Articles Stat:
Number of Articles: 507Number of Proceeding pages: 3869
Papers View: 385219
The 2nd International Congress and the 25th National Congress of Food Science and Technology
The 2nd International Congress and the 25th National Congress of Food Science and Technology In date 2018-04-25 by ,Iranian Food Science and Technology Associationانجمن علوم و صنايع غذايي ايران in City Sari was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The 2nd International Congress and the 25th National Congress of Food Science and Technology
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The 2nd International Congress and the 25th National Congress of Food Science and Technology
دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پروبیوتیک ها و کاربرد آنها در آب میوه و سبزی
بررسی ارتباط بین روش آزمایش متیلن بلو و کشت میکروربی در تعیین بارمیکروبی شیر خام
اثرات جنگ بر روی امنیت غذایی و تغذیه در سال 2017
Application of cold plasma on reduction Escherichia coli bacteria in chicken
مطالعه اثرات توام مونولورین و اسانس های گشنیز، رزماری و میخک روی اشریشیاکولای O157:H7 در عصاره ی سیب
کاربرد الگوریتم های هوش مصنوعی در پیش بینی کاهش سم آفلاتوکسین درکنجاله پنبه دانه تیمار شده با ازن
بررسی و ارزیابی اثرات عوامل مختلف بر ارزش تکنولوژیکی چغندرقند ایران
مروری بر تکنولوژی فشار بالا (High Pressure Technology) و اثرات آن بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی
تولید پاستیل میوه ای چغندر لبویی با استفاده از صمغ خرفه
ارزیابی ویژگی های بافتی نان حجیم حاصل از مخمر شوک دیده با فراصوت و حرارت
مطالعه ومروری برتاثیر جایگزینی تخم مرغ بر خصوصیات فیزیک و شیمیایی محصولات هوادهی شده
مطالعه و مروری برتاثیر صمغ ها و پایدارکننده های مختلف در ویسکوزیته خامه قنادی
تاثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم به همراه عصاره گل همیشه بهار (Calendula) بر برخی شاخص های فساد میکروبی فیله مرغ در شرایط سرد
Antimicrobial effects and determination of minimum inhibitory concentration(MIC) and minimum bactericidal concentration (MBC) methods of essential oil of Allium houshidari against Food-borne pathogenic bacteria
Antimicrobial Activity , Antibiotic susceptibility and Aflatoxin B1 Reducion potential of Lactobacillus spp Isolate From Traditional Dairy Products against food-borne pathogens
تاثیر پوشش خوراکی، دما، سرعت جریان هوا و روش خشک کردن بر آنتی اکسیدان انجیر خشک
کاربرد مدل سازی در پیش بینی ویژگی های کمی و کیفی روغن ها
Needing to food fortification in overcoming dietary fiber intake deficiency in type 2 diabetic patients
بررسی اثر ترکیبی ژل آلوئه ورا، اسید آسکوربیک، کلسیم لاکتات، اسانس دارچین و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های فیزیک و شیمیایی توت فرنگی در طی انبارداری
ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس های گیاهی مرزه خوزستانی با اسانس سیر
مقایسه اثرات ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن شیرازی و زیره سیاه
مروری بر اهمیت فرآیند بوگیری در شناسایی توکوفرول گیاهی طی تصفیه روغن زیتون
راهکارهای پیشگیری و کنترل رشد قارچ های مولد آفلاتوکسین در خوراک
بررسی امکان بهبود ویژگی های کیفی و نانوایی آرد طی نگهداری
ارزیابی اثر پرتودهی گاما بر ترکیب و غلظت ویتامین های محلول در آب میوه ی دو رقم زرشک ایرانی
بررسی هیدروکلوئیدها به عنوان ترکبیات عملگرا در فرمولاسیون انواع کیک
کاربرد دانه های گیاهی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی در محصولات گوشتی
بررسی اثر حلال های مختلف بر راندمان استخراج و فعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasium)
اصول فراوری پلاسمای سرد اتمسفری (روشی نوین) درکاهش بار میکروبی موادغذایی
مروری بر کاربرد نانوتکنولوژی در گوشت و محصولات گوشتی
تهیه نانوذرات بارگذاری شده با اسانس روغنی هل به روش ترسیب با ضد حلال و بررسی اثرآنتی اکسیدانی آن بر پایداری حرارتی روغن سویا
پیش بینی نسبت رطوبت شلتوک نیم جوش با استفاده از شبکه عصبی و انفیس
ویژگی های تغذیه ای و بیولوژیک بتانین و راهکارهای مناسب برای افزایش پایداری و زیست فراهمی آن
مروری بر مواد غذایی فراسودمند: پایداری پروبیوتیک ها در طول انبارمانی و فرآوری مواد غذایی
انکپسولاسیون نانو ذرات بارگذاری شده با اسانس روغنی میخک به روش ترسیب با ضد حلال
مروری بر روش های مختلف فروپاشی سلول ها به منظور استخراج پروتئین ها از بافت های گیاهی (مطالعه موردی نخود فرنگی)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک کم چرب حاوی امولسیفایرهای هیدراته
Methanol detection in some Iranian herbal-distillates using gas chromatography
A novel enzymatic biosensor for the determination of Methanol
مطالعه راندمان تولید پودر لاکتوباسیلوس های با پتانسیل پروبیوتیک جدا شده از پنیر محلی مازندران به روش خشک کن انجمادی
نقش هیدروکلوئیدها به عنوان تنظیم کننده ساختار و جایگزین شونده ماکرومولکول ها در برخی از دیسپرسیون های محصولات لبنی
ارزیابی ویژگی های فیزیک وشیمیایی عسل کنار استان خوزستان
بررسی تاثیر عصاره پوست بالنگ بر برخی ویژگی های شیمیایی نوشابه لیمویی
بررسی پارامترهای رنگ کرم زیتون
بررسی ویژگی های رئولوژیکی کرم زیتون
تاثیر سطوح مختلف اینولین و گزانتان برزندهمانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ
تاثیر سطوح مختلف اینولین و الیگوفروکتوز برزندهمانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ
مروری بر روش ها و کاربردهای فرآیند خشک کردن سبزیجات با ضریب انتقال جرم
مروری بر عوامل موثر بر زمان و راه های بهبود ماندگاری شیر فرادما
تاثیر تیمار بتا آمینوبوتیریک اسید بر پوسیدگی قارچی پس از برداشت و کیفیت - تغذیه ای میوه های توت فرنگی
پایداری کیفیت و بقاء ترکیبات فنلی و ویتامین ث در شیر گاو پاستوریزه غنی شده با آب هویج
تاثیرسونیکاسیون برروی شمارش میکروبی و ترکیبات زیست فعال آبمیوه
بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی آبلیموی فرآیند نشده
تاثیر زمان بخاردهی و دمای هوای گرم بر خواص خشک کردن گندم نیم جوش طی دمای غوطه وری 60 درجه سانتیگراد
بررسی آزمایشگاهی تولید کربن فعال از پسماند کارخانجات سویا و اثر آن بر جذب پساب صنعتی حاوی سرب
مروری بر اصول، کاربردها و خواص مربوط به سیستم گرمایشی رادیوفرکانسی غذاها
اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ به در پایداری اکسایشی روغن سویا
نانو کریستال ها سیستم های نوین انتقال ترکیبات زیست فعال در صنایع غذایی
صمغ فارسی: مروری برخواص و عملکردهای آن در مواد غذایی
پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه های زغال اخته در طی خشک کردن توسط خشک کن جریان همرفتی اجباری هوای داغ
بررسی تاثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه ی جهش یافته ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد
بررسی ترکیبات فنولی و توکوفرولی عصاره هیدروالکلی و امواج فراصوت گیاه تاتوره
تاثیر مخمر نانوایی و خمیر ترش لاکتیکی روی نان سنگک
روش های نوین موثر در بهبود فرآیند آبگیری اسمزی
Biopolymer complexes as carrier of natural antimicrobials
اثر افزودن ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و املاح بر چگالی توده ای و اندازه ذرات شیر خشک بدون چربی
اثر افزودن ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و املاح بر پایداری حرارتی شیر خشک بدون چربی
تاثیر نوع مالتودکسترین و دمای ورودی بر روی برخی از خواص فیزیک وشیمیایی پودر زرشک تولید شده به روش پاششی
مروری بر نقش مواد اولیه در کیفیت محصولات پاستا
مروری برروش های مختلف خشک کردن گیاهان دارویی
مروری بر کاربرد طیف سنجی مادون قرمز نزدیک در کشاورزی و صنایع غذایی
بررسی اثر تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در حضور اینولین بر روی فعالیت آنتی اکسیدانی و اسیدیته ناگت مرغ
Survival of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus fermentum and Bifidobacterium Bb-12 in yogurt flavored with Mentha piperita and Ocimum basilicum
Antifungal potential of Salvia sclarea and Ocimum basilicum in cheese
Investigating antilisterial effect of essential oils of basil and salvia in white feta cheese
ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، آنتی اکسیدانی و ریزساختار عصاره دارچین ریزپوشانی شده به روش پاششی
ایمنی مواد غذایی
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی میوه نسترن کوهی چند منطقه ایران
بررسی خواص ضد رادیکالی پلی ساکاریدهای محلول در آب دانه شنبلیله
پوشش های ضدمیکروبی برای غیر فعال سازی استافیلوکوس اورئوس روی گوشت مرغ سرخ شده
اثر فرایند زمستانه کردن بر پایداری اکسیداتیو و محتوی کلسترول چربی پوست مرغ
تمایلات اخیر در استفاده از مواد نگهدارنده طبیعی برای فرآورده های گوشتی تازه
بسته بندی هوشمند در مواد غذایی
استخراج آب مادون بحرانی
بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های گیاهی
تولید نانو ذرات با روش ترسیب ضد حلال برای استفاده در سامانه های غذایی
اثر پوشش دهی صمغ کتیرا (Astragalus gossypinus) بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیله ماهی شوریده (otolithes ruber) در دمای یخچال
ارزیابى پوشش ژل آلوئه ورا بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی
طراحی حسگر الکتروشیمیایی نانو ساختار برای آنالیز کارمویسین در نمونه های غذایی
بررسی امولسیون های دوگانه برای درون پوشانی ترکیبات آنتی اکسیدانی حاصل از اسانس های گیاهی
بررسی بسته بندی زیست تخریب پذیر با کاربرد استفاده در محصولات لبنی
تکنولوژی فراصوت
تکنولوژی تولید پودر آب میوه با خشک کن پاششی
الکتروریسی پلی ساکاریدها و کاربرد آنها
مقایسه خواص آنتی اکسیدانی عصاره الکلی دو جلبک Chlorella vulgaris و Spirulina Platensis در شرایط آزمایشگاهی
مروری بر روش های تولید کرایوژل و کاربرد آن در تثبیت آنزیم
تاثیر انجماد بر سفتی و پیوستگی ژل صمغ دانه ریحان
تخمین کیفیت آرد حاصل براساس کیفیت گندم ورودی بوسیله تعیین ویژگی های کاربردی پروتئین و نشاسته
نسترن کوهی منبعی غنی از ترکیبات پلی فنولی: مطالعه مقایسه ای
پاستوریزاسیون الکترونیکی
غنی سازی ماست پروبیوتیک با پودر هسته خرما و اثر آن بر بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
مدلسازی ریاضی فرایند گرمایش مایکرویوی غذاها (مدل الکترومغناطیسی ساده شده: انتقال حرارت در جامدات همراه با انتقال جرم)
Effect of Lactic acid bacteria as a probiotic in fruit juices
تولید فیلم های خوراکی برپایه میوه ها و سبزی ها: منابع اولیه، روش های تولید، ویژگی ها و کاربردها
تاثیرآنتی اکسیدانی اسانس دارچین برکیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در شرایط سرد
تاثیرضد میکروبی و خواص آنتی اکسیدانی اسانس شنبلیله (Trigonellafoenum graecum)
Application of bacteriocins as natural preservative in health and safety of food products
ارزیابی ضد میکروبی پوشش کیتوزان با یا بدون اسانس فلفل سیاه و شنبلیله
ضد عفونی کردن آب وپساب با فراصوت
تاثیر ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال عصارهی آبی برگ زیتون بر مدت زمان ماندگاری
مروری بر ریزپوشانی به روش هم تبلوری با استفاده از ساکارز
بررسی جاذب ها و متصاعدکننده های دی اکسید کربن در بسته بندی مواد غذایی Carbon dioxide emitters and generators in food packaging
تولید پنیر لیقوان فراسودمند با استفاده از اینولین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن در طی دوره رسیدن
بررسی اثر افزودن اینولین بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی پنیر لیقوان فراسودمند در طی دوره رسیدن
بررسی ویژگی های پکتین تفاله چغندرقند استخراج شده با فراصوت
بررسی اثر اشعه دهی نوترون-گاما بر روی کاهش مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک مولد فساد موادغذایی
مقایسه روش های آنزیم بری با آب و آنزیم بری با فروسرخ بمنظور فرآوری مطلوب و تولید محصول نهایی با کیفیت از سیب زمینی سرخ شده
استخراج ترکیبات زیست فعال از ضایعات میوه و سبزی توسط فرآیند فراصوت
ترکیبات طبیعی مورد استفاده به عنوان پوشش در دیواره انکپسولاسیون
بررسی انواع روش های استخراج پلی ساکاریدها از منابع مختلف گیاهی
خواص کیفی برنج اکسترود شده
بررسی اثر نانو جاذب های اتیلن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو رقم سیب برابرن و سیب عباسی طی نگهداری
انواع مختلف هیدروژل ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی
مقایسه روش های متداول آنالیز آرد گندم و تعیین خواص گلوتن با دستگاه آنالایزر کیفیت گلوتن گندم
بیوسنتز سلولز میکروبی و بررسی کاربردهای آن
بررسی کارآیی، پایداری و ایمنی ترکیبات با منشاء گیاهی جهت استفاده آنها به عنوان نگهدارنده های مواد غذایی
بررسی تاثیر عصاره نانوریزپوشانی شده شاهدانه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا
تشخیص آفت کش های موجود در مواد غذایی با استفاده از بیوسنسورهای آنزیمی
پیشرفت ها در فرآیند تولید پکتین با استفاده از تکنیک های جدید استخراج
تولید غذای سنتی آماده به صورت صنعتی با استفاده از پوشش خوراکی نامرئی جهت کاهش میزان چربی
بررسی مهاجرت مشتقات بیسفنل A دی گلیسیدیل اتر (BADGE) از لاک اپوکسی سفید و مقایسه آن در مشابه های غذایی
بررسی اهمیت پروبیوتیک ها و استفاده از روش ریزپوشانی جهت محافظت و کنترل رهایش آنها
بررسی منابع ایجاد آلودگی های محیطی ناشی از بهره برداری تجهیزات و ماشین- آلات صنایع غذایی
بررسی قابلیت روش استخراج توسط آب مادون بحرانی بر راندمان و قدرت رادیکال گیرندگی عصاره برگ زیتون
پروبیوتیک ها و محصولات پروبیوتیکی و مشکلات و اثرات آنها بر بدن و در طی فرآوری
تاثیر فراصوت بر کیفیت مواد غذایی مایع
بررسی انواع سیستم های تولید نانوکورکومین برای افزایش قابلیت دسترسی زیستی آن
سنتز، ویژگی های عملکردی و کاربردهای نانوکریستال سلولز
بررسی میزان باقیمانده آنتی بیوتیک انروفلوکساسین، در ماهیان قزل آلای پرورشی استان چهارمحال و بختیاری با روش HPLC
بررسی پایداری ویتامین D3 در شیرهای پاستوریزه غنی شده طی دوره نگهداری
مروری بر تولید پاستاهای قابل برنامه ریزی، با قابلیت تغییر شکل خود بخود از فرم و بعدی به سه بعدی با جذب آب
کاربرد هیدروکلوئیدها در صنعت نان
طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی ترکیبات شیمیایی ، فعالیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس مرکبات (پرتقال)
بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شیر گوسفند به عنوان غذای فراسودمند در ایران
باکتریوسین ها وکاربرد آن ها در صنعت غذا
جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری های اسید لاکتیک از فرآورده های لبنی سنتی استان مازندران
ضدعفونی کننده های نوین برای میوه ها و سیزیجات
کاربرد میکروانکپسولاسیون در باکتری های پروبیوتیک
تولید اسیدسیتریک به روش زیستی و عوامل موثر در افزایش راندمان تولید صنعتی آن
بسته بندی فعال و هوشمند در صنایع گوشت
Assessment of Urtica dioica extracts on mex A Gene in Pseudomonas Aeruginosa by Real-Time PCR in order to replace healthy preservatives to control food contamination
کاربرد فیبرهای خوراکی در غنی سازی ماکارونی
مروری بر تیمار اسید لاکتیک و اثر آن بر زمان ماندگاری انواع گوشت
کاربرد امواج فراصوت (التراسوند) در غیر فعالسازی میکروارگانیسم ها
مروری بر بررسی رئولوژیکی ماکارونی (پاستا)
استفاده از خشک کردن هیبریدی در فراوری مواد غذایی
محیط کشت آغازگر
پروتئین های ضدیخ زدگی - منابع، ساختار، سنتز و کاربردهای غذایی
کاربردهای پرتودهی در محصولات لبنی
مروری بر توانایی جذب انواع سموم قارچی توسط ترکیب β - D گلوکان استخراج شده از منابع مختلف
ضایعات فرآوری مواد غذایی: یک منبع بالقوه برای تولید رنگدانه های زیستی
اثر پوشش های حاوی عصاره برگ و پوست انار بر محتوای ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انار طی دوره نگهداری
ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی لفاف خوراکی کیتوزان نشاسته سیب زمینی - حاوی عصاره برگ گیاهان علف مار و پنیرباد
Conventional functional food intake in type 2 diabetic patients
کاربرد فیبر رژیمی یولاف در نان تست
کاربرد خشک کردن با هوای داغ در بقولات
استفاده از نانو ذرات در بسته بندی مواد غذایی: بررسی زیست تخریب پذیری و پتانسیل مهاجرت نانو ذرات به مواد غذایی
مروری بر رنگ های طبیعی به عنوان غذا_دارو و بررسی و ویژگی های فراسومند آن ها
بسته بندی های فعال و هوشمند در صنعت گوشت
آنزیم ها در فراوری فراورده های لبنی
ORGANIC FOOD AND THE LAW
تعیین خواص آنتی اکسیدانی ، ترکیبات شیمیایی و خواص فلاونوئیدی گیاه دارویی آنغوزه L Ferula assa-foetida از خراسان رضوی با آنالیز به روش GC/MS
تعیین ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گیاه کاسنی Cichorium intybus ازاستان خراسان رضوی
حسگرهای زیستی بر پایه ی ذرات نانو جهت تشخیص توکسین مواد غذایی
ترکیبات شیمیایی گیاه دارویی آویشن به روش آنالیزی GC/Mass و بررسی اثر ضد میکروبی آن بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس
بررسی تاثیر دما بر جوانه زنی گندم دوروم
مروری بر پپتیدهای بیواکتیو محصولات لبنی و اثرات مفید آنها
بررسی ویژگی های فیزیک وشیمیایی، تراوش پذیری و تخریب پذیری فیلم های بسته بندی نانوکامپوزیتی نشاسته/پلی وینیل الکل/دی اکسید تیتانیوم
مقایسه فعالیت ضد اکسایشی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت
اقدامات کلی در جهت کاهش مصرف نمک به ویژه در مواد غذایی
حذف سرب از محلول آبی با استفاده از جاذب طبیعی غلاف بادام زمینی
اثر کیتوزان و عصاره سبوس برنج بر جذب روغن و کیفیت سیب زمینی سرخ شده
رویکرد جدید جهت درون پوشانی آنتوسیانین های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره
ارزیابی ویژگی های فیزیک و شیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از پنبه دانه
Assessment of Common Methods and Innovative Systems for Detecting Adulteration in Saffron(Crocus sativus L.)
استفاده از گیاه دارویی بادیان ختایی به عنوان نگهدارنده در تولید فراورده های خوراکی
اثرات تغییرات اقلیمی بر الگوی پراکنش ویبریو در خلیج نایبند و بروز عفونت غذایی ناشی از آن
کاربرد صمغ بنه بر ماکارونی
جداسازی و خالص سازی آنتی اکسیدان لوتئولین از پوست بنه (Pistacia atlantica subsp. Mutica) بر اساس استراتژی غربال گری و جداسازی هدفمند
بررسی بسته بندی های زیست تخریب پذیر درمواد غذایی
بررسی تاثیر پوشش ترکیبی صمغ ژلان-پکتین به همراه اسانس گیاه بادرنجبویه بر خواص شیمیایی فیله ماهی فیتوفاگ
بررسی پوشش ترکیبی صمغ ژالن-پکتین به همراه اسانس گیاه بادرنجبویه بر تغییرات فساد اکسیداتیو فیله ماهی فیتوفاگ
تاثیر خواص ارگانولپتکی و ضد میکروبی پوشش ترکیبی صمغ ژلان-پکتین به همراه اسانس گیاه بادرنجبویه بر فیله ماهی فیتوفاگ
بررسی تغییرات میزان تری متیل آمین و سولفیدریل کل ماهی گیش درخشان (Carangoidescoeruleopinnatus) غوطه ور شده در پوشش کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز (.Cmellia sinensisL) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد
بررسی بیو فیلم و راه های کنترل آن در خطوط تولید شیر
بررسی ویژگی های آمیگدالین یا ویتامین B 17
مروری بر اثر بخشی و کارایی پروتئین های گیاهی در ریزپوشانی مواد موثره غذایی
اثر پوشش های ضد میکروبی بر پایه صمغ فارسی حاوی اسانس های آویشن شیرازی و دارچین بر روی عمر نگهداری ماهی قزل آلای رنگین کمان
مروری بر اثرات بیوشیمیایی و سلامتی بخش برخی از فلاونوئیدها موجود در عصاره های گیاهی
تهیه امولسیون های چند لایه روغن ماهی درآب پایدار شده با ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ فارسی
بررسی پایداری امولسیون های چند لایه روغن ماهی درآب با ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ عربی
بررسی تاثیر عصاره ها و اسانس های گیاهی بر ویژگی های میکروبی و ماندگاری انواع پنیر
تاثیر دمای استخراج بر کیفیت روغن دور ریز ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
بررسی خواص شیمیایی و آنتی اکسیدانی بتالایین ها
تحلیل ریسک های زنجیره تامین نان در راستای امنیت غذایی
Influence of Probiotics on Fatty Acid Profile of Sour Cream
بررسی اثر پایدارکننده ها بر خواص فیزیک و شیمیایی نیوزوم های حاوی ترکیبات زیست فعال
ارزیابی ویژگی های عملکردی پلیمرهای آرد دوازده رقم چاودم (تریتیکاله)، چاودار، گندم و گندم دوروم با استفاده از آزمون ظرفیت نگهداری حلال
اثر درصد های مختلف اسانس نعناع بر خصوصیات فیزیک و شیمیایی پنیر سفید فراپالایش
بررسی مکانیسم و روش های اندازه گیری اثرات ضد میکروبی عصاره های گیاهی
مطالعه ای بر مهاجرت نانو ذرات مختلف از بسته بندی ها به مواد غذایی موجود در آنها
ماهی، اهمیت تغذیه ای و روش های افزایش نگهداری
ارزیابی تاثیر نوع روش استخراج روغن کنجد بر روی میزان اسیدیته و اندیس پراکسید و مقایسه آن با استاندارد ملی ایران
روش های مختلف درون پوشانی نگهدارنده ها و ترکیبات ضد میکروبی جهت حفاظت طولانی مدت مواد غذایی
نقش باکتری های اسید لاکتیک در تولید ترکیبات آروماتیک
امکان سنجی تولید سوخت زیستی بایواتانول از پوست سیب زمینی توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (PTCC 5052 Saccharomyces cerevisiae) و باکتری زایموموناس موبیلیس (Zymomonas mobilis PTCC1718)
غنی سازی محصولات بدون گلوتن با استفاده از گندم سیاه
اثر تریسدیم فسفات بر کیفیت میکروبی انواع گوشت: مرور سیستماتیک
ترکیبات زیست فعال موجود درروغن کلزا
شناسایی پلی ساکاریدهای محلول در آب پوسته سبز پسته به عنوان یک افزودنی غذایی فراسودمند
افزایش عمر ماندگاری یخچالی ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از پوشش صمغ فارسی حاوی نانوامولسیون میخک و آویشن شیرازی
روش های نوین پیش تیمار دانه کلزا برای افزایش ترکیبات زیست فعال روغن استخراجی
نانو درون پوشانی کوئرستین در میسل های کازئین باز ایجاد شده
نانو درون پوشانی کورکومین در میسل های کازئین باز ایجاد شده
تولید نانو کامپوزیت های LDPE/Ag/Tio2 به روش های GEL-SOL
The effect of microbial fermentation on antioxidant activity in poultry slaughterhouse by-products
تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از استویا و ایزومالت و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
بررسی فعالیت شیمیایی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولزبه همراه عصاره کاسنی بردوره نگهداری فیله مرغ
بررسی خواص ضد میکروبی پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کاسنی و تاثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیله مرغ
پلاسمای سرد، تکنولوژی جدید غیر گرمایشی برای فرآوری مواد غذایی
بررسی عوامل موثر بر روی کیفیت و ارزیابی حسی چیپس سیب زمینی
افزایش حلالیت، پایداری و قابلیت های زیست پذیری آنتی اکسیدان طبیعی انگور (رزوراترو) با استفاده از سیستم های نانوحامل
Overview of sourdough nutritional perspective in whole wheat bread
مهندسی ژنتیک و پرورش GMO ها در ماهیان
بررسی عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا
بررسی برخی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی هشت نوع عسل تولیدی در شهرستان اسفراین
سیستم های بسته بندی ضد میکروبی با تمرکز برساشه
اصلاح آنزیمی چربی ها و روغن های خوراکی با استفاده از آنزیم های لیپاز و فسفولیپاز
اثر اسانس روغنی زنیان (Carum copticum) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی پکتین مرکبات
بررسی اثر تخمیر در آماده سازی خمیر بر میزان آفلاتوکسین نان
کاربرد اسپکترومتری تحرک یونی (IMS) در صنایع غذایی
Investigating the effect of water activity on quality of peanut kernels during accelerated storage
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی کنجاله های تخمیری سویا،ذرت،کلزا تحت تاثیر باکتری پروبیوتیک
بررسی کارایی پودر کربن فعال تولید شده ازضایعات مواد غذایی به عنوان جاذب طبیعی برای جداسازی آلاینده های رنگی از آب
پیش بینی سرعت تشکیل محصولات اولیه و ثانویه اکسایش در گردو
مطالعه اثرات سلامت بخشی و درون پوشانی ترکیبات پلی فنول انگور قرمز با استفاده از حامل های لیپیدی نانوساختار (NLC)
استفاده از نانو جاذب ها برای حذف آلاینده های آب
استفاده از کربن فعال تولید شده از غلاف بادام زمینی بعنوان جاذب طبیعی برای جداسازی رنگ کنگورد از آب
استفاده از نانو جاذب ها برای حذف فلزات سنگین آب
میکروسیال و کاربردهای آن در فراوری، بهداشت و ایمنی مواد غذایی
تاثیر دارچین، زنجبیل و زیره بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی نان بربری
Extraction of Hyssopus officinalis L. Essential Oil by Instant Auto-Vaporization Process
مطالعه گرفتگی غشای سلولز استات در فرایند فیلتراسیون آب پنیر
تاثیر دارچین، زنجبیل و زیره بر ویژگی های کیفی، بافتی و فنلی نان بربری
بررسی قابلیت زنده مانی مخمر در نان حجیم حاصل از خمیر منجمد با افزودن آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم
بررسی استفاده از رنگ های مصنوعی در شیرینی جات سنتی سطح استان کرمانشاه
امکان سنجی تولید کیتوزان از پوست سیب زمینی توسط Rhizopus oryzeoe و Absidia griseolla
تولید نانوکریستال هیدروکسی آپاتیت از استخوان ماهی و بررسی ساختاری پودر نانوکریستال هیدروکسی آپاتیت طبیعی و سنتز شده
ارزیابی خواص شیمیایی 4 نمونه آرد تولیدی در استان البرز
بررسی درصد خلوص ومیزان ید نمک های خوراکی موجود درسطح عرضه استان کرمانشاه
بررسی اثر قزوان (پسته کوهی) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست چکیده پرچرب گاوی
بررسی کلروپروپانول ها به عنوان آلاینده های غذایی
بررسی ویژگی های حسی دسر کم کالری و فرا سودمند بر پایه شیر سویا
مروری بر روش ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال غذایی جهت افزایش پایداری و بهبود کیفیت آن ها
تولید مربای رژیمی توت فرنگی با بکارگیری شیره ی خرما، انگور و مخلوط آنها
بررسی آلاینده ها و باقیمانده های مواد شیمیایی در گوشت
مقایسه سمیت تنفسی و اثر دور کنندگی اسانس حاصل از مرکبات علیه حشرات کامل شپشه آرد
کریستالیزاسیون چربی ها توسط امواج فراصوت
Optimization of enzyme-assisted aqueous extraction of phenolic compounds from pistachio green hull
نقش پروتئین ها و پپتید های زیست فعال در مواد غذایی
مقایسه سمیت تنفسی و اثر دور کنندگی اسانس حاصل از پوست مرکبات علیه حشرات کامل سوسک چهار نقطه ای حبوبات به عنوان آفت انباری
بررسی اثر پسته کوهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده پرچرب گاوی
Chitosan and kefiran composite films: Preparation, physical,mechanical properties
ترکیبات تغذیه ای و فراسودمند موجود در گندم سیاه
ویژگی نسل های مختلف تولید بیواتانول به عنوان سوخت زیستی
بررسی اثر عصاره عناب بر فعالیت آبی و حجم مخصوص نان فراسودمند
بررسی خواص آنتی اکسیدانی کوآنزیم Q10 و استفاده از آن در صنعت غذا
بررسی اثر سمزدایی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم انیمالیس بر آفلاتوکسین M1 موجود در ماست چکیده گاوی به روش الایزا
Encapsulation of phenolic compounds and anthocyanins in pomace from selected varieties of red grapes
بررسی اثر پوشش حاوی کیتوزان و عصاره پوست سبز پسته بر خصوصیات حسی و بافت مغز پسته
تاثیر فرایند حرارتی مقدماتی بر بافت و جذب روغن خلال های سیب زمینی سرخ شده
Antibacterial properties of chitosan and kefiran biocomposite films
بررسی فرایند استفاده از کروم سنسینگ (QS) در میکروبیولوژی مواد غذایی
اثرهیدروکلوئید کیتوزان و عصاره سبوس برنج برشاخص های کیفی روغن جذب شده در خلال سیب زمینی سرخ شده در طی دوره نگهداری
ترکیبات تغذیه ای و فراسودمند موجود در هسته انبه
مروری بر روش های نوین استخراج ترکیبات زیست فعال از گیاهان
study of optimization extraction process effect from some sour orange cultivars during ripening time by maceration method and its antioxidant activity.
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برش های خیار پوشش داده شده با صمغ دانه ریحان
استفاده از جایگزین های چربی در فرآوری محصولات لبنی
مقایسه کارایی استخراج های یک یا چند مرحله ای لوتئین از اسفناج با انواع حلال های آلی
Phenolic compound and antioxidant activity in pomegranate juices and colored quinoa
اثر فرآیند تخمیر بر باقیمانده سم اکراتوکسین A در نان
کاربرد اولتراسوند و فشار بالا به عنوان تکنولوژی های نوین انجماد مواد غذایی
مطالعه ضریب نفوذ موثر و چروکیدگی اسلایس های میوه به پیش تیمار شده با ابگیری اسمزی تحت خلا در فرایند خشک کردن با روش مادون قرمز
مقایسه کارآیی حلال های آلی در استخراج لوتئین از برخی منابع گیاهی (ذرت و گل جعفری)
میکروانکپسولاسیون و کاربرد سلول های پروبیوتیک میکروانکپسوله شده در مواد غذایی
بررسی پایداری اکراتوکسین A در حین پخت نان
سنتز و کاربردهای بالقوه لاکتولوز
Nanodelivery of Nutrients for Improved Bioavailability
بررسی اثر تیمارهای غلظت و نوع امولسیفایر بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ گزنه (Urtica dioica L.) در دو نوع نانوامولسیون آب در روغن و روغن در آب
استخراج لوتئین با استفاده از نانوفناوری (میکروامولسیون): تاثیر سورفاکتانت، کمک سورفاکتانت و پیشتیمار فراصوت
تاثیر پیش تیمار آنزیمی بر کارایی استخراج لوتئین با استفاده از نانوفناوری میکروامولسیون
تولید بیواتانول با استفاده از جلبک ها
مروری بر ویژگی های مهم ماست سویا
روش های تشخیص، اندازه گیری و کاهش میزان آفلاتوکسین در مواد غذایی
بررسی فناوری غیرحرارتی فشار هیدروستاتیک بالا و تاثیر آن بر روی میکروارگانیسم ها
طراحی جاذب اختصاصی جدید جهت حذف آفلاتوکسین 1M از شیر خام گاو
بررسی خواص ضد میکروبی اسانس چویل (Ferulago angulata) علیه تعدادی از باکتری های بیماریزای با منشاء غذایی
The role of chitosan nanocomposite coating to improve the texture properties of Huso huso fillet
اثر زمان بخاردهی بر روی کیفیت پخت برنج نیم جوش شیرودی
تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس چویل (Ferulago angulata) علیه باکتری لیستریامونوسیتوژنز در محیط آزمایشگاهی
غنی سازی غذاهای آماده و نیمه آماده با اسیدهای چرب امگا-3
Evaluation of Antifungal effects of Nanosilver on Fusrium solani in Acipencer Persicus Antifungal effects of nanosilver
فرآیند خشک کردن مواد غذایی به روش فوم مت
بررسی خواص فیزیکی، شیمیایی و میکروبی دسرلبنی کم کالری و فرا سودمند تولید شده بر پایه شیر سویا
مطالعه خاصیت ضدباکتریایی اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) علیه تعدادی از پاتوژن های مهم غذایی
اثر پوشش دهی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia) بر ویژگی های شیمیایی ، میکروبی و حسی فیله ماهی شوریده (otolithes ruber) در دمای یخچال
تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) اسانس رازیانه بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در محیط آزمایشگاهی
استحصال سلولز از زائدات پسماندهای کشاورزی (نخیلات خرما)
بررسی اثر زمان بخاردهی برتغییرات رنگ برنج نیم جوش شیرودی
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی شاهدانه و مقایسه دو روش استخراج با کربن دی اکسید فوق بحرانی و روش کلونجر
بررسی میزان فیبر خام و رنگدانه ها در هسته ارقام خرمای زاهدی، کبکاب و استعمران استان بوشهر
بررسی برخی خواص فیزیکی عدس قزوین
ویژگی های روغن زیتون بر اساس استاندارد ملی ایران
افزودنی های ضد میکروبی در فیلم ها و پوشش های زیست تخریب پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی
بررسی حوزه های پردازش سیگنال های امواج فراصوت در سنجش کیفی محصولات کشاورزی و مواد غذایی
بررسی اثر اسانس بنه تازه و رسیده برماندگاری و خواص حسی دوغ ایرانی
استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی جلبک Cystoseira myrica خلیج فارس با استفاده از روش التراسوند
بررسی فرآیند اکستروژن بر ویژگی های حسی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت و هسته خرما
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره هیدرواستونی پوست انار ساوه در افزایش عمر ماندگاری همبرگر
مروری بر خواص تغذیه ای و ویژگی های فراسودمند روغن سیاهدانه
روشهای ارزیابی حسی ماهی درصنعت
اثر ترکیبی بسته بندی پلی پروپیلن حاوی ذرات نانوهیدروکسی آپاتیت و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی در طول انبارداری سرد
خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله ساز فراصوت همگن
تشخیص باقیمانده های آنتی بیوتیکی در غذاهای حیوانی با استفاده از بیوسنسورهای مبتنی بر نانومواد
سولفیدی های دی تولید تجمعات محلول پروتئین آب پنیر شیر شتر بوسیله پیوند
کنترل آفلاتوکسین با استفاده از میکروارگانیسمها
Bioactive compounds delivery using nanotechnology: design and applications in dairy food
اثر ترکیبی بسته بندی پلی پروپیلن حاوی ذرات نانوهیدروکسی آپاتیت و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های میکروبی گوجه فرنگی در طول انبارداری سرد
تکنولوژی ازن در فراوری مواد غذایی
ارزیابی اثر کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین بر خصوصیات فیزیکی دسر شیری فراسودمند
روش های افزایش ماندگاری کیک مافین با استفاده از پلی اول ها
مروری بر انواع دسرهای لبنی و مواد تشکیل دهنده آنها
پیشرفت های اخیر در بیوسنسورهای الکتروشیمیایی مبتنی بر DNA برای تشخیص یون فلزات سنگین در مواد غذایی
اثر اسانس لعل کوهستان و آنغوزه بر خواص فیزیکوشیمیایی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک مریناد اسیدی
اثر انجماد و بسته بندی تحت خلاء روی خصوصیات کیفی پودر پسته طی دوره نگهداری
بهینه سازی فرآیند استخراج عصاره پوست شاه بلوط (Aesculus) به روش سطح پاسخ و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن
تشخیص و طبقه بندی شکلات های تلخ با درصدهای متفاوت کاکائو با استفاده از یک سامانه ماشین بویایی
تولید نانوامولسیون مواد غذایی با روش های انرژی پایین و انرژی بالا
بیوسنسورها و کاربرد آنها در سنجش آکریل آمید
بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره برگ گیاه برگ بو (Laurus Nobilis L) بر روی سویه های مختلف میکروبی
اهمیت غذایی و تکنولوژیکی پروبیوتیک ها
استفاده از میکروارگانیسم ها در جهت کاهش ضایعات صنایع غذایی و تولید نانوکریستال سلولز
غذاداروها در غلات: بهبود ارزش غذایی و قابلیت دسترسی زیستی
مروری بر تاثیر برخی جایگزین های گلوتن بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی در فرمولاسیون آرد، و نان
بقایای گلایفوسیت در مواد غذایی
بررسی عوامل موثر بر کیفیت زانتان
بررسی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و ترکیبات تغذیه ای دانه نوروزک و اثر آن بر عملکرد ورزشی ورزشکاران و تهیه مکمل حاصل از آن
نانو امولسیون های غذایی - پایداری ترمودینامیکی
استفاده از نیوزم ها به عنوان حاملی برای آنتی اکسیدان های غذایی
مروری بر اهمیت تولید نانوبیوکامپوزیت هایی بر پایه نشاسته و کاربرد آنها در بسته بندی محصولات کشاورزی
بررسی تاثیر اسانس های نعنا، کاکوتی و پونه کوهی بر ویژگی های حسی و کاهش رشد مخمر ساکارومایسس سرویزیه در دوغ ایرانی
درون پوشانی اجزای زیست فعال مواد غذایی برای حفظ عملکرد و تحویل هدفمند
بررسی تاثیر عصاره آبی گیاه شکر تیغال بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی دوغ
پتانسیل سنتز سبز نانوذرات اکسید روی توسط عصاره های گیاهی
گیاه دارویی خرفه: ترکیبات شیمیایی، خواص دارویی، اهمیت و کاربرد
ارزیابی اثر باکتری بالقوه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی زیرگونه کازئی بر سم زدایی باقیمانده آفلاتوکسین M1 موجود در ماست چکیده گاوی به روش الایزا
بررسی زنده مانی باکتری بالقوه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی زیرگونه کازئی در ماست چکیده گاوی
افزایش پایداری آنزیم با استفاده از تکنیک نانوذرات تک آنزیم
رسی میزان باقی مانده بافتی ناشی از مصرف دوزهای مختلف آفلاتوکسین B1 در عضلات فیل ماهی (Huso huso)
تاثیر انجماد و غلظت بر ویژگی های کف کنندگی صمغ دانه ریحان
بررسی میزان فلزات سنگین عضله ماهیان شوریده صیدشده از بندر خرمشهر
بررسی فشار هیدرواستاتیک بالا به عنوان فناوری جدید برای از بین بردن ویروس های غذایی
تعیین میزان نیترات و نیتریت در محصولات گلخانه ای (قارچ و خیار)
روغن های ساختاریافته بدون اسید چرب ترانس (اولئوژل): روش های تولید و کاربردهای غذایی
بررسی جایگزینی نیتریت سدیم با رنگدانه های کروسین و پاپریکا به عنوان افزودنی های رنگی در سوسیس آلمانی 40 درصد گوشت قرمز و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و میکروبی
پودر گوجه و روش های تغلیظ آن
استفاده از فراورده های جانبی صنایع غذایی به عنوان فیبر رژیمی، فیبرعملکردی و فیبرنوین
The health effect of genetically modified plants based on glyphosate residues in Roundup Ready crops
مروری بر خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی گیاه زیره
بررسی عوامل موثر در مصرف و انتخاب انواع برنج مورد مطالعه: استان کرمانشاه
بررسی کیفی روغن کنجد استخراج شده به روش های پرس سرد و پالایش شده صنعتی
تاثیر مخلوط جاذب های کلسیم کربنات، نانوسیلیس، آلومین و کربن فعال در کاهش اسیدیته آب انگور جهت کاربرد در شیره تغلیظ شده
ارزیابی اثر عصاره دانه گیاه خار مریم (Silybum marianum ( L.) Gaertn) بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکلی
Active films based on zein containing LAE: Anti-synergistic effect of oleic acid on survival of spoilage organisms in chicken soup as a food system
Detection of foreign bodies in processed food and drinking by means of ultrasound
Foreign body detection approaches in food products
شرایط بهینه سازی فرآیند تولید کنسانتره آبمیوه نارنج با استفاده از دو روش تغلیظ حرارتی (سنتی) و تغلیظ تحت خلاء
بررسی امکان تهیه خیارشور تخمیری کم نمک
انواع روش های خشک کردن و اثرات آن بر روی خصوصیات کمی و کیفی میوه جات و سبزیجات
کاربرد نانوتکنولوژی در تولید ترکیبات و افزودنی های غذایی سالم
غنی سازی آب انار با اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی با هدف تولید محصول پری بیوتیک
بررسی تاثیر افزودن غلظت های مختلف عصاره شوید روی خواص آنتی اکسیدانی و حسی ماست قالبی
مروری بر خواص آنتی اکسیدانی گیاهان و ادویه های دارویی
مروری بر نقش ضد میکروبی عصاره های گیاهی در سیستم های غذایی
استفاده از سیال فوق بحرانی (co2) به عنوان روشی سبز در استخراج اولئورزین انواع ادویه جات و گیاهان معطر
تاثیر اینولین بر ویژگی های بافتی ماست سویای سین بیوتیک طی نگهداری
انواع سوبسترا های جایگزین ملاس برای تولید مخمر ساکارومایسس سرویزیه
بهینه سازی فرمولاسیون آدامس حاوی استویا
تاثیر ممانعت کنندگی پروبیوتیک های مختلف بر رشد کپک خاکستری بوتریتیس سینیرا
بهینه سازی تولید آنزیم تانناز از قارچ پنی سیلیوم بومی ایران
ارزیابی غلظت فلزات سنگین در نان های عرضه شده در مناطق چهارگانه شهر همدان
تاثیر شیرین کننده ها بر ترکیبات مهم فرار و ماست های طعم دار
بررسی تاثیر رطوبت و مشخصه های فیزیکی بر سرعت حد پوسته و مغز بادام
بررسی اثر عصاره کرفس بر خواص شیمیایی (PH و اسیدیته) و میزان آب اندازی ماست کم چرب
بهینه سازی تولید پودر کدو با استفاده از خشک کن پاششی و آنزیم های سلولاز و پکتیناز
بررسی اثر عصاره کرفس بر خواص حسی ،ویسکوزیته وظرفیت نگهداری آب در ماست
تعیین مناسب ترین زمان برداشت ارقام روغنی زیتون ایستگاه طارم
اهمیت و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین C به عنوان یک ترکیب غذا-دارو
تولید پنیر پروسس فراسودمند با استفاده از هیدروکلویید کنجاک
ویژگی های عملکردی و حسی پروتئین های هیدرولیز شده گیاهی
بررسی انواع سورفکتانت های غیریونی مورد استفاده در تهیه نانونیوزوم ها برای تولید ترکیبات غذایی فراسودمند
روش های تشخیص موجودات اصلاح شده ژنتیکی
ارزیابی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم دو لایه بر پایه کاغذ کرافت پوشش دهی شده با زئین حاوی پودر عصاره چای سبز
کاربرد فاژها درکنترل باکتری های پاتوژن و ایمنی غذایی
امکان سنجی تولید بیوسورفکتانت توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم در محیط کشت سنتتیک
آفلاتوکسین B1 و بررسی کاهش زیستی آن بوسیله انواع مخمرها و باکتری ها
بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویه های لاکتوباسیلوس پلانتارم بومی جدا شده از موادغذایی مختلف
بررسی تاثیرات بازگردش هوا و پمپ حرارتی بر پارامترهای کیفی بر روی خشک کردن ورقه کیوی
استخراج همی سلولز و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده آن از هسته خرما
پرو بیوتیک ها
بررسی ترجیحات مصرف کنندگان شهرستان بابلسر برای استفاده از مرکبات ارگانیک
ارزیابی روش های مختلف در ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال آنتی اکسیدانی
اثر شرایط استخراج عصاره به کمک فراصوت بر میزان بازده استخراج و ترکیبات فنلی نعناعیان
تولید مربای رژیمی زنجبیل (Zingiber Officinale) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید
معرفی روغن میوه کلخونگ (Pistacia khinjuk) و مواد صابونی ناشونده آن به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی پایدار در شرایط حرارتی شدید
ترکیبات تغذیه ای و فراسودمند موجود در بادام زمینی
کاربرد فرآیندهای غیر حرارتی در محصولات غذایی
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ارقام گندم در منطقه غرب استان گلستان
روش تولید، خواص تغذیه ای و سلامت بخشی کشک زرد: فرآورده تخمیری سنتی استان سیستان و بلوچستان
ترکیبات شیمیایی کشک زرد، غذای تخمیری سنتی در استان سیستان و بلوچستان
پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین منابع گیاهی
بررسی اثر افزودن آرد عناب بر ویژگی های ارگانولپتیکی پاستا
بررسی بسته بندی های فعال بر پایه کیتوزان و تاثیر اسانس های روغنی گیاه، اسید سوربیک، اسید بنزوئیک و نانو تکنولوژی بر ویژگی های ضدمیکروبی
بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم های نانوبیوکامپوزیت امولسیونی بر پایه کربوکسی متیل سلولز نانو نقره
Optimization of microencapsulation of α-amylase into beeswax by response surface methodology
بررسی عوامل موثر بر استخراج روغن های خوراکی با فرایند نوین غیر حرارتی فراصوت
تاثیر پوشش دهی مواد غذایی و میوه ها همچون کشمش بر خواص فیزیکوشیمیایی آنها
Application of encapsulated α-amylase in gluten-free bread as an anti-staling agent
خواص شیمیایی و رئولوژیکی سس جلبک اسپیرولینا
بررسی بقایای آنتی بیوتیک ها در کبد، کلیه و عضله مرغ در استان مرکزی به روش چهار پلیتی (FPT)
خواص شیمیایی و رئولوژیکی سس جلبک اسپیرولینای غنی شده با آهن و روی
پری بیوتیک ها در صنایع غذایی
تاثیر پوشش های هیدروکلوئیدی فعال بر پایه ژل آلوئه ورا پکتین در پارامتر افت وزن - طی فرایند آبگیری اسمزی قارچ خوراکی
تعیین پروفایل و تغلیظ اسیدهای چرب امگا 3 روغن ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با روش کمپلکس اوره
آلودگی غذایی ناشی از فرایند تولید
بررسی خواص ضدباکتری فیلم پلی اتیلن با عصاره رز ماری و نانوذرات روی اکسید، جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت
بهبود پایداری اکسایشی روغن سویا طی فرایند سرخ کردن با استفاده از روغن پوست بنه (Pistacia atlantica) از گونه های پسته وحشی بومی ایران
بررسی میزان اسیدیته،پراکسید و آفلاتوکسین درانواع مغزهای خوراکی و تاثیر عوامل نگهداری،حمل ونقل و پوست گیری در تهیه آنها
بهداشت و کنترل کیفیت در صنایع آرد سازی
جداسازی ترکیبات فنولی میوه عناب به روش محلول اتانول-آب و تعیین قدرت آنتی اکسیدانی آن
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از عناب با استفاده از روش حلال اتانول- آب به کمک روش سطح پاسخ
اندازه گیری پروفایل اسیدهای چرب موجود درانواع مغزهای خوراکی خام و بو داده،ایرانی و خارجی
تکنولوژی اهمیک و کاربرد آن در صنایع غذایی
کاربرد مقاومت حرارتی در صنعت غذا
بررسی ویژگی های حسی پودر کشک فراسودمند تولید شده از شیر سویا
استفاده از بیوسنسورهای بر پایه لاکاز جهت تشخیص ترکیبات فنولی در مواد غذایی
بررسی تاثیر افزودن پودر هسته انار و تغییر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های ظاهری اسنک های حجیم بر پایه ذرت با استفاده از روش پردازش تصویر
بررسی عوامل موثر بر تشکیل آکریل آمید و راهکارهای کاهش آن در محصولات نانوایی
بررسی خصوصیات شیمیایی روغن بکر حاصل از Olea europaea Linn cultivar Zard کشت شده دردو منطقه رودبار و شیراز
بررسی نوع و مقدار قند مصرفی در فرآورده های آدامس و بستنی های فله ای و اسکوپی
بهینه سازی تولید میکروکپسول های حاوی اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) برپایه سدیم کازئینات/ ایزوله پروتئین آب پنیر با استفاده از متدولوژی سطح رویه پاسخ
مراحل پیاده سازی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) تولید پنیر تازه به روش اولترافیلتراسیون (UF) در شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان
روش های مختلف بهینه سازی ضایعات روغن پالم
مروری بر کاربرد علم پرتودهی در صنایع غذایی
استفاده از آرد کینوا در صنعت بیسکویت بدون گلوتن
تاثیر تغییرات بیوشیمیایی و ساختاری بعد از کشتار بر کیفیت گوشت
مروری بر کاربرد الکتروفورز در صنایع
کاربرد مخلوط کنسانتره پروتئین آب پنیر، اینولین، صمغ زدو و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکو - شیمیایی ماست سین بیوتیک کم چرب
تهیه ی فیلم حساس به pH بر پایه ی صمغ قدومه ی شهری و مخلوط عصاره ی گلبرگ زعفران و نانو کریستال سلولز
ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از هسته نارنج
بررسی تاثیر استفاده از پوشش خوراکی صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر چدار طی رسیدن
تاثیر کاربرد پوشش خوراکی صمغ گوار بر ویژگی های میکروبی، حسی و پروفایل اسیدهای چرب پنیر چدار در طول نگهداری
استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) به منظور بررسی میزان کافئین موجود در انواع چای و قهوه
بهینه سازی فرمول نان های بدون گلوتن
اندازه گیری و مقایسه فعالیت آلفا آمیلاز و پروتئاز در کینوا و آمارانت
تاثیر به کارگیری عصاره پنیرباد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده
بررسی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی آنالوگ پنیر سفید ایرانی کم چرب در طول نگهداری
تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بعنوان مایه کشت الحاقی به دو صورت آزاد و کپسوله بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی طی زمان نگهداری
مقایسه روش استخراج با سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر کیفیت ترکیبات استخراج شده
بهینه سازی فرمولاسیون حلوا شکری با تغییرات نوع و میزان امولسیفایر، شیرین کننده و ارده به روش سطح پاسخ
بررسی تاثیر نوع و میزان امولسیفایر، شیرین کننده و ارده بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی حلواشکری طی دوره نگهداری
بررسی تاثیر اینولین، سفیده تخم مرغ و دانه کتان بر روی رنگ و درجه سختی سوریمی ماهی آمور به روش سطح پاسخ
امولسیون پیکرینگ و کاربرد آن در صنایع غذایی
ساخت فیلم های نانو کامپوزیتی پلی استایرن- 2TiO و بررسی خواص زیست تخریب پذیری فوتوکاتالیستی آن ها
تاثیر شربت ذرت با فروکتوز بالا و روغن ذرت بر ویژگی های حسی و بافت کیک
شاخص های شیمیایی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) متاثر از پوشش پروبیوتیکی باکتری های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum
ارزیابی تأثیرات پوششهای خوراکی آلژینات سدیم و پروتئین آبپنیر حاوی سویههای پروبیوتیکی Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت
تهیه و بهینه سازی پوشش خوراکی حاوی نانوامولسیون اوژنول و آلوئه ورا و بررسی ویژگی های آن
پوشش دهی میگو با پوشش خوراکی حاوی نانوامولسیون اوژنول و آلوئه ورا و بررسی اثر آن طی نگهداری به صورت سرد
اثرات تغذیه ای نانو ذرات کروم بر کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی درشرایط تنش گرمایی
امکان سنجی استفاده از هوای فشرده برای دانه کردن سماق
بررسی ریز ساختار ژل بتاگلوکان استخراج شده به روش آبی و فراصوت با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM)
کاربرد نگهدارنده های طبیعی باکتریوسین
چگونگی استخراج اسانس ها و نگهداری مواد غذایی توسط اسانس ها
اثر پوشش خوراکی آگار بر حفظ کیفیت پس از برداشت پرتقال درطی انبارمانی
تولید نانو-میکرو الیاف به روش الکتروریسی از پروتئین ها و پلی ساکارید های غذایی
زایلوالیگو ساکاریدهای ذرت : ساختار، روش استخراج و ویژگی های سلامت بخش آنها
فرمولاسیون جدید گز بر پایه ی شربت ذرت با فروکتوز بالا
بررسی تاثیر فرآیند استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شنبلیله
بررسی تاثیر استفاده از عصاره اولتراسوندی برگ گیاه شنبلیله در افزایش عمر ماندگاری همبرگر
بررسی تاثیر صمغ ریحان و پکتین بر خصوصیات حسی و بافت پاستیل کلم قرمز
بررسی تاثیر صمغ دانه ریحان و پکتین بر خصوصیات رنگی و فعالیت آبی پاستیل کلم قرمز
مروری بر بررسی افزودن پودر آب پنیر به عنوان یک مادهی غذایی عملگرا بر خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان
The effect of optimizing the extraction method of some of the orange varieties over time on its antioxidant strength by ultrasound-maceration method
غنی سازی بستنی با ویتامین 3D