کیفی و کمی قندها در چهار رقم مهم خرمای کشور با بهره گیری از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا ( HPLC ) به منظور امکان سنجی به کارگیری ضایعات آن در صنایع تخمیری
تعیین حد قابل قبول مصرف ماهانه برخی از ماهی های تازه پر مصرف در ایران (بدون عوارض سرطان زایی ناشی از جیوه
تعیین میزان خواص آنتیاکسیدانی گلبرگ زعفران به دو روش DPPH و سیستم مدل اسید لینولئیک
تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه
تهیه نرم افزار برای تعیین پارامترهای سرعت تنفس به فرم میکائیلیس- منتن
روند تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای مختلف
مطالعه منحنی کاهش نیتریت درکالباس های حاوی 60،40 و 90 در صدگوشت در طول مدت نگهداری
مقایسه دو روش اسپکترومتری جذب اتمی کوره و آنالیز پوششی پتانسیومتری در اندازه گیری سرب و کادمیم در عضله ماهی
طراحی سامانه سرمایش و خلاء
کاربرد امواج الکترو مغناطیس در پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون مواد غذایی
مزایای فرآیند استریلیزاسیون فشار بالا در ارتباط با کیفیت محصولات غذایی
مطالعه اثرپوششهای خوراکی برخواص کیفی وفیزیکوشیمیای سیب های خشک شده به روش اسمزی
معرفی کاربردهای فناوری خلأ در تحقیقات نوین غذایی
Evaluation of isolated emmer and einkorn starches
Impact of fermented whey protein concentrate on texture of Iranian white cheese
MATHEMATICAL MODELING OF TIME-DEPENDENT POISSON’S RATIO IN LINEAR VISCOELASTIC SOLID-LIKE FOODS
اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگت
اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر افت رطوبت و ویژگی های حسی گوشت تازه گوسفند
اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند
اثردمای استخراج برویژگیهای کیفی پکتین استخراج شده از پوست پرتقال
اثر یون ها برویژگی های فیزیکو شیمیایی وپایداری امولسیون های تثبیت شده پروتئین های محلول در آب شیر
ار ز یابی بعضی خواص فی زیکی ومک ا نی کی ف یلم های خوراکی برپا یه گلوتن - لیپ ید وبررسی اثر پوششی آنها رافز ایش زمان ماندگاری نان ح جیم
ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم
ارزیابی کاربرد پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم در افزایش زمان ماندگاری گوشت تازه گوسفند
ارزیابی وضعیت انبارداری سس های امولسیونی
استخراج هیدروکلوئید پوسته دانه اسفرزه و بررسی خواص رئولوژیکی آن
امکانسنجی و بهینهسازی شرایط استخراج پلیساکاریدهای محلول از اکارای شیر سویا
بررسی اثر اسیدهای اولئیک و استئاریک بر روی ویژگی های مکانیکی، نفوذپذیری فیلم کازئینات سدیم
بررسی اثر پارامترهای مختلف در مرحله استخراج پکتین از سبوس گندم
بررسی اثر تعدیل های شیمیایی ایجاد اتصال عرضی و استیله کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته یولاف
بررسی اثر جایگزینی شهد خرما و گوار بر ویژگ یهای رئولوژیکی ماست منجمد کم چرب
بررسی امکان استفاده از پکتین ،کربوکسی متیل سلولز و نشاسته در فرایند خشک کردن اسمزی سیب و تعیین برخی از عوامل موثر
بررسی تاثیر اسکوربیک اسید بر خواص عملکردی نشاسته گندم
بررسی تاثیر سیستئین بر خواص عملکردی نشاسته گندم
بررسی تاثیر نشاسته های مومی برروی کیفیت نان
بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان رسانیدن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی-چشایی خامه کم چرب تهیه شده از نشاسته گندم اصلاح شده
بررسی خواص کششی فیلم های خوراکی برپایه آب پنیر، کازئینات سدیم و صمغ تراگاکانت
بررسی عناصر معدنی کتیرای گون سفید( Astragalus gossypinusدر منطقه غرب استان اصفهان
بررسی کاربرد جانشین چربی بر خواص فیزیکو شیمیایی و کیفی محصولات کنسروی
تاثیر ارقام گندم و اندازه ذرات آرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی خمیر
تأثیر افزودن پوسته اسفرزه بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک
تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا و تعیین خصوصیات عملکردی آن
تولید پنیر سفید ایرانی با استفاده از کنسانتره پروتئینی تخمیری آب پنیر
تولید کنسانتره پروتئین ماهی ( FPC ) از ماهی کپورنقره ای Hypophthalmichthys molitrix) ) به روش استخراج باکمک حلال ایزوپروپیل الکل
تولید نشاسته اصلاح شده گندم با استفاده از اتوکلاو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
تولید نشاسته اصلاح شده گندم با استفاده از مایکروویو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
تولید نشاسته پری ژلاتینه گندم و ذرت بوسیله خشک کن غلطکی و جایگزین سازی آن با نشاسته طبیعی در تولید سس سالاد
تولید نشاسته پیش ژلاتینه گندم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم بااتصالات عرضی
خواص بیوشیمیایی کلاژن استخراج شده از پوست و استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Onchorhynchus mykiss
کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه بالنگو شیرازی، ثعلب پنجه ای و کربوکس یمتیل سلولز به عنوان پایدار کننده در فرمولاسیون بستنی
Determination and Comparison of Thermal Conductivity of Iranian Pomegranate Varieties
Modeling Some Mechanical Properties Distributions of Almond Using Weibull Function
اثر پارامترهای مختلف بر مدل سازی ریاضی فرآیند خشک کردن پاستا
استخراج کاتچینها و کافئین برگ سبز چای ایرانی- آزمایشات سینتیکی و مدلسازی انتقال جرم
استفاده از پارامتر حلالیت Hildebrand-Hansen برای تخمین میزان حلالیت آنتیاکسیدانهای برگ سبز چای در ده نوع حلال مختلف
آنالیز مودال استحکام مواد بیولوژیکی بیضیگون به وسیله تزویج روشهای تحلیلی انطباقی و محاسباتی المانهای محدود
اندازهگیری خواص وارهیدگی بافتهای ویسکوالاستیک فیلمهای نازک غذایی به وسیله روش نوین فروروی نانو
اندازه گیری ضریب کرویت گردو با استفاده از پردازش تصویر
بررسی کیفیت اسلوری و کریستال پایه به کمک آنالیز تصویری
برخی خواص مهندسی میوه و هسته زیتون
بررسی و مقایسه روشهای مختلف تعیین حجم محصولات کشاورزی: مطالعه موردی بر روی میوه طالبی
تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی بذر کتان
زمان بندی بهینه خط تولید کیک و کلوچه با استفاده از روش برنامه ریزی ترکیبی خطی
سیستم کنترل اتوماتیک فرآ یند تولید فرآورده های تخمیری در کارخانجات صنایع غذایی
طراحی جعبه مناسب برای کاهش خسارت میوه توت در حین حمل و نقل و انبارداری
طراحی یک سیستم اتوماتیک کیفیتسنجی کاربردی با ماشین بینایی
مدل سازی انتقال جرم طی فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
مدلسازی تغییرات قدرت رنگی در زعفران نگهداری شده در منطقه معتدل و خشک، در شرایط نیمه کنترل شده
مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه نازک پسته با استفاده از خشک کن کابینتی
تولید بستنی پروبیوتیکی سنتی با استفاده از کشت میکروبی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
Strawberry flavor release in a model thickend milk with various oil contents under static equilibrium and in vivo
اثر نانو پوششهای رس در بهبود خواص ارگانولپتیک فرآورده های آردی
نقش پوشش های مختلف انکپسولاسیون بر افزایش زنده مانی و کارایی باکتری های پروبایوتیک
GMP معیاری نوین برای بررسی کیفیت آرد
اثر دما و زمان فرایند حرارتی بر خواص کیفی کنسرو زیتون سبز
اثر نوع خشککن و دمای آببر تواناییجذب آبمجدد قطعات خشکشده سه رقم عمده سیبزمینی
استفاده از آب فوق گرم در استخراج اسانس زیره پارسی (. Bunium Persicum (Boiss و بررسی تغییرات فشار بر میزان استخراج اسانس
آلوا ویرا ، بررسی فرآیند خشک کردن گیاه با دو روش هوای گرم و خشک کن انجمادی
افزایش راندمان نگهداری زیتون تخمیر شده جهت تولید
بررسی اثر پوست انار رویAlicyclobacillus acidoterrestrisبه عنوان یک نگهدارنده طبیعی عملگر
بررسی اثر تخلیه محتویات شکمی بر برخی خصوصیات شیمیایی قزل آلای رنگین کمان و آمور در طی دوره نگهداری بر روی یخ و دوران انجماد
بررسی اثر درصد شیر سویا ودرصد ماده جامد بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی
بررسی اثر درصدهای مختلف گندم سنزده روی کیفیت آرد، خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت پخت نان بربری
بررسی اثر محلول اسید استیک داغ بر روی کاهش فساد پس از برداشت سیب واریته "رد دلیشز"
بررسی اثر نمک سدیم هگزامتافسفات برخواص کیفی کنسرولوبیاچیتی
بررسی اثر نوع پرس بر ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات روغن و خواص فیزیکوشیمیایی روغن کلزا
بررسی آنزیم پکتیناز در بهبود خواص آب میوه سیب
بررسی تاثیر استفاده از بهبوددهنده های اسیدی برامتیاز بیاتی درنان بربری و مقایسه آن با خمیر ترش
بررسی تاثیر اسیدیته قابل تیتر خمیرترش بر زمان ماندگاری نان بربری
بررسی تاثیر افزودن گلیسرول و شربت گلوکز بر کریستالیزاسیون قندها در انجیر
بررسی تاثیر تیمارهای پلی آمین و بنزیل آدنین بر حفظ خصوصیات تغذیه ای انار( Punica granatum L. cv.Rabbab ) در طول دوره انبارداری
بررسی تاثیر گرمخانه گذاری و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم بر رساندن مصنوعی رطب مضافتی
بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده
بررسی تاثیر محلول پاشی اتفن و بسته بندی با اتمسفر متغیر map برخصوصیات کیفی میوه آلبالوی مجاری
بررسی تاثیرات درجه حرارت وسرعت جریان هوا در خشک کردن صنعتی آویشن گونه برگ باریک روی مقادیرکمی اسانس استحصالی
بررسی جایگزینی روغن های گیاهی با براین حاصل از نمک های کم سدیم در کنسرو ماهی تون
بررسی چگونگی افزایش زمان ماندگاری عدس با استفاده از فرآیند آب داغ
بررسی شرایط تهیه برگه سیب توسط خشککن لایه نازک هالوژن
بررسی عوامل موثر بر ظرفیت پوست گیری وبرخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان روغنی استان گلستان
بررسی وجود فلزات سنگین، مقادیر نیتریت و نیترات و ویژگیهای میکروبی آبهای معدنی موجود دربازار استان آذربایجان غربی
بررسی تاثیر دبی هوای خشک کننده بر خشک کردن زیره سبز در خشک کن خورشیدی در حالت تابش غیرمستقیم
بررسی تاثیر رو شهای آنزیم بری بر تولید چای سبز در ایران
بهبود کیفیت کمپوت گیلاس
بهینه سازی دما، زمان و فشار در استخراج ترکیبات پوست سبز پسته
بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید پودر گوجه فرنگی
بهینه سازی فرآیند خشک کردن ریواسجهت تهیه پودر ریواس
بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری
بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفن( (steefen
تاثیر افزودنیهای مختلف و زمان نگهداری در حالت انجماد بر زمان تخمیر و حجم مخصوص کراواسانهای ١ منجمد
تاثیر آنزیم زایلاناز و اندازه ذرات آرد بر بهبود کیفیت گلوتن
تست ژل پروتئینی SDS به وسیله سانتریفوژ، برای پیش بینی حجم قرص نان
تعیین بهترین دما جهت نگهداری طولانی مدت انگور با زمان مناسب برداشت در سردخانه
تعیین حدرسیدگی و زمان برداشت انگور برای تولید کشمش درروشهای مختلف پرورش تاک
تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی چربی کوهان شتر و بررسی موارد کاربردی آن در صنعت روغنهای خوراکی
تولید فرآورده های دریایی با ارزش افزوده
رساندن مصنوعی خارک کبکاب با استفاده از محلول استیک اسیدو تاثیر آن بر الگوی الکتروفورتیکی ( SDS-PAGE ) پروتئین
روند بیاتی و قابلیت نگهداری نان "بربری" سنتی و صنعتی
غنی سازی مضاعف بیسکویت پتی بور در مقیاس آزمایشگاهی
فرمولاسیون پودرشیر کاکائوی رژیمی با استفاده از سوکرالوز
فرمولاسیون و تولید آزمایشگاهی مارگارین سالم بدون ترانس
مطالعه رفتار گلابی آسیایی تحت بارگذاری
مطالعه رفتار میوه بامیه تحت بارگذاری
مقایسه اثرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان
مقایسه خصوصیات ارگانولپتیک نان بربری سنتی و صنعتی
مقایسه روشهای مختلف فرآوری و تولید کشمش
ویژگی و تکنیک های ساخت پلیمرهای بیواکتیو
تعیین بهترین دما جهت نگهداری طولانی مدت انگور بازمان مناسب برداشت در سردخانه