Articles Stat:
Number of Articles: 425Number of Proceeding pages: 4288
Papers View: 164165
28th National Iranian Food Science and Technology Congress
28th National Iranian Food Science and Technology Congress In date 2022-02-23 by ,Iranian Food Science and Technology Association in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 28th National Iranian Food Science and Technology Congress
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 28th National Iranian Food Science and Technology Congress
مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و خواص فراسودمندی سیر سیاه
بررسی ترکیبات زیست فعال و خصوصیات آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی برش های سیر سبزخشک شده تحت هوای داغ
حرارت دهی مقاومتی پیشرو در آنزیم بری از میوه و سبزیجات
اثر استفاده از پوشش های خوراکی بر میزان جذب روغن خلال سیب زمینی سرخ شده
کاربرد آنزیم پکتیناز در صنایع غذایی
مروری بر اعتبار فرآورده های جانبی میوه: گامی به سوی استفاده پایدار
بهینه سازی شرایط ریزپوشانی عصاره پوست کدو حلوائی در دیواره صمغ دانه مرو و ژلاتین با استفاده از روش سطح پاسخ و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا
تاثیر ترکیبات گیاهی کاربردی بر کیفیت غذایی و فتی پاستا
ماست گیاهی پروبیوتیک : روش تولید و ارزش غذایی
بررسی اثر آنتی باکتریالی اسانس گیاه کاکوتی کوهی منطقه خراسان شمالی روی باکتری گرم مثبت لیستریا مونوسیتوژنز در محیط in vitro
مقایسه اثر سه ماده ضدعفونی کننده فرموله شده بر روی باکتریهای رایج عامل عفونت های صنعتی
بررسی مکانیزم محرک- پاسخ نانوکریستال های سلولزی در زمینه سیستم های ترکیبی هوشمند وکاربرد آن در فیلم های مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی
اثر نانوذرات مغناطیسی اکسید آهن بعنوان جاذب سطحی فلزات سنگین درجعفری (Petroselinum crissum)
بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی و خواص ضدمیکروبی عصاره ی آبی پوست انار
بررسی تاثیر افزودن امولسیفایر داتم و روش تخمیر دو مرحله ای بر خصوصیات کیفی نان بخارپز
محصولات فراسودمند و عملگرا در محصولات لبنی و غیر لبنی
اثر هیدروکلوئیدها و فیبر ها در کاهش چربی پنیر خامه ای پروبیوتیک
اثرات مطلوب تغذیه ای و درمانی پنیر حاوی کلسیم و پروتیین در رژیم غذایی مصرف کننده
تولید پنیر فراسودمند توسط روغن زیتون و روغن فندق با استفاده از جایگزین چربی
اثر غنی سازی شیر با ویتامین D بر سلامت مصرف کننده
پارامترهای موثر در جذب روغن حین فرآیند سرخ کردن
بررسی تاثیر روش های استخراج با سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر میزان ترکیبات موثره وخاصیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست کدو حلوائی
کاربرد آنزیم اینورتاز در صنایع غذایی
کاربرد فیلمهای مبتنی بر ژلاتین، سیکلودکسترین وکیتوزان در بسته بندیهای مواد غذایی
بررسی اثر آنتی باکتریالی اسانس گیاه کاکوتی روی باکتری گرم منفی سالمونلا تیفی موریوم در محیط in vitro
افزودنی های موثر برای تولید نشاسته اصلاح شده مورد استفاده در صنایع غذایی
افزایش ارزش غذایی محصولات غذایی به کمک فرآیند تخمیر
پلاسما سرد در صنایع غذایی
عوامل موثر بر میزان استخراج لیکوپن در فرآوری گوجه فرنگی
تکنولوژی پلاسمای تخلیه الکتریکی ولتاژ بالا در استخراج ترکیبات فنولی
تولید، استفاده و مصرف ذرت
نشاسته های اصلاح شده: انواع و کاربردها
تهیه ی نشاسته ی دارای اتصالات عرضی با فسفر به وسیله ی اکسترودر، ویژگی ها و کاربردهای آن در صنایع
مروری بر اهمیت مصرف ویتامین D در کنترل بیماری ۱۹-Covid و روشهای غنی سازی موادغذایی برای رفع مشکلات ناشی از کمبود تغذیه ای آن در مردم
تاثیر استفاده از شیر گاومیش و تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر ویژگی های رنگ ماست
مروری بر خطرات ایمنی غذایی در صنایع فراوری دانه کاکائو و شکلات: فلزات سنگین
تشخیص مولکولی کوکسیلا بورنتی در نمونه های شیر خام گله های گاو شیری در استان مازندران
اهمیت نرم افزار شبیه سازی کامسول در درک بهتر فرآیند سرخ کردن
بررسی پیوند آب، انرژی ، غذا و محیط زیست جهت تضمین امنیت غذایی پایدار
بیماری سلیاک چالشی در صنعت غذا
ویژگی های کشاورزان، تغییر اقلیم و امنیت غذایی
مروری بر تخمیر سس سویا
اثر فراصوت بر مواد شیمیایی باقی مانده و آلرژن های مواد غذایی
پیشرفت های اخیر در توسعه نانومواد طبیعی بر پایه گیاهی با خواص ضد میکروبی در بسته بندی هوشمند موادغذایی
تهدید مایکوتوکسین ها برای ایمنی و کیفیت مواد غذایی
بررسی هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقه ای در انواع مواد غذایی و راههای جداسازی آن از ترکیبات مواد غذایی
بررسی تاثیر صمغ های مختلف کاراگینان، موسیلاژ دانه گزنه و تخم ریحان بر خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی دسر لبنی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ، تغذیه ای و عملکردی روغن زیتون به عنوان منبع غنی از آنتی اکسیدان های طبیعی
مروری بر ساختار، استخراج و فعالیت زیستی اسید فرولیک موجود در غلات
تاثیر پیش تیمار اسمزی بر ویژگی های کیفی برشهای گلابی خشک شده با روش هوای داغ
مروری بر کاربرد چارچوبهای آلی -فلزی در موادغذایی
کاربرد نانواکسیدهای فلزی به عنوان راهکاری نوین در کاهش بار میکروبی آب مصرفی در صنایع تبدیلی
ارزیابی اثر جایگزینی چربی با ژل مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی ، بافتی و ویژگی های حسی کرم ویفر
ارزیابی تاب آوری زنجیره تامین مواد غذایی در زمان شیوع کووید-۱۹ با استفاده از نظریه گراف و رویکرد ماتریس
کاربرد خاکستر سبوس گندم برای رنگبری روغن ذرت وکاهش فلزات سنگین
خصوصیات صمغ ژلان وکاربردهای آن درموادغذایی
تخمیر بستر جامد در صنایع غذایی
تاثیر عصاره آبی بره موم بر pH شیر خام
بررسی میزان تاثیر آنزیم پروتئولیتیک و مقایسه آن با متابی سولفیت سدیم بر خصوصیات فیزیکی و ساختاری کراکر
بررسی خواص حرارتی اگزوپلی ساکارید تولید شده توسط باکتری باسیلوس کواگولانس
بررسی خواص درمانی و آنتی اکسیدانی آب خرمالو-پرتقال تخمیری حاوی GABA با استفاده از(۸۰۱۴ Lactobacillus plantarum (ATCC
بررسی تاثیر فرآیند برشته کردن دانه آرگان بر ویژگی های کیفی روغن استخراج شده
بررسی وجود مخمر، کپک و آفلاتوکسین M۱ در شیر خام گوسفند در ایران
بررسی کاهش و جایگزینی چربی در فرآورده های گوشتی (مروری )
تشخیص مولکولی کوکسیلا بورنتی در نمونه های شیر خام گله های گاو شیری در استان مازندران
اثر دانه های شبه غله بر خواص فیزیکی و حسی محصول کیک
مروری بر فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی بر پایه ذرت: تولید، ویژگی ها
بررسی امکان تولید کراکرهای فاقد گلوتن
تولید نوشیدنی های فراسودمند: توانایی بالاقوه پروتئین چیا برای تولید نوشیدنی های فراسودمند
بررسی تولید آکریلامید در مواد غذایی سرخ کردنی : چیپس
بررسی تاثیر پرتو مادون قرمز بر آلودگی زدایی از ادویه ها
فرآورده های حجیم شده غلات: مطالعه موردی بررسی تولید پاپکورن
تاثیر فناوری اولتراسوند بر میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی برگ زیتون
مواد افزودنی غذایی : طبقه بندی و ایمنی
ریزپوشانی عصاره کلم قرمز در سامانه لیپوزومی بر اساس روش خشک کردن انجمادی محلول تک فاز
تولید موادغذایی پروبیوتیک (مقاله مروری)
مکانسیم ، روشهای استفاده و کاربرد اسانس های گیاهی به منظور افزایش ماندگاری میوه ها
مروری بر تاثیر استفاده از هیدروکلوئیدها در فرمولاسیون نان در طول زمان نگهداری
بررسی رابطه بین متغیرهای جمعیت شناختی و میزان دانش بهداشتی کارکنان مراکز عرضه غذا
بررسی غیرمخرب خصوصیات شیمیایی لیموترش در خلال انبارمانی با استفاده از پردازش تصویر
جایگزین های کره کاکائو
غنی سازی فرآورده های نانوایی بدون گلوتن با فیبر رژیمی
بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی نانوامولسیون اسانس های گیاهی
تاثیر استفاده از برخی اسانس ها بر خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی فراپالوده
بررسی آنزیم زایلاناز به عنوان بهبود دهنده در صنعت غلات
مروری بر تولید شیرین کننده های مورد استفاده در صنعت غذا با استفاده از آنزیم ها
ایمنی موادغذایی و تاثیر کرونا ویروس بر ایمنی غذا
مروری بر استراتژی های کاربردی جهت کاهش فاکتور های ضد مغذی در غذاهای گیاهی
بررسی اثر استویا، سوربیتول و سوکرالوز به عنوان جایگزین ساکارز در کاپ کیک
بررسی خصوصیات شیمیایی کیک عملگرای بدون گلوتن کم کالری فرموله شده با آرد برنج و صمغ های بومی دانه ریحان و شاهی
مروری بر روش های تولید روغن های تک یاخته و کاربرد آن در صنعت غذا
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میزان آکریل آمید در بیسکوئیت حاوی اسانس دارچین و کاربرد استویا به عنوان جایگزین ساکارز
بررسی میزان جذب روغن و خصوصیات فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز
مروری بر اثر کاربرد ترکیبات فنولی بازیابی شده از پساب فرآوری زیتون در محصولات گوشتی
بررسی تاثیرات استفاده از آنزیم آمیلوگلوکوزیداز در خمیر و محصولات نانوایی
بررسی بتا آمیلاز به عنوان بهبود دهنده در صنعت نانوایی و غلات
مدیریت تلفیقی آفات در زنجیره تولید تا مصرف ماکارونی
تاثیر صمغ های خاکشیر، ریحان، بارهنگ و به دانه بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی بیسکوئیت
ارزیابی تاثیر پوشش دهی بر خصوصیات ارگانولپتیک و شیمیایی کوفته گوشت قرمز سرخ شده به روش عمیق
مروری بر عوامل موثر درامنیت و ایمنی مواد غذایی
مروری بر ساختار و خواص بیولوژیکی رنگدانه فیکوسیانین
بررسی روشهای مختلف خشک کردن خمیر ترش مورد استفاده در صنعت نان
امنیت و ایمنی مواد غذایی
ریزپوشانی ماده موثره فلفل قرمز به روش الکتروهیدرودینامیکی بر پایه زئین
تاثیر افزودن زردچوبه تیمار شده با پلاسمای سرد بر روی پارامتر های کیفی روغن استخراج شده از دانه گیاه خارمریم
مروری بر روش های اتصال عرضی در نانوالیاف و کاربرد آن ها در صنایع غذایی
عوامل موثر بر هدایت الکتریکی شیر بازساخته
ترکیبات آنتی اکسیدان در ضایعات مواد غذایی و روشهای استخراج آنها
مروری بر روشهای استخراج فرآورده های با ارزش افزوده بالا از ضایعات و محصولاتی جانبی مواد غذایی
ترکیبات تغذیه ای و فراسودمند موجود در هواچوبه
آبمیوه های ورزشی: مروری بر انواع و کاربرد آن ها
مروری بر جایگزین های نوین چربی در فرآورده های پخت
مروری بر پست بیوتیک و پارابیوتیکها در صنایع غذایی
اثر امولسیفایری صمغ های زانتان، کاراگینان و عربی : مطالعه مروری
انتخاب دمای مناسب برای راکتور ریفرمینگ گاز شهری در کارخانه مارگارین
مروری بر تدابیری در مقابله با کرونا ویروس در مواد غذایی
مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در محصولات نانوایی
خواص درمانی زعفران به عنوان یک داروی طب سنتی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
روش های گوناگون استخراج روغن آووکادو و ویژگی های پروفایل اسیدهای چرب روغن استخراج شده
مروری بر قابلیت تولید فیلم زیست تخریب پذیر از ایزوله پروتئین کرسنه
مروری بر ترکیبات شیمیایی و ضد تغذیه ای بذر گاودانه
پیش بینی اثرات پوشش دهی با غلظت های مختلف صمغ دانه ریحان بر خصوصیات کدوخورشتی سرخ شده
اثر پوشش های خوراکی تهیه شده از صمغ های دانه مرو، دانه ریحان و گزانتان بر جذب روغن بادمجان طی فرآیند سرخ کردن
اثر پرتودهی گاما بر بار میکروبی ، ویژگی های رنگ سنجی و حسی -چشایی میوه تازه گل نسترن
بررسی اصول انتخاب ماشین آلات و تجهیزات فرآوری مواد غذایی
تاثیر اضافه کردن اسانس هل ، دارچین و گل یاس بر خصوصیات میکروبیولوژیکی برگه چای ترش(Hibiscus sabdariffa)
خصوصیات دمنوش چای سفید و بررسی تاثیر اسانس های گیاهی بر کیفیت میکروبیولوژیکی آن
استفاده از عصاره ی پلی فنولی جداسازی شده از رقم انار نادری به منظور جلوگیری از اکسیداسیون روغن هسته ی انار
کاربرد مکمل اسیدهای صفراوی تجاری در تغذیه
بازار جهانی افزودنی های جدید خوراکی و طعم دهنده ها
استراتژیهای جدید در بسته بندی بیوفعال مواد غذایی
مروری بر کاربرد بسته بندی فعال بر پایه پکتین در نگهداری موادغذایی
مروری بر هیبرید ژل ها و پروفایل رهایش ترکیبات زیست فعال از ساختار آن ها در فرمولاسیون مواد غذایی
امولسیون پیکرینگ روشی برای درون پوشانی و رسانش غذا داروها
تولید اگزو پلی ساکارید ها توسط باکتری های اسید لاکتیک در صنایع غذایی
بررسی مواد غذایی ارگانیک
استفاده از روش آدنوزین تری فسفات (ATP) بعنوان روشی نوین جهت شناسایی میکروارگانیسم ها
بررسی بهبود ویژگی های تکنولوژیک کیک بدون گلوتن (بر پایه مخلوطی از آرد برنج -سیب زمینی -کینوا) با استفاده از پودر پنیر و امواج فراصوت
تولید کیک شیفون کم چرب حاوی آرد ارزن و صمغ دانه شنبلیله
مروری بر کاربرد نانوذرات اکسید فلزی در بسته بندی فعال و هوشمند موادغذایی
بررسی میزان آلودگی فراورده های گوشتی به اشریشیاکلی (O۱۵۷:H۷) و کلی فرم با روش کشت و بررسی مقاومت دارویی باکتریهای جدا سازی شده
مروری بر اثر پلاسما سرد بر کاهش بار میکروبی ادویه ها
مروری بر کاربرد نانوالیاف حامل عصاره بابونه در فرآورده های غذایی
غلظت فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک در سه نوع فست فود در تهران در سال ۱۳۹۷
ایجاد ارزش افزوده در پسماندها و فرآورده های حیوانی
مروری بر تغییرات فیزیکی و شیمیایی رخداده طی فرآیند سرخ کردن محصولات کشاورزی
ترکیبات پلی فنولی و اثر فعالیت آنتی اکسیدانی دو اکوتیپ مختلف آویشن شیرازی بر اکسیداسیون روغن ذرت
بیوسنتز، ویژگیها و کاربرد بتا آمیلاز میکروبی و مقایسه آن با آلفا آمیلاز
تاثیراسید آمینه سرین روی میزان پراکسید هیدروژن و فعالیت آنزیمی میوه شلیل رقم انجیری طی انبار مانی
ارزیابی آب پنیر برای تولید بیواتانول با استفاده از مخمر کلارویومایسس
مروری بر تاثیر برهمکنش پروتئین – پلی ساکارید بر پایداری امولسیون در مدل شبیه ساز دستگاه گوارش
مروری بر نانوحامل ها و انواع آن به منظور رسانش مواد غذایی فراسودمند در فرمولاسیون های مواد غذایی
بررسی تاثیر صمغ دانه مرو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی و حسی دوغ
برهمکنش پروتئین های شیر و نشاسته
ویژگی های عملکردی پروتئین ماش
بررسی اثر اسانس زنجبیل بر کنترل رشد سالمونلا تایفی موریوم در فیله مرغ بسته بندی به روش معمولی در شرایط یخچال
بررسی اثر اسانس زنجبیل بر کنترل رشد سالمونلا تایفی موریوم در فیله مرغ بسته بندی به روش MAP در شرایط یخچال
تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بروی خصوصیات شیمیایی و میکروبی زیتون در طول ماندگاری
غنی سازی پاستا با استفاده از افزودنی های غذایی درونپوشانی شده
روشهای نوین استخراج پکتین
استفاده از جلبک ها به عنوان یک افزودنی عملگرا در پاستا
مروری برکاربرد فسفولیپاز در روغن های خوراکی
روشهای نوین پیش تیمار سیاهدانه قبل از پرس سرد جهت استخراج روغن
بررسی پایداری اکسیداتیو آب گوجه فرنگی غنی شده با روغن هسته گوجه فرنگی
بررسی ویژگی های ارگانولپتیکی پودر مرغ سوخاری با جایگزینی سبوس گندم به جای آرد گندم
بررسی آلودگی احتمالی به اشریشیاکلی O۱۵۷:H۷ در تخته های برش قصابی ها و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها
هیدروکلوئیدها به عنوان افزودنی های سودمند برای تثبیت فرمولاسیون مواد غذایی : مروری کوتاه
مالتودکسترین : تولید و کاربرد
نگاهی مروری به فن آوری تغلیظ انجمادی در صنایع غذایی
مروری بر ویژگی ها، مزایا و کاربرد لیپوزومها و نانولیپوزوم ها در صنایع غذایی
بررسی و مقایسه ویژگی ها و عملکرد انواع آنتی اکسیدانهای طبیعی و سنتزی مورد استفاده در روغن ها
مروری بر مقالات ارائه شده در زمینه تامین امنیت غذایی به واسطه نانو بیوسنسورها و بسته بندی های هوشمند مواد غذایی
مروری بر تکنیک الایزا و کاربرد آن در صنایع غذایی
کاربرد های تکنولوژی PEF در محصولات غذایی ( میدان های الکتریکی پالسی )
مروری بر آنتوسیانین های بازیابی شده از محصولات فرعی کشاورزی با استفاده از فرآیندهای نوآورانه : روندها، چالش ها و دیدگاهها برای کاربرد آنها در سیستم های غذایی
تاثیر اسانس و عصاره گیاه سرخارگل بر ویژگی های کیفی میوه پرتقال در دوره انبار مانی
تاثیر اسانس و عصاره گیاه سرخارگل بر ویژگی های کیفی میوه نارنگی در دوره انبار مانی
بستنی گیاهی پروبیوتیک : روش تولید و ارزش تغذیه ای
کابرد اینولین به عنوان بهبود دهنده بافت در محصولات لبنی
شیر های گیاهی پروبیوتیک : روش تولید و ارزش تغذیه ای
مروری کوتاه بر چهار پارامتر تغذیه ای نسبت اسیدهای چرب چند غیراشباع به اسیدهای چرب اشباع (PUFA/SFA)، نسبت امگا-۶ به امگا-۳ (۳/n-۶(n-، شاخص آتروژنی (IA) و شاخص ترومبوژنی ((IT در روغن های گیاهی
مروری بر مزایای کفیر و پست بیوتیک آن(کفیران) و تاثیر آن بر بهبود آلژی غذایی
شرح علم انتخاب غذا برای سیستم های غذایی
مروری بر روش های نوین غنی سازی ماکارونی و پاستا
اثر بخشی پروبیوتیک ها به عنوان مکمل دارویی و پیشگیرانه در۲sars-cov-
بررسی پتانسیل ضایعات صنعت گوشت برای تولید پپتیدهای زیست فعال
اثر پروبیوتیک ها بر بیماری کوید-۱۹
بررسی اثرات پوشش دهی میوه و بسته بندی بر خواص کیفی و عمر ماندگاری خیار گلخانه ای
ارزیابی پایداری نانولیپوزوم امگا ۳ در سیستم مدل غذایی
مروری بر تاثیر انواع نگهدارنده ها بر مدت ماندگاری کالباس های برش خورده در بسته بندی های تحت خلاء
جداسازی و شناسایی میکروارگانیسم های تولیدکننده بیواتانول از ضایعات انگور عسکری و رازقی (خلیل آباد، خراسان رضوی )
چاپ سه بعدی مواد غذایی ، راهکار نوین شخصی سازی مواد غذایی
کاربرد هیدروکلوئیدها در تهیه ی غذاهای بیماران اختلال بلع
مروری کوتاه بر فرآیندهای متداول تولید گوشت آنالوگ
روش های ارزیابی غذاهای متناسب با نیاز بیماران اختلال بلع
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی میوه ای گازدار
مروری بر باقیمانده آنتی بیوتیک ها در شیرهای سکوهای جمع آوری شیر در بازه زمانی ۲۰۱۱-۲۰۲۰
ارزیابی بقایای آنتی بیوتیک های دامی در شیر پاستوریزه و استریلیزه مصرفی : مقاله مروری
مروری کوتاه بر تعریف گوشت آنالوگ و فرمولاسیون ترکیبات تشکیل دهنده آن
تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رایحه پنیر UF ایرانی
هیدروژل ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی
خواص سلامتی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی لیکوپن و کاربرد آن در صنایع غذایی
استخراج ترکیبات زیست فعال از ضایعات کشاورزی
بررسی میزان آلودگی و تنوع گونه ای باسیلوس در آبمیوه های صنعتی عرضه شده در تبریز
کاربرد کاتالیست ها در صنعت روغن و روش های جایگزین آن
خواص میوه و پد کاکتوس به عنوان منبع جدید در تولید محصولات فراسودمند
اثر افزودن پودر برگ ترشواش و ویتامین C بر عملکرد لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
مروری بر انواع روشهای بسته بندی فعال در صنعت نان
تاثیر آرد کتان و پودر سنجد بر خواص شیمیایی و حسی کیک شیفون
بررسی و شناسایی تراریخته ها در روغن های خوراکی
اثر باکتری بروسلوز بر روی شیر و فرآورده های آن
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس
ریزپوشانی روغن ماهی و عصاره چای سبز در سامانه نانولیپوزومی و تاثیر آن بر برخی ویژگی های کیفی شیر
غنی سازی آب میوه کیوی با روغن ماهی توسط سامانه نانولیپوزوم
برخی فاکتورهای ضدمغذی در تغذیه دام
مخمر ساکارومایسس سرویزیه : پیشرفت های میکروبیولوژیکی ، صنعتی و پروبیوتیکی
صنایع غذایی در پرتو پاندمی کووید ۱۹
استخراج و ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال حاصل از ضایعات میوهجات به منظور کاربرد در صنایع غذایی (مطالعه موردی ترکیبات فنولی حاصل از ضایعات)
بررسی اثر افزودن اسپیرولینا پلاتنسیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده بر خواص حسی گوشت جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
طراحی مبدلهای حرارتی نوین در علم صنایع غذایی
کاربرد نانوذره ی کربن دات در شناسایی رنگ های سنتزی مواد غذایی
بررسی ویژگی های پنیر بدون آبگیری غنی شده با پودر هویج بنفش به عنوان یک محصول فراسودمند
خشک کردن با دستگاه آبی _ رسانشی (_ (Refractance window روشی جدید برای خشک کردن مواد غذایی
جدیدترین روش های غیرحرارتی فرآیند ونگهداری مواد غذایی
ترکیبات تغذیه ای و فراسودمند موجود در ماریتیغال
الکتروریسی ژلاتین
الکتروریسی پلی فنول ها
اهمیت فیبر در تصمیم گیری مصرف کنندگان در انتخاب پاستا
کاربرد گونه های باسیلوس در فرآیند تولید برخی از آنزیم های پرکاربرد صنعتی
بررسی آلفاآمیلاز به عنوان بهبود دهنده در صنعت غلات
تاثیر روش های آسیابانی بر توزیع مجدد مایکوتوکسین ها در بخش های گندم
میزان آلودگی و تنوع باکتری های کلی فرمی در آبمیوه های سنتی عرضه شده در تبریز
اثر غلظت های مختلف دیواره ترکیبی مالتودکسترین و صمغ عربی در ریزپوشانی اسانس کاکوتی
کاربرد فناوری نوین پلاسما در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
کیفیت حسی بستنی رژیمی تهیه شده با استفاده از نسبت های مختلف مالتودکسترین
بررسی اثر پروتئین های مختلف بر راندمان و خصوصیات بافتی پنیر ریکوتا و بهینه سازی فرآیند با بکارگیری روش سطح پاسخ
مروری بر کاربردهای نشاسته اصلاح شده با اتصال عرضی (Crosslinking- Modified Starch) به عنوان جایگزین چربی
تاثیر نشاسته های اصلاح شده بر خواص رئولوژیکی سس کچاپ
بتا گلوکان غلات ترکیب فراسودمند، ویژگی ها و کاربردهای آن درمحصولات غذایی
کاربرد صمغ ها در فرایند الکتروریسی
بررسی و بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر ریکوتا غنی شده با پروتئین های شیر و پروتئین نخود به روش سطح پاسخ
طراحی فرمولاسیون نان سنگک با آرد بلوط و برخی از بهبود دهنده ها به منظور بهبود خصوصیات کیفی و تغذیه ای
استفاده از روش فلوسیتومتری بعنوان روشی نوین جهت شناسی میکروارگانیسم ها
بررسی غیرآلرژی زا بودن روغن سویا
روغن هسته انگور؛ یک محصول ناشناخته جدید
زعفران و انواع تقلب آن
بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی اسانس گیاه به لیمو و تاثیر آن بر پایداری محتوی چربی کوکی
بررسی تاثیر جایگزینی پودر کاکائو با سدیم کازئینات و جایگزین کره کاکائو بر پارامترهای رنگی و بافت تصویر فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر
ارزیابی برخی خصوصیات برشهای سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم حاوی نانوامولسیون
جایگزینی شیرین کننده های غیرکالری زا با ساکاروز در نوشیدنی های مختلف
بسته بندی مدرن مواد غذایی
مروری بر کاربرد اولتراسوند در صنعت غذا و نگهداری مواد غذایی
گرافن کوانتوم دات، روشهای تهیه و کاربردها
تعیین ویژگی های پری بیوتیکی پکتین پوست انار و صمغ مرو بر باکتری پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus
مروری بر استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن های خوراکی
درون پوشانی توام لاکتوباسیلوس فرمانتوم و اسیدهای چرب امگا-۳ به روش میکرواسپری
تعیین محتوای فنولیک کل عصاره آبی دارچین
تعیین میزان توکوفرول کل در عصاره دارچین
بررسی تاثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری دونات کم چرب فراسودمند حاوی آرد تریتیکاله و صمغ ریحان
روش هیبریداسیون DNA، جهت شناسایی میکروارگانیسم ها در صنایع غذایی
بررسی جایگزینی بخشی از آرد گندم با آرد تریتیکاله در تولید کلوچه زنجبیلی سبزواری
بررسی راهکارهای بهبود کیفیت آرد کامل با استفاده از صمغ گوار و بهبوددهنده نانوایی جهت تولید نان لواش سبوس دار
استفاده از تکنولوژی پیشرفته برای کاهش آکریل آمید
استفاده از مورینگا به عنوان یک افزودنی ارزشمند در پاستا
استفاده از پروبیوتیک ها برای کاهش آکریل آمید در محصولات غذایی
بررسی عملکرد نشانگرها در بسته بندی هوشمند مواد غذایی
بررسی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس دارچین و میخک بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال
فراصوت با شدت بالا به منظور توسعه خواص پروبیوتیک ، پری بیوتیک ، پاراپروبیوتیک و پست بیوتیک محصولات لبنی
بررسی استخراج و خصوصیات پکتین از پوست هندوانه
ارزیابی پایداری میکروکپسول کروسین زعفران در سیستم مدل غذایی (آبنبات)
بررسی خواص رئولوژیکی ، میکروبیولوژیکی و ارگانولپتیکی سوسیس مرغ تخمیری فراسودمند با استفاده از باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم PTCC۱۸۹۶
بررسی بهبود خصوصیات بافتی نان باگت اصلاح شده با آلفا آمیلاز توسط آنزیم گلوکز اکسیداز و هیدروکلوئید آلژینات سدیم به شیوه سطح پاسخ
فرایند الکتروهیدرودینامیک وکاربردهای آن در صنایع غذایی
پوشش های خوراکی بر پایه نانوامولسیونها با کاربردهای غذایی بالقوه
مروری بر کاربرد نانوالیاف الکتروریسی شده به عنوان سیستم بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی
مروری بر ساختار کریستالی (بلوری ) در مارگارین ها
بررسی اثرات سلامتی کفیر: یک مرور کلی
فرآیندهای شیمی روغن ها در حین سرخ کردن
تاثیر سرخ کردن غذا در محتوای مواد مغذی
بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی روغن های ترکیبی نسبت به روغن خالص
تاثیرمراحل تصفیه شیمیایی بر پارامترهای کیفی و ریز مغزی های روغن خام
مروری بر اثر پیش تیمار در خشک کردن مایکروویو مواد غذایی
مروری بر کاربرد سیستم های ترکیبی با انرژی تجدیدپذیر خورشیدی در خشک کردن مواد غذایی
بررسی اثر نشاسته اصلاح شده بر خواص کیفی کنسرو خورش قورمه سبزی
مروری بر تاثیر شرایط خلاء بر جذب روغن در مواد غذایی سرخ شده
بررسی زنده مانی باکتری های باسیلوس کواگولانس در عسل پروبیوتیک
کاربرد پلاسما سرد برای اصلاح نشاسته
غنی سازی پاستا با استفاده از محصولات جانبی صنایع کشاورزی : بررسی خصوصیات پخت وبافت
ارزیابی برخی خصوصیات شیمیایی پنیرهای سنتی عرضه شده در سطح شهرستانهای دزفول، آبادان و بهبهان
بررسی آلودگی میکروبی پنیرهای سنتی عرضه شده در سطح شهرستانهای دزفول و آبادان
مروری بر فناوری و تجهیزات تولید مارگارین (کره گیاهی )
تولید و بررسی ویژگی های همبرگر کم چرب با جایگزینی نسبی با چربی حیوانی با بایژل بر پایه هیدروژل نشاسته گندم و اولئوژل اتیل سلولز
تولید، بررسی و مقایسه ویژگی های نسل های جدیدی از جایگزین های چربی جامد برپایه ژل (بایژل، اولئوژل و هیدروژل) در مواد غذایی
بسته بندی هوشمند گوشت قرمز به وسیله شناساگر رنگ سنجی با استفاده از آنتوسیانین ها
بررسی مزایا و معایب بسته بندی هوشمند و فعال در فراورده های گوشتی
بررسی امکان استفاده از نشاسته سدیم اکتنیل سوکسینات و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز
شبیه سازی عددی فرآیند انتقال حرارت در سیب زمینی تحت دمای بالا به روش اجزا محدود
بازار رقابتی بیوتکنولوژی مواد غذایی
ارزیابی میکروبی برشهای سیب پوشش داده شده طی مدت نگه داری
مقدمه ای بر اصول ارزیابی حسی محصول شکلات
فرایند پالایشگاهی غلات
بررسی اثر اکسیداسیون مغز گردو پوشش داده شده با نانوالیافهای زئین
درون پوشانی فایکوسیانین و عصاره اسپیرولینا در نانوالیاف الکتروریسی شده زئین
استخراج ترکیبات پلی فنولی از هسته خرما به عنوان رنگ طبیعی از هسته خرما و مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن تحت شرایط مختلف
ارزیابی تامین کنندگان با استفاده از روش ساختار سلسله مراتبی (مطالعه موردی : گروه تولیدی ب.آ )
کاربرد انار در غذا، دارو و نانوفناوری
مقایسه روشهای مختلف فرآوری هویج بنفش برای بهبود کاربرد آن در صنعت غذا و بررسی خصوصیات عملکردی آنها
تاثیر روشهای مختلف استخراج بر عصاره پوست هویج بر فساد میکروبی فیله گوشت در دو شرایط نگهداری (۴و۸ درجه سانتی گراد)
تاثیر روشهای مختلف استخراج بر عصاره پوست هویج در جهت کنترل فساد اکسیداتیو فیله گوشت در دو شرایط نگهداری (۴و۸ درجه سانتی گراد)
بررسی کیفیت نان بروتشن نیم پز منجمد حاوی پودر رازیانه و صمغ دانه شاهی
پایدارسازی صادرات محصولات غذایی با فناوری بلاکچین
روش ها وکاربرد گندم سن زده در صنایع پخت
کاربرد ضایعات و محصولات جانبی صنایع لبنی از طریق فرایندهای میکروبی
مروری بر تاثیر امواج فراصوت بر میکروارگانیسم ها در صنایع غذایی
کووید-۱۹ و صنعت غذا: چالش ها و فرصت ها
تکنولوژی هردل
اثرات ضد میکروبی اسانس شوید
نقش محصولات غذایی پروبیوتیک در درمان و پیشگیری از ابتلا به بیماری COVID-۱۹
بررسی نوشیدنی تخمیری به نام آمازاک
بررسی اثرات روشهای مختلف خشک کردن بر کیفیت ژلاتین پای مرغ
بررسی ویژگی های ژلاتین پای مرغ بدست آمده با روشهای خشک کردن انجمادی وخشک کردن با آون تحت خلاء
بررسی میزان املاح معدنی در خرما استعمران مناطق آبادان وشیرین شهر
بررسی کمی عوامل موثر بر کیفیت روغن سرخ کردنی و بهینه سازی فرمولاسیون آن به کمک طراحی آزمایش
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و پتانسیل پری بیوتیکی جوانه ماش بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی
اهمیت آنزیم لیپاز و تولید آن با استفاده از ضایعات صنایع غذایی
سلولاز: خصوصیات و کاربرد آن
کاربرد فناوری فراصوت در فراوری مواد غذایی
مروری بر تاثیر شرایط خلا بر جذب روغن در مواد غذایی سرخ شده
بررسی تاثیر پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره استخارج شده از گیاه کتان
غنی سازی پاستا با استفاده از منابع مختلف پروتئینی
مروری بر تکنولوژی تولید شکلات های هوادهی شده
فناوری های نوین در بسته بندی سبزیجات تازه
بررسی ترکیب شیمیایی و خواص ضد باکتریایی اسانس های مختلف بر روی اشرشیاکلی و تعیین سینتیک آن
مروری بر تاثیر روش اولتراسوند بر آلودگی میکروبی میوه و سبزیجات
ارزیابی اثر شیمیایی پوشش خوراکی کیتوزان و نانولیپوزومهای اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گوساله در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی پودر کشک غنی سازی شده با جلبک اسپرولینا
استفاده از روشهای اینتراستریفیکاسیون آنزیمی و شیمیایی برای تهیه معادل های کره کاکائو
بررسی میزان اسیدهای چرب میوه های هیبرید حاصل تلاقی والد مادری شاهرود ۱۴ با ژنوتیپ های گرده زای برتر انتخابی بادام
مروری بر بهینه سازی فرمولاسیون و کاربرد انواع روش ها در نان بدون گلوتن
مروری بر ویژگی های ضدویروسی گیاهان دارویی در مهار کروناویروس عامل کووید ۱۹
تصمیم گیری چند معیاره و کاربرد آن در صنایع غذایی (مطالعه موردی : گروه تولیدی ب.آ )
استفاده از حبوبات و غلات مختلف در غنی سازی پاستا
ماست میوه ای ، انواع و مراحل تولید آن
فناوری های سبز نوین برای کاهش فسفات در فرآوردههای گوشتی
پیشرفت های اخیر در تکنیک های بازیابی پروتئین های گیاهی حاصل از فرآورده های جانبی کشاورزی و صنعتی
مروری بر روش های استخراج و بازیابی ترکیبات فعال زیستی به دست آمده از پوست میوه و ضایعات سبزیجات
تاثیر پیش تیمار پلاسمای سرد و التراسوند برروی پارامتر های کیفی روغن استخراج شده از دانه خارمریم
روش های جدید در مدیریت فرآورده های جانبی مرکبات
بررسی عوامل موثر در بیاتی نان و چگونگی افزایش کیفیت و ماندگاری آن
بررسی روشهای استخراج ترکیبات بیواکتیو گیاهان دارویی
مطالعه پوشینه های هیدروژل آلژینات حاوی نانو امولسیون های اسانس آویشن و میخک
بررسی تاثیر اندازه ذرات آرد حاصل از رقم آبی مهرگان و دیم سرداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی آرد
بکارگیری فرآورده های جانبی صنعت غذا در تولید محصولات غذایی فراسودمند: بکارگیری آنها به عنوان مواد تشکیل دهنده و برای فرآیند ریزپوشانی
فعالیت سین بیوتیکی و آنتی اکسیدانی فرآورده های جانبی میوه ها و تاثیر آنها بر سلامت انسان
ارزیابی ویژگی های کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن متاثر از آرد کامپوزیت اکسترود وغیراکسترود
تولید دسر پروبیوتیک غیر لبنی برپایه بستر تخمیری مالت کینوا
استرس شوری بر ترکیبات شیمیایی دانه گندم
بهینه سازی ریزپوشانی همزمان باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و عصاره خارمریم و بررسی اثر حفاظت کنندگی پوشش ها و نیز افزودن عصاره دانه خارمریم در شرایط انبارمانی
مدیریت گل پرس (محصول فرعی صنعت کشاورزی) با تبدیل به محصوات با ارزش افزوده
اهمیت دانه چیا و موارد مصرف آن
بررسی اثر پایدار کنندگی اسانس گیاه رزماری بر روغن های آفتابگردان، سویا وزیتون
بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی نانولیپوزوم- پکتین حاوی عصاره گیجاواش( Froriepia (subpinnata
بررسی تاثیر لاکتات سدیم بر فعالیت میکروارگانیسم ها در محصول کباب کوبیده نیمه آماده منجمد طی مدت ماندگاری
بررسی اثر بازدارندگی لاکتات سدیم در دو محصول همبرگر ۳۰% و ۹۰ %گوشت قرمز طی مدت زمان ماندگاری
ریزپوشانی فیتوکمیکالهای زیست فعال در ماتریکس های برپایه ی گیاهی و کاربرد در محصولات گوشتی
استخراج رنگدانه قرمز خوراکی بتاکاروتن (E۱۶۰c) از گیاه پاپریکا با استفاده از حلال آلی در مقیاس بنچ
تاثیر آسپارتام بر هیستومورفومتری و هیستوشیمی فولیکولهای تخمدان در مدل حیوانی موش سوری
بررسی تاثیر تجویز میکروذرات بر پایه پلی استایرن بر فاکتورهای هیستولوژیک و هیستومورفومتریک کلیه در شرایط درون تنی (in vivo)
کنترل تنش اکسیداتیوی گونه های فعال اکسیژن توسط ترکیبات زیست فعال فنولی عسل دربیماران دیابتی
بهینه سازی استخراج ژلاتین پای مرغ به روش مایکروویو
راهبردهای پیشگیری و کاهش اتلاف و ضایعات مواد غذایی
فعالیت های بین المللی برای هماهنگ سازی استانداردهای غذای حلال درکشورهای عضو وغیرعضوOIC
مروری برشیرین کننده های نوین درصنعت نوشیدنی
بررسی تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر فتا در نگهداری شده در دمای یخچال
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فتای تیمار شده با عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در دمای یخچال
بررسی خصوصیات وترکیبات شیمیایی ضایعات فرآوری گوجه فرنگی
کاربرد فناوری چاپ سه بعدی در تولید فرآوردههای غذایی
مطالعه دستاوردها و چالش های تولید و خالص سازی پولولان
بررسی اثرات نگهداری تحت شرایط انجماد و استفاده از بهبود دهنده های نانوایی بر روی کیفیت پخت خمیر منجمد
پنیرهای آنالوگ: ویژگی ها و فرایند تولید
تشخیص وایتکس در شیر خام به روش مثلث ASC
مروری بر کاربردپودر های فراسودمند قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus)
تبدیل چربی ضایعاتی کشتارگاه مرغ به مونوگلیسرید
روشهای استخراج اسانس انیسون (Pimpinella anisum)و ارزیابی ترکیبات، فعالیت ضداکسایشی و اثرات ضد میکروبی و دارویی
کاربردهای اخیر انگور و فراورده های جانبی شان در محصولات لبنی
بررسی شاخص های اسیدی، پراکسید، یدی و پایداری اکسایشی روغن های ترکیبی کنجد و پالم اولئین
بررسی میزان اسیدهای چرب میوه های هیبرید حاصل تلاقی والد مادری شاهرود ۱۲ با ژنوتیپ های گرده زای برتر انتخابی بادام در شرایط آب و هوایی کرمانشاه
استفاده از فوروزین به عنوان نشانگر کیفیت پاستا
مروری بر فرآیند غیرحرارتی ازن و کاربرد آن در صنایع غذایی
اندازه گیری کمی میزان نیکل در روغن خوراکی با استفاده از روش اسپکتروفوتومتری
فیلم ها و پوشش های خوراکی و کاربرد های اخیر آن ها: مروری
تولید پاستا رژیمی بر پایه آلژینات
اثر تیمار قلیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ژلاتین پای مرغ
بهینه سازی استخراج ژلاتین پای مرغ با استفاده از فراصوت
بررسی تصفیه پذیری پساب صنایع توسط بایوراکتور غشایی هوازی غوطه ور
اپسیلون پلی لیزین و کاربرد آن در افزایش ماندگاری فراورده های لبنی
بهینه سازی استخراج ژلاتین پای مرغ به روش اسیدی
مطالعه میزان تولید استالدهید در فرمولاسیون ترکیبی انتروکوکوس فاسیوم و لاکتوباسیلوس در تولید ماست
اثر پوشش ژلاتین ماهی و گاوی حاوی اسانس زیره ی سیاه ایرانی (Bunium persicum) برماندگاری یخچالی میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei)
مروری بر انواع روشهای پوست گیری میوه ها و سبزیجات
اثرات بهداشت و ایمنی مواد غذایی درکاهش مسمومیت های غذایی
بررسی پتانسیل بکارگیری فرآورده جانبی تولید ماءالشعیر (BSG) در فرآورده های نانوایی
کاربرد فارینوگراف در بررسی اثر آب مغناطیسی بر روی استخراج های مختلف آرد
آنریم ترانس گلوتامیناز و کاربرد آن در صنایع غذایی (محصولات لبنی )
ارزیابی خواص حسی نوشیدنی تهیه شده از گلاب و عصاره شاه توت با استفاده از طرح تاگوچی
به کارگیری طیف سنج جذب اتمی در اندازه گیری فلزات سنگین در مواد غذایی
استفاده از باکتریوفاژها برای کنترل و تشخیص عوامل بیماری زا در شیر و فرآورده های لبنی
تاثیر افزودن فیبر و ترکیبات پلی فنلی بر ویژگی های شکلات
مروری بر تبدیل و بکارگیری زیست توده ضایعات چای
مروری بر کاربرد اگزوپلی ساکاریدها به عنوان ابزار بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
استفاده از پروتئین های شیر به عنوان نانو حامل غذاداروها
ارزیابی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد کامپوزیت نخود- جودوسرمتاثر از شرایط فرمولاسیون و فراینداکستروژن
مروری بر تکنولوژی ها و روش هایی برای استخراج ترکیب های پلی فنلی پوست انار
چالش تولید غذای فراسودمند: از ایده تا محصول
برگر گیاهی بدون گلوتن
مروری بر روش های انجام گرفته در پایدارسازی آنتوسیانین ها (مبتنی بر ریزپوشانی )
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت بدون گلوتن کینوا با بکارگیری پیش تیمار فراصوت
دریافت آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده های طبیعی ازفراورده های جانبی غذا به کمک تخمیر
استفاده از اسیدهای چرب ضروری در تولید پاستاهای فراسودمند
بررسی بافت نان حجیم غنی شده با آرد ارزن دم روباهی
استفاده از اسانس ها در بسته بندی فعال مواد غذایی
بررسی تاثیر pH، غلظت و نوع سیستم تحویل بر خصوصیات نانوغذا فرموله شده برای بیماران گاسترکتومی
راهکارهای افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه: با نگاهی ویژه بر صنایع غذایی
بررسی خواص ضد باکتریایی پپتیدهای زیست فعال در خمیرترش
تاثیر پروتئاز استخراجی از گندم سن زده بر طول پپتید حاصل از هیدرولیز و ویژگی کف کنندگی پروتئین آرد گندم سالم