Articles Stat:
Number of Articles: 481Number of Proceeding pages: 4859
Papers View: 329189
27th Iranian Food Science and Technilogy Congress
27th Iranian Food Science and Technilogy Congress In date 2021-02-02 by ,Iranian Food Science and Technology Associationانجمن علوم و صنايع غذايي ايران in City Bavi was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 27th Iranian Food Science and Technilogy Congress
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 27th Iranian Food Science and Technilogy Congress
بررسی تاثیر روش های استخراج پرس مکانیکی و حلال هگزان بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن جوانه ذرت
بررسی اثر فیبر گیاه گشنیز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتو باسیلیوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک کم چرب
مروری بر بررسی فاکتورهای مختلف در زنده مانی باکتری های ماست پروبیوتیک
بررسی برخی از خواص بیوفیزیکی 2 رقم پسته (احمدآقایی ،اکبری) شهرستان دامغان
بررسی اثر عصاره برگ گیاه سنا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین
تاثیر پودر کدو حلوایی بر خواص فیزیکی و رئولوژیکی کیک اسفنجی
بررسی بیان ژنهای HSP20 و HSP40 تحت تنش شوری
بررسی بیان برخی از چاپرون های مولکولی تحت تنش گرما در عدس
مصرف روی و اثر آن بر کیفیت گندم در خاک با فسفر بالا
اثر قارچ میکوریزا و سالیسیلیک اسید بر عملکرد گیاه همیشه بهار تحت تنش شوری
فعالیت ضد میکروبی Essential oils در مواد غذایی
نقش و اهمیت کوکسیلا بورنتی در محصولات لبنی کشور به عنوان یکی از عوامل مهم در امنیت غذایی
مروری بر اهمیت کیتوزان و کارایی آن در مواد غذایی
تاثیر متغیرهای مختلف در میزان بازده استخراج آبی پکتین از پوست انار
مروری بر کاربردها و تأثیرات مثبت فیتاز میکروبی در صنعت غذا
مروری بر استفاده از مخمرها به عنوان ترکیبات فراسودمند در صنایع غذایی
اثر پلاسمای سرد بر غیرفعال سازی میکروارگانیسم ها
تاثیر پلاسمای سرد بر کیفیت غذا
کاربرد و عملکردهای جایگزین های چربی در بستنی کم چرب
کاربرد زرشک در تولید محصولات غذایی فراسودمند
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی بیسکویت غنی شده با ناردانه
استفاده از هسته خرما در غنی سازی محصولات پخت
تفکر نکسوس و کاهش ضایعات در زنجیره تولید غذا
برهمکنش بین پلی ساکاریدها و پروتئین ها
مروری بر تاریخچه، روشهای فرآوری و ترکیبات زیست فعال انواع چای
تاثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره گیاه لرزه ( Nepeta pogonosperma) بر خصوصیات میکروبی و حسی فیله ی مرغ
استفاده از تقویت کننده های فعال در فیلم های بیوپلاستیک
خصوصیات کیتوزان و کاربردهای آن
بررسی پارامترهای سینتیک واکنش تولید پلیمر زیست تخریب پذیر توسط نشاسته و روغن گیاهی و بررسی خواص مکانیکی آن
مروری بر تاثیر روش های نوین در خشک کردن میوه ها
کاربردهای امواج مادون قرمز در صنایع غذایی
A review on cold plasma microbial decontamination mechanism, its effect on food quality and its generation
چالش های موجود در تولید محصولات محصولات بر پایه غلات برای مدیریت فنیل کتونوری
عصاره پوست انار: مروری بر پتانسیل فعالیت ضداکسایشی
نقش پلی آمین ها در افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی و باغبانی
ادویه های گیاهی به عنوان جایگزین نمک سدیم در غذا
محصولات جانبی پایدار برای غذاهای لبنی نوآورانه و سالم
پروتئین های دانه های روغنی-خصوصیات و کاربرد به عنوان یک ماده غذایی
ترکیبات فعال زیستی فرآورده های جانبی کشت و فرآوری برنج: استخراج و کاربرد درصنایع غذایی و دارویی
ارزش یابی لاکتوز و مشتقات آن از آب پنیر به عنوان یک فرآورده جانبی در صنایع لبنی
مروری بر کاربرد جایگزین های شکر در صنایع غذایی
تولید نانوکپسولاسیون اسانس زیره سبز به روش Ethanol Injection و ارزیابی خصوصیات فیزیکی آن
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و مکانیکی بیو کامپوزیت ایزوله پروتئین سویا-ژل به دانه به عنوان ماده بسته بندی مواد غذایی
بررسی تاثیر دما، pH و برخی نمک ها بر خصوصیات عملکردی موسیلاژ انجره
بهینه سازی فرمولاسیون لوز رژیمی غنی شده با استویا و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ (RSM)
مقایسه پروفایل اسید های چرب شیر مادر، شیر خشک نوزاد با شیر گاو
استخراج نانوکریستال کیتین از قارچ برای بهبود ویژگی های فیلم خوراکی و پایداری امولسیون
مروری بر اثر میزان تیمار های حرارتی و انجماد بر خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک هیدروکلوئید ها
تاثیر صمغ به دانه وکتیرا بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی بافتی ومیکروبی و حسی ماست
مروری بر کاربرد لیزین در شیر خشک نوزادان
بررسی خواص بافتی و رئولوژیک اثر افزودن نشاسته اصلاح شده به اسپرد شکلاتی
خواص فیزیکی ، شیمیایی و رئولوژیکی کیک اسفنجی حاوی پودر آلوئه ورا
بررسی ویژگیھاى فیزیکوشیمیایی، امولسیون کنندگی و رئولوژیکی موسیلاژ استخراج شده از دانه Urtica Pilulifera و مقایسه آن با صمغ ھاى تجارى پرکاربرد
مروری بر آلودگی فلزات سنگین موجود در شیر و محصولات لبنی
مروری بریک بررسی جامع ازفناوری حرارت دهی اهمیک درفرآیند مواد غذایی
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیائی و میکروبی شیرخشک های نوزاد موجود در بازار ایران
تأثیر افزودن صمغ دانه مرو و به دانه در فرمولاسیون نان بربری و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
تولید ماست با استفاده از باکتری های محلی جدا شده از فراورده های لبنی منطقه اصفهان و مقایسه ویژگی های آن با ماست صنعتی
بررسی ویژگیهای حسی روغن زیتون و عوامل مؤثر بر آن
تقلبات موجود در روغن های خوراکی و روش های سنجش آن
بررسی صادرات عسل طبیعی در سالهای( 1382-1392)
محصولات جانبی انار و انگور و ترکیبات فعال آنها:آیا آنها منبع ارزشمندی برای کاربرد غذایی هستند؟
انواع نشاسته اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع غذایی
مروری بر کاربرد روغن های گیاهی در صنعت غذا
اثر جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر محتوی عناصر مغذی سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia)
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی ماست فراسودمند حاوی کدو حلوایی به همراه عصاره ی آبی استویا به عنوان جایگزین شکر
نانوحامل های لیپوزومی روشی نوین در انکپسولاسیون ترکیبات زیست فعال
Application and characterization of cryogels in food technology
Recent advances about curdlan gum
تعیین میزان ویتامین C و pH گوجه فرنگی در شرایط مختلف انبارداری
تعیین نیروی گسیختگی گوجه فرنگی در شرایط مختلف انبارداری
بررسی میزان ترکیبات کلروفنل دار در عسل های توزیع شده در بازار استان آذربایجان شرقی
بررسی تاثیر بالقوه فیتواسترول های نانو کپسوله شده در کاهش جذب کلسترول
بررسی تاثیر میزان رسیدگی گوجه فرنگی بر خواص آن
بررسی اثر بسته بندی فعال حاوی جاذب های اکسیژن بر خصوصیات گیاهک گندم
Biodegradable packaging with whey protein
مروری برکاربردهای مورینگا اولیفرا (M.oleifera) در محصولات غذایی
سنجد :( Elaeagnus angustifolia L.) مروری بر ویژگیهای آنتی اکسیدانی،ضد میکروبی و کاربردهای آن در محصولات غذایی
فراوری حداقل در صنایع غذایی
روغن ذرت به عنوان روغن گیاهی رایج
بررسی ماندگاری روغن ذرت غنی شده با ویتامین D3 در ظروف شفاف و غیر شفاف
محصولات غذایی تراریخته
بهبود مدل FMEA در صنعت غذاهای آماده بر پایه گوشت با رویکرد کاهش ریسک کیفی محصولات(مطالعه موردی: گروه تولیدی ب.آ)
مدل شناسایی ریسک ماشین آلات تولید مواد غذایی با رویکرد بهبود مدل FMEA(مطالعه موردی: گروه تولیدی ب.آ)
اثر تغذیه ای پودر ژل برگ گیاه آلوورا بر برخی شاخصهای شیمیایی فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد
مقایسه فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز درباکتری های Bacillus subtilis، B. amyloliquefaciens و B. Cereus
مروری بر انواع روش های خشک کردن آبمیوه ها
مروری بر انواع روشهای ریزپوشانی باکتریهای پروبیوتیک
تکنولوژی هیدرواستاتیک فشار بالا(HPP)
مروری بر کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
بررسی میزان ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره آبی برگ کنار
بررسی میزان ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره آبی برگ انجیر معابد
مروری بر کاربرد فناوری بینی الکترونیکی در کیفیت سنجی گیاهان دارویی و معطر
کاربرد نانومواد بر پایه اکسید منیزیم در بسته بندی مواد غذایی
مبانی و کاربرد فناوری پلاسمای سرد اتمسفری در فرآوری محصولات غذایی
بررسی خواص ارگانولپتیکی خرمای مضافتی تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد اتمسفری
بررسی تاثیر روش پلاسمای سرد اتمسفری بر کاهش بار میکروبی خرمای مضافتی
تعیین ارزش غذایی گیاه منگک (Bienertia cycloptera) خوزستان بعنوان یک افزودنی بومی به لبنیات با روشهای آزمایشگاهی (in vitro)
مروری بر روشهای مقابله با مایکوتوکسین ها و کاهش میزان آنها در شیر
خواص ضد میکروبی عصاره گل میخک در نگهداری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای °4C
استفاده از روکش ژلاتین به همراه عصاره گل میخک در بهبود کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای 4درجه سانتیگراد
بررسی اثرات عصاره ی گلپر و پودر گلپر بر شاخص های حسی و شیمیایی گوشت کبابی گوسفند
شناسایی و طبقه بندی تقلبات عسل با استفاده از طیف سنجی مادون قرمز و شبکه عصبی مصنوعی
اثر پودر سیر کوهی بر ویژگیهای میکروبی و حسی پنیر لاکتیکی
مروری بر بهبود عملکرد، زیست فراهمی و ویژگیهای تغذیه ای انواع محصولات غذایی غنی شده با نانو حامل های پلی فنول ها
استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی از میوه خرمالو در مقیاس بنچ
واکنش رشد و عملکرد گیاه دارویی استویا (Stevia rebaudiana) تحت تأثیر محلول پاشی پتاسیم و بور
مروری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره کاکائو
استفاده از چاشنی های گیاهی به عنوان جایگزین کننده نمک سدیم در مواد غذایی
مروری بر بیوامولسیفایرهای تولید شده توسط میکروارگانیسم ها
مدل سازی خواص مکانیکی و کیفی لیموشیرین با پوششهای مختلف طی شرایط مختلف نگهداری با شبکه عصبی مصنوعی
تعیین اندازه ذرات خمیر مایه خشک
اندازه گیری ویژگی ذوب پنیر پیتزا به شیوه پویا
پوشش دهی میکروبی: کاربردها و چالش های پیش رو
مروری بر برخی ترکیبات دارای نقش پری بیوتیکی
تاثیر اسانس رزماری کپسوله شده بر ماندگاری و خصوصیات کیفی محصولات غذایی
مروری بر اهمیت پست بیوتیک ها در کاهش حساسیت های غذایی
مایکوتوکسین های مهم مواد غذایی: خطرات، راه های تشکیل و روش های جلوگیری
انواع باکتری های تصفیه کننده آب و فاضلاب
پیل های سوختی میکروبی
محتوای ویتامین ث، بتاکاروتن و لیکوپن ترافل زمستانه (Tuber brumale) جمع آوری شده از منطقه یانه سر بهشهر
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی در عصاره های مختلف قارچ ترافل زمستانه (Tuber brumale) جمع آوری شده از منطقه یانه سر بهشهر
بررسی تأثیر خاصیت ضد میکروبی نانو ذرات نقره دربسته بندی مواد غذایی با تمرکز بربسته بندی شیر
پرتودهی و تاثیر آن در افزایش ماندگاری لبنیات
تاثیر امواج فراصوت و دیگر عوامل کمک فرآیند بر کریستالیزاسیون قندها
مطالعات درون تنی برای ارزیابی رهایش و دسترسی زیستی ترکیبات زیست فعال نانوکپسوله شده در غذا
میکروانکپسولاسیون ویتامین سی با استفاده از میکروحامل های مختلف
مروری بر اثرات ترکیب موانع بر روی محصولات غذایی
بررسی جایگزینی پیش تیمار آبگیری اسمزی (با و بدون اولتراسوند) و پوشش خوراکی فعال بر پایه پکتین با سولفورینگ در حفظ ترکیبات تغذیه ای زردآلوی خشک
اثر پوشش دادن برش های زردآلوی خشک با پوشش های مرکب هیدروفوبیک بر افزایش کیفیت سیستم غلات صبحانه-زردآلوی خشک در طول دوره نگهداری
Optimization of the Osmotic Dehydration Process of Kiwi Fruit
بررسی چگونگی توزیع دما در هوا گرمکن خورشیدی
بررسی میزان آلودگی میکروبی، مایکوتوکسینها و فلزات سنگین در خرماهای سایر، کبکاب و برحی
مطالعه ی آلودگی میکروبی خرمای رقم گنتار طی 6 ماه نگهداری
بررسی تاثیر گیاه شیرین بیان و تفاله هویج بر خواص کیفی کیک
بسته بندی سبز قابل تجزیه زیستی با عملکردهای ضد میکروبی بر اساس ترکیبات فعال از گیاهان گرمسیری و فرآورده های جانبی آنها بیولوژیکی)
مروری بر نانو ساختار های عملگرا و کاربرد آن ها در فیلم ها و پوشش های خوراکی
مروری بر خواص عملکردی و زیستی ساختارهای نانوفیبریلی تولید شده از پروتئین های غذایی
مروری بر کاربرد اسانسها و عصاره های گیاهی در افزایش ماندگاری گوشت و فرآورده های گوشتی
بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی
بسته بندی فعال و کاربرد در صنعت غذا
شناساگرهای رنگ سنجی در بسته بندی هوشمند برای تشخیص فساد ماهی
یادآوری مسیرهای جدید در فرآوری میوه و سبزیجات توسط محصولات
مروری بر کاربرد نانوکونژوگه های فنلی در صنایع غذایی
مروری بر فرآیند تولید انواع پنیر های سنتی ایران و جهان
پروبیوتیک ها به عنوان اجزای تشکیل دهنده نوشیدنی های عملگرای لبنی
مروری بر ترکیبات شیمیایی گیاهی و اثرات آنتی اکسیدانی توت فرنگی
Investigation of the use of produced nanofibers from polymeric compounds by electrospinning for food coating
بررسی آردهای استفاده شده در کیک های فاقد گلوتن
واکنش رشد و نمو و تولید بذر توده کدوی آجیلی تحت تاثیر تنظیم کننده های رشد و مالچ پلاستیکی سیاه در مزرعه
مروری بر تشکیل محصولات نهایی گلیکوزیلاسیون در مواد غذایی حرارت دیده و تاثیر آنها بر سلامت انسان
ایمنی و امنیت غذایی
انواع زیست فرایندهای تخمیر و کاربردهای آنها در تولید متابولیتهای میکروبی
بهداشت و ایمنی تهیه و توزیع مواد غذایی در زمان پاندمی کووید-19
بهینه سازی استخراج پکتین پوست انار به روش گرمایش اهمیک
اثر گرمایش اهمی بر ویژگیهای مواد غذایی
بهینه سازی ریزپوشانی همزمان باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و عصاره خارمریم و بررسی آن در شرایط شبه معده
مدیریت پسماندهای کشاورزی گامی به سوی حفاظت محیط زیست
روش های بهبود کیفیت فیزیکوشیمیایی حلوا ارده طی انبارداری
بررسی تکنیکهای نوین تولید نانوامولسیون های اسانس دارچین و زنجبیل
روش تولید و کاربردهای ساختارهای نانوفیبریلی بر پایه پروتئینهای غذایی
ضایعات کشاورزی به عنوان منابعی ارزان و در دسترس برای تولید روغن تک یاخته
کواسرواسیون پروتئینهای آبپنیر با بیوپلیمرهای غذایی: مکانیسم شکل گیری و عوامل موثر
کورکومین: ساختار شیمیایی، روشهای شناسایی و استخراج و ویژگیهای سلامت بخش
تأثیر خاصیت ضد قارچی اسانس های رازیانه، آویشن شیرازی، بادرنجبویه، زنجبیل و مریم گلی بر قارچ آسپرژیلوس نایجر
مروری بر معرفی ارگانوژل ها و کاربردهای آن به عنوان حامل های روغنی جهت بکارگیری در صنایع غذایی
انکپسولاسیون در صنایع غذایی
سرد کردن پاششی تحولی در تولید و ریزپوشانی ترکیبات حساس به حرارت
اسانس و پکتین ارزش افزوده خطوط تولید آب میوه
بهینه سازی استخراج آنتوسیانین های پوست پیاز قرمز توسط سیستم های حلال مختلف
ارزیابی فرآورده های جانبی میوه های گرمسیری: روشهای استخراج، کاربردها، ارزیابی زیست محیطی و اقتصادی
تأثیر پروبیوتیک ها بر سندرم های حاد تنفسی ویروسی نظیر COVID-19
تعامل پروبیوتیک ها و دستگاه گوارش انسان - تأثیر آنها روی برخی از انواع اسهال
بررسی ویژگی های رئولوژیکی وزنده مانی باکتری ها درخامه خرمایی پروبیوتیکی
بررسی تاثیر اتمسفر اصلاح شده بر رنگ پسته های تازه بسته بندی شده در پلاستیک های نوین
مطالعه مروری بر افزودنی های گیاهی به نان و تاثیر آنها بر کیفیت آن
تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری آب آلبالو-شاتوت با استفاده از باکتری Lactobacillus plantarum ATCC ۱۴۹۱۷
مروری بر آخرین یافته های مربوط به تاثیرتغذیه با پری بیوتیک ها بر جلوگیری از بیماری های خودایمن
تاثیر عصاره آبی خوشاریزه بر زنده مانی باکتری ها، و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی نوشیدنی آب کیوی پروبیوتیک
مروری بر تولید پاک کننده ها , بررسی روشهای کمی ضایعات غذای خانگی: تمرکز بر روی تجزیه و تحلیل ترکیب
نقش باکتری های اسید لاکتیک غیر استارتری (NSLAB) در پنیر
عوامل بافت دهنده-مواد با عملکرد چندگانه
بررسی مطالعات انجام شده بر روی اثر رژیم های مختلف آبیاری و تنش آبی برروی عملکرد تولید روغن حاصل از کلزا ، کنجد و آفتابگردان کشت شده در ایران
بررسی اثر انجماد به کمک امواج مایکروویو بر پارامترهای کیفی ریز ساختار گوشت گوسفندی
بررسی شاخصهای تولیدی و کیفیت تخم در بلدرچین های ژاپنی تخمگذار تغذیه شده با پودر پیاز
تأثیر عصاره چای سبز بر خصوصیات پنیر فراپالایش (یواف)
مروری بر بسته بندی های هوشمند حساس به pH حاوی مواد رنگی طبیعی بر پایه پلیمرهای طبیعی در گوشت خام
تولید فیلم بسته بندی ژلاتینی نشانگر pH حاوی عصاره استخراج شده کلم قرمز توسط مخلوط آب و اتانول
بررسی پایداری امولسیون ژل تازه آلوئه ورا و روغن شاهدانه جهت تولید پوشش خوراکی
تأثیر پرتوهای یون ساز گاما بر ویژگی های بافتی میوه زرشک خشک
مروری بر روش های مختلف خشک کردن به منظور استفاده در طراحی سیستم بازیافت پسماندهای غذایی
مروری بر روش های مختلف آنالیز مواد برای استفاده در طراحی دستگاه بازیافت پسماند غذایی
بررسی آلودگی محیط زیست و غذا به وسیله PCBs
مروری بر بسته بندی هوشمند مواد غذایی
مقایسه مواد مغذی و ارزش تغذیه ای شیر با نوشیدنی های جایگزین شیر بر پایه گیاهان
مؤلفه های سبک زندگی اسلامی در تغذیه و صنایع غذایی
بررسی و مقایسه خصوصیات بین دو روغن شحم و روغن سبوس برنج باهدف استفاده به عنوان روغن سرخ کردن
بررسی تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد نوشابه ای با استفاده از باکتری های زیستی
بازیافت خاک رنگبر مستعمل در صنایع تصفیه روغن های گیاهی
اعتبارسنجی فرآورده جانبی صنعت روغن زیتون و كاربردهای ارزش افزوده برای غذاهای فرا ویژه ابتكاری
پلیمر اثرانگشتی و بایوسنسورهای نانوکامپوزیتی هیبریدی برای تشخیص ترکیبات مضر و حذف آنها از مواد غذایی
تاثیر غنی سازی فراورده های آردی بر روی خصوصیات شیمیایی، حسی کیک و کلوچه
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی گیاه بادنجان تاجریزی (Solanum nigrum) در گوشت چرخ کرده گوساله و بررسی تغییرات ارگانولپتیکی آن طی نگهداری در یخچال
بررسی بار میکروبی و تغییرات ارگانولپتیکی گوشت مرغ تیمار شده با غلظت های مختلف عصاره آبی گیاه بادنجان تاج ریزی (Solanum nigrum)طی نگهداری در یخچال
کاربرد بیوپلیمرهای مبتنی بر غلات در نانو و میکرو تکنولوژی
استفاده از ضایعات موادغذایی به عنوان منبع کربن در فناوری نقاط کوانتومی کربن و کاربرد آن در تشخیص ایمنی موادغذایی
مروری بر ترکیبات تغذیه ای و زیست فعال موجود در ضایعات میوه آووکادو
مروری بر اسید چرب های موجود در شیر و نقش و اهمیت آنها در سلامتی انسان
بررسی نحوه ی کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
ارزیابی میزان اسیدهای چرب ترانس در سه نوع فست فود شهر تهران در سال 1397
مبانی فقهی و حقوقی مسئولیت مدنی تولید و عرضه محصولات تراریخته
مروری بر ویژگی ها وکاربردهای پلی ساکارید دانه تمرهندی در صنایع غذایی
بررسی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس ده ژنوتیپ برتر گل محمدی (Rosa damascene )mill. در شهرستان داراب
بررسی اثر خصوصیت فیزیکی -شیمیایی کنسروماهی قزل آلا در روغن جهت تدوین استاندارد ملی
ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی استخراج شده از گیاه نوروزک با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی
مروری بر کاربرد فیلم های هوشمند در شناسایی فساد فرآورده های دریایی
عوامل موثر بر بهبود عملکرد هیدروکلوئیدها در فرمولاسیون محصولات غذایی
مروری بر صمغ های بومی ایران
میکروانکپسولاسیون و انواع پوشش های پروتئینی دیواره میکروکپسول ها
مکانیسم استخراج با فشار هیدرواستاتیک بالا (HPE) در استحصال ترکیبات زیست فعال
کاربردهای نقاط کوانتومی در صنایع غذایی
مکانیسم عملکردی آنزیم های آنتی اکسیدانی در عسل زنبور عسل
بررسی خصوصیات وترکیبات شیمیایی روغن هسته آلبالو
تشخیص گوشت مرغ مورد استفاده در انواع گوشت چرخ کرده عرضه شده در سطح استان البرز به روش PCR زمان واقعی
روش های نوین دستگاهی تشخیص فساد گوشت ماهی
بررسی اسید پیروویک و ویژگیهای عطری و طعمی سیر پس از خشک کردن بوسیله طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز
بیماری همه گیر کرونا و احتمال انتقال آن از طریق مواد غذایی
پروتئین های ضد انجماد، اهمیت و کاربرد آنها در صنایع غذایی
مکانیسم حفاظتی بتا-آمینوبوتیریک اسید بر آفلاتوکسین B1 و کیفیت تغذیه ای در مغز پسته تازه
تاثیر فرآیند پرتودهی با اشعه گاما بر میزان آمینهای بیوژنیک پنیر کوزه
بررسی اثرات سلامت بخش و زیست دسترسی پپتیدهای مشتق شده از تخم مرغ
شیر شتر، درمان کمکی طبیعی برای دیابت
اثرات ضد باکتریایی لاکتوفرین شیر شتر در برابر عفونت ها
تاثیر اشعه های ایکس و گاما بر پاتوژن های مواد غذایی
ارزیابی ضایعات انار: ترکیبات تشکیل دهنده فرار، فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات پلیفنولی، محتوای فنول و فلاونویید کل
انکپسولاسیون و فناوری ریزکپسول ها در صنایع غذایی
کاراملیزاسیون و شناسایی گریدهای مختلف رنگ کارامل در صنایع غذایی
بررسی کیفیت عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده باروغن هسته انگور در دمای -°C18
تحلیل ضریب خودکفایی محصولات زراعی در راستای تأمین امنیت غذایی در ایران
اثرات افزایش قیمت گوشت مرغ و درآمد اسمی بر امنیت غذایی در ایران
بررسی فقهی خرید و فروش و بهره گیری از پودرخون در تغذیه دام
تهیه ی فیلم حساس به pH بر پایه ی صمغ قدومه ی شهری و مخلوط عصاره ی گلبرگ زعفران و نانو کریستال سلولز
اثرات بسته بندی تحت خلاء درطی دوره های زمانی متفاوت انجماد در دمای-18 °Cبر شاخص های فساد اکسیداتیو و برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی فیله ماهی شعری(Lethrinus nebulosus)
مقایسه ارزش غذائی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) تازه و منجمد با ماهی Thunnus tonggol کنسروشده
آلاینده های هورمونی بستر طیور، تاثیر آنها بر محیط زیست، موجودات زنده و روشهای مدیریت آثار مضر آنها
تاثیر پلاسمای سرد بر میکروارگانیسم های مواد غذایی
ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی بادام زمینی پوست گیری شده به روش حرارت دهی مادون قرمز
چالش های ایمنی فرآوری ماهیان با روش های سنتی
الکتروریسی نانوفیبرها : پتانسیلها و چشم اندازها در بسته بندی فعال مواد غذایی
افزایش زمان ماندگاری نقل گردویی از طریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری
شربت گلوکز: تاثیر افزودن نمک بر گرانروی ظاهری و کاربرد آن در اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری
عوامل شلاته کننده (chelating agents) در غذاها
شیرهای گیاهی غیر لبنی جایگزین شیر گاو
آخرین تحولات در بازیافت و خالص سازی پلی فنول ها از فرآورده های جانبی گیاهی
پتانسیل بکارگیری فرآورده های جانبی صنعت غذا در میان وعده های اکسترود شده
به كارگیری عصاره های گیاهی و تركیبات فیتوشیمیایی جهت كنترل قارچ های سمی و مایكوتوكسین ها
بررسی برخی خصوصیات کیفی بامیه تحت تاثیر تیمارهای عصاره آبی نعناع و اسید آسکوربیک
خشک کردن فرآورده های جانبی تولید محصولات غذایی به صورت انبوه
مروری بر خواص ویتامین E و غنی سازی مواد غذایی توسط آن
بررسی تاثیر ژل آوئه ورا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست موسیر
بررسی تاثیر عصاره برگ زیتون بر خواص حسی و زنده مانی باکتری های بیفیدوباکتریوم انیمالیس در ماست پروبیوتیک
تاثیر ژل آلوئه ورا به همراه نانو ذرات طلا بر خواص کیفی میوه زردآلو
ارزیابی خصوصیات کیفی چای سبز استحصالی نه کلون انتخابی چای تحت تنش خشکی
بررسی اثر دمای هوا بر سینتیک خشک کردن پودر پالپ گوجه فرنگی تولید شده به روش فوم مت
چشم انداز آینده برای توسعه محصولات غذایی برای بیماران دیابتی
بررسی مجدد کمبود آهن در زنان ایرانی: دلالتی بر غنی سازی آهن
جایگزین های طبیعی نیتریت درفراورده های گوشتی
مروری بر مواد غذایی تراریخته واضطراب عمومی در ارتباط با سلامت و ایمنی آن
عوامل موثر بر پایداری نانولیپوزوم ها و اثر آنها در حفظ ترکیبات مغذی:مطالعه ی مروری
استفاده از فناوری مایکروویو برای استخراج ترکیبات فنولی از ضایعات کشاورزی
تأثیر گابا آمینو بوتیریک اسید بر خواص کمی وکیفی میوه انار طی انبارمانی سرد
بررسی پوشش های منفذدار بر انبارمانی پسته تر رقم احمد آقایی ( Pistacia vera cv (Ahmad Aghaei
مروری بر بررسی اثر اجزاء تشکیل دهنده مربا بر پایداری ترکیبات فعال میوه در طی فرایند حرارتی و زمان نگهداری
ماست فراسودمند گیاهان دارویی و اثر ضددیابتی آن
غنی سازی ماست با ویتامین دی و پروبیوتیک ها
مدلسازی ریاضی خشک کردن ترکیبی فروسرخ و خلاء برشهای سیب
مدلسازی فرآیند خشک شدن برشهای سیب پوشش دادهشده با صمغ های دانه ریحان و گزانتان
اثر پوشش های خوراکی بر سینتیک خشک شدن برشهای میوه “به” در سامانه فروسرخ
آنالیز عصاره های آبی و هیدرومتانولی Ocimum gratissimum برای تعیین پروفایل فنولیک اسید، فعالیت آنتی اکسیدانی، محتوای فنلی و فلاونوئید کل
آنالیز ترکیبات شیمیایی اسانس و پروفایل اسیدهای فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی، فنل کل و محتوای فلاونوئید کل عصاره متانولی ریحان میخکی
درون پوشانی عصاره اسپیرولینا در نانوالیاف الکتروریسی شده گلیادین
نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی
مروری بر شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی
راهکارهایی جهت تولید انرژی پاک و بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
مروری بر روشهای استخراج پلی فنول کاتچین چای سبز
بررسی اثر مدت زمان جوشیدن آب بر برخی خواص فیزیکی تخم مرغ محلی
بهبود ارزش تغذیه ای و ماندگاری دونات بدون گلوتن با افزودن سویا و ارزن معمولی و جوانه زده
ارزیابی کیفی ارقام گندم تولیدی زارعین در استان خوزستان در سال زراعی 1397-98
بررسی فعالیت ضد میکروبی نانوامولسیون اسانس Citrus limon L. علیه اشریشیاکلیO157:H7
پتانسیل های کاربردی لجن لبنی در تولید انواع متابولیتهای میکروبی
استفاده از تالابهای مصنوعی در تصفیه پسابهای صنایع مختلف غذایی
اهمیت تولید همبرگر رژیمی کم چرب
بهینه سازی فرآیند تصفیه روغن بادام کوهی حاصل از روش استخراج آبی
بررسی عملکرد، رطوبت، خاکستر و میزان عناصر صمغ دانه قدومه شهری خالص سازی با ایزوپروپانول
تاثیر روش خالص سازی با ایزوپروپانول بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شهری
تکنیکهای جدید خشک کردن جهت تولید لواشک های میوه ای
تبدیل غذا و مواد زاید آشپزخانه به محصولات افزوده شده با ارزش
مروری بر باکتریوسین ها
مروری بر اشریشیاکلی پاتوژن
پسماندهای مواد غذایی و محصولات جانبی: فرصتی برای به حداقل رساندن سوء تغذیه وگرسنگی در کشورهای در حال توسعه
تولید غذاهای فاقد فنیل آلانین
مروری بر تولیدپاستای بدون گلوتن: چالشهای فناوری و تغذیه ای
فناوریهای نوین تولید محصولات لبنی بدون لاکتوز
ارزیابی تولید اسید توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماست گوسفندی دزفول
ارزیابی ایمنی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی گوسفندی
کاربردهای متابولومیکس در صنایع غذایی
فناوری های ابتکاری برای تولید مواد غذایی حاوی پتانسیل پری بیوتیک:اصلاحات، کاربردها و روشهای اعتبار سنجی
ایجاد ارزش افزوده به پسماند و فرآورده های جنبی صنایع لبنی راهکاری به سوی امنیت غذایی
مروری بر مزایا و معایب محصولات تراریخته و جنبه اقتصادی آن در کشاورزی
تاثیر فناوری نانو در رشد و افزایش کیفیت محصولات گیاهی
غنی سازی زیستی زراعی: راهکاری نوین جهت کاهش کمبود آهن و ید در انسان
استخراج فاز جامد مغناطیسی برای جداسازی و پیش تغلیظ تتراسایکلین ها از تخم مرغ با استفاده از اسپروپولنین مغناطیسی به عنوان یک جاذب موثر و کارا
مطالعه خصوصیات کمی و کیفی ارقام محتلف زیتون منطقه گیلان
استخراج و بهره برداری از پسماند میوه ها و سبزیجات
مروری بر بکارگیری تفاله گوجه فرنگی و اجزای آن در صنعت غذا
بکارگیری فرآورده های جانبی گیاهان دارویی و معطر
کاربرد بسته بندی های ضدمیکروبی در افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی
گانودرما لوسیدم و خواص آن
رنگدانه های باکتریایی و کاربرد آنها در صنایع غذایی
ارزیابی مقادیر فنل تام و ترکیبات فلاوونوئیدی موسیلاژ میوه سپستان و ویژگی آنتی اکسیدانی آن
تعیین عوامل مختلف فرآیندهای صنعتی تولید خمیرمایه خشک بر اندازه ذرات خمیر مایه خشک فوری
عوامل تاثیر گذار بر راندمان تولید خمیرمایه نانوایی با استفاده از ملاس نیشکری و چغندری
BACTERIOCINS AND THEIR INHIBITORY EFFECT ON SALMONELLA ACTIVITY
مدیریت تغذیه با استفاده از نهاده های اکولوژیک در زراعت کرچک
مدیریت بحران آب در تولید گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) با استفاده از نهاده های پرلیت، زئولیت و بنتونیت
نقش تیمارهای تغذیه ای اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک در کاهش اثرات قطع آبیاری در زراعت سورگوم
پوشش های خوراکی ضدکپکی برای نگهداری میوه پرتقال
تکنولوژی ازن و جدیدترین کاربردهای آن در صنایع غذایی
مروری بر اثر ترکیبات مغذی سویا، نوع منعقد کننده و شرایط تولید بر کیفیت توفو
نقش و اهمیت مواد مغذی و ترکیبات فراسودمند در سلامت کودکان و نوجوانان
بررسی خصوصیات تغذیه ای شیرهای غیرلبنی در مقایسه با شیر گاو
ظرف پخت و پاستوریزاتور قابل حمل با قابلیت گرمایش خودکار مواد غذایی
نوشیدنی های غیر لبنی پروبیوتیک: معرفی و بررسی اجمالی
آکریل آمید در مواد غذایی: مکانیسم شکل گیری، اهمیت و مخاطرات
بررسی تشکیل آکریل آمید در مواد غذایی طی گرمایش مایکروویو خانگی
بررسی اثر صمغ دانه به بر خصوصیات فیزیکی و بافتی کیک اسفنجی
نقش عملکردی ترکیبات زیست فعال شیر در ارتباط با سرطان و پوکی استخوان
نقش مصرف شیر و پپتیدهای زیست فعال بر بیماری های قلبی عروقی و دیابت
ردیابی و اندازه گیری فلاوونوئیدکاتچین در مراحل مختلف رشدی گیاه کاسه ی گل کازرونی
سنجش کمّی و کیفی فلاونوئید کوئرستین در عصاره ی گیاهی Rydingia michauxii
تشخیص سطوح مختلف آب در سرکه سیب با استفاده از تحلیل تفکیک خطی
ارزیابی سامانه ماشین بویایی به منظور تشخیص سرکه انگور تقلبی
فونیو: غله ی آفریقایی شگفت انگیز
اثر نوع برشته کردن بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی دانه قهوه
تدوین استراتژی تولید صنایع غذایی با استفاده از مدلسازی ساختاری تفسیری (مطالعه موردی: گروه تولیدی ب.آ)
تجزیه و تحلیل عوامل موثربرتوقفات خارج از برنامه دستگاه قالب زن صنایع غذایی با استفاده از روش دیمتل فازی(مطالعه موردی: گروه تولیدی ب.آ)
شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر زنجیره تأمین چابک-ناب در صنایع غذایی با استفاده از روش AHP گروهی(مطالعه موردی: گروه تولیدی ب.آ)
تاثیر اسانس آویشن در دو روش غوطه وری و تدخینی بر برخی از ویژگیهای کیفی انگور رقم قزل ازوم طی انبارمانی
اهمیت و روند تولید و رفع مشکلات کاشت و روغن گیری کلزا و اهمیت تولید روغن گلرنگ در صنایع غذایی ایران
فاکتورهای ضد تغذیه ای در جیره غذایی آبزیان
نقش آبزیان در تغذیه انسان با تاکید بر مواد مغذی آن
مروری بر آزمونهای مخرب در جهت بهینه سازی تولید تخم مرغ و بسته بندی آن
مروری بر آزمون های غیر مخرب نوین بر روی تخم مرغ
تاثیر تعداد سلولهای سوماتیک شیرخام بر راندمان تولید و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر لاکتیکی طی دوره ی ماندگاری
تاثیر استفاده از سطوح مختلف نانولیپوزوم ویتامین E در جیره بر میزان ویتامین E و کلسترول زرده تخم مرغان تخم گذار
تأثیر استفاده عصاره شنبلیله در تغذیه مرغان تخم گذار بر کیفیت تخم مرغ های حاصل، در دما و زمانهای مختلف
اثر صمغ ها روی خواص فیزیکی و رئولوژیکی کیک و کلوچه
اشعه ی ماوراءءبنفش: یک فناوری جالب برای حفظ کیفیت و ایمنی شیر و محصولات لبنی
گروه بندی سوالات و شاخصهای دموگرافیک در پرسشنامه الگوی مصرف جگر شهر کرمانشاه با استفاده از تجزیه خوشه ای
مروری بر آفلاتوکسین ها: سمیت، سازوکار و حضور در مواد غذایی
مقایسه شاخص های کیفی میوه در ژنوتیپ های انار منطقه تنگ سیاب (استان لرستان)
اثر اسید اگزالیک بر برخی شاخص های کیفی و فعالیت آنزیم لیپوکسی ژناز در میوه سه رقم انار باغملک (استان خوزستان)
اثر تغذیه سطوح مختلف گیاه خرفه بر اسیدهای چرب گوشت بره های نر پرواری
تاثیر جیره های حاوی پودر هسته خرمای عمل آوری شده با روش شیمیایی بر رنگ گوشت لاشه ی بره های پرواری
مروری بر کف های غذایی
مروری بر کیفیت میکروبی مواد غذایی آماده مصرف (RTEs)
قهوه هسته خرما: بررسی تاثیر واریته و روش تهیه بر خصوصیات آنتی اکسیدانی
بررسی امکان جایگزینی قهوه عربیکا با هسته خرمای برشته شده در تهیه نوشیدنی قهوه
بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و میکروبی ماست، کشک، دوغ و پنیر سنتی در مقایسه با استانداردهای ملی ایران
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شیر خام، سرشیر و کره عرضه شده به صورت سنتی
بررسی و مقایسه رنگ های خوراکی قرمز طبیعی و مصنوعی
مروری براثر پوشش های خوراکی برافزایش کیفیت و عمرماندگاری میوه ها
استفاده از جریان های ضایعات مواد غذایی برای تولید بیوپلیمر
مروری بر کاربرد نانوامولسیون های اسانس های گیاهی به عنوان ترکیبات ضد باکتریایی
بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس Trachyspermum copticum L.
بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس Satureja hortensis L.
بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوامولسیون اسانس Mentha pulegium L.
اهمیت غنی سازی محصولات تخمیری شیربا تاکید بر غنی سازی ماست (مقاله مروری)
درونپوشانی کورکومین در نانولیپوزوم های مقاوم در برابر شرایط گوارشی
غنی سازی مواد غذایی و تاثیر آن بر سلامت مصرف کنندگان
ارزیابی میزان ید و درصد خلوص در نمک های خوراکی یددار توزیع شده در استان مازندران در سال 1398
بررسی وضعیت شاخص های شیمیایی روغن نباتی خوراکی مایع توزیع شده در استان مازندران در دوره انبارمانی
بررسی اثر استرس اکسیداتیو بر افزایش تولید بتاکاروتن درکپک بلاکسلا تریسپورا در حضور باکتری سراشیا مارسسنس
بررسی آلودگی دوغ های سنتی شهر ایلام به استافیلوکوکوس،کپک و مخمر
ارزیابی پتانسیل پریبیوتیکی صمغ کتیرای هیدرولیز شده با پکتیناز بر باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شرایط in vitro
بررسی خواص فیزیکی نوعی کلم قمری (قنبید)
مروری بر روشهای تجزیه ای تشخیص تقلب در روغن زیتون فرابکر
مروری بر روشهای حذف پیش سازهای تشکیل دهنده آکریل آمید
افزودنی های خوراکی فایتوژنیک در تغذیه طیور
پروبیوتیک ها، مکانیسم عمل و نقش آنها در صنعت پرورش طیور
تأثیر پلی ساکاریدهای کوردلان و زانتان بر خصوصیات رئولوژیکی ، چسباندن و حرارتی نشاسته برنج
عوامل مؤثر بر کاهش تمایل مصرف نوشابه در بین خانوارها
بررسی وضعیت امنیت غذایی خانوارهای روستایی در شرایط کرونا ویروس
کاربرد پیش تیمار اکستروژن در ارتقاء خصوصیات کیفی آردهای بدون گلوتن
اثر موسیلاژهای گیاهی بر کیفیت آریل های تازه انار در طی دوره انبارمانی
استفاده از موسیلاژ دانه چیا به منظور حفظ کیفیت میوه توتفرنگی در دوره انبارمانی
مروری بر ترکیبات تشکیل دهنده و پپتیدهای زیست فعال شیر شتر
بررسی اثر پرتودهی گاما بر اکسیداسیون روغن پسته
ترکیبات شیمیایی و مصارف تغذیه ای تریتیکاله
ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردهای درمانی و تغذیه ای گرده زنبور عسل
تولید و بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی سوسیس مرغ غنی شده توسط آرد کینوا
بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر آب پنیر در خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ، میکروبی و حسی شکلات کاکائویی
مروری بر روش های جداسازی خشک پروتئین گیاهی، نشاسته و فیبر غنی شده
تولید و افزایش ماندگاری نان بخارپز (نان مینتو) با اصلاح روش تخمیر و افزودن پلی ال
بررسی ویژگی های مورفولوژیکی ، ضد میکروبی و حرارتی فیلم زیست تخریب پذیر زئین ذرت حاوی اسانس نعناع کوهی( Mentha longifolia var. Asiatica) و نانو ذره اکسید مس(CuO)
تهیه فیلم فعال بر پایه زئین ذرت حاوی اسانس نعناع کوهی(Mentha longifolia var . asiatica )و نانو ذره اکسید مس(CuO )و ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن
مروری بر اسانس های گیاهی و اثر هم افزایی آنها در محصولات غذایی
نوشیدنی های لبنی تخمیر شده بر پایه غلات
بررسی زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در مخلوط عصاره پرتقال و هویج و تاثیر آن بر خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند حاصل
کاربرد خشک کن بستر جهنده با ذرات خنثی، مجهز به لامپ مادون قرمز جهت تولید آنتوسیانین درون پوشانی شده ی کنسانتره زرشک به وسیله ایزوله پروتئین بادام کوهی
مروری بر ویژگی های کیفی محصولات خشک شده به وسیله مایکروویو تحت خلاء
بررسی فرایند حرارتی مواد غذایی
مروری بر کاربرد بسته بندی فعال و هوشمند در صنایع غذایی
مروری بر روشهای نوین کاهش افلاتوکسین در مواد غذایی
بررسی تاثیر اندازه ذرات فیبر خوراکی بامبو بر خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی همبرگر
اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی نانو کپسول های عصاره بهار نارنج (Citrus aurantium) در کتلت گوشت منجمد
بررسی تاثیر صمغ دانه شنبلیله بر خواص فیزیکی و خواص حسی نان بدون گلوتن بر پایه آرد جو دوسر و برنج نیم پخت
بررسی تاثیر صمغ دانه شنبلیله بر خواص شیمیایی و خواص میکروبی نان بدون گلوتن بر پایه آرد جو دوسر و برنج نیم پخت
نقش امنیت غذایی در توسعه پایدار
استفاده از پسماندهای غذایی در تغذیه دام گامی مهم در راستای مدیریت پسماند
آنزیم های غذایی اصلاح شده ژنتیکی (تراریخته): مروری بر نحوه تولید،کاربردها و جنبه های ایمنی
اهمیت میکروامولسیون ها و نانوامولسیون ها در صنایع غذایی
قارچ گانودرما لوسیدوم، غذای فراسودمند
Characterization and properties of whey protein-based beverages
مروری بر ویژگیهای گرانول های نشاسته
اثر زمان نگهداری و دمای کنسانتره پروتئین شیر
بررسی حضور ژن های stx1 و stx2 اشریشیا کلی و sea استافیلوکوکوس اورئوس موجود در فلافل های عرضه شده با روش PCR در سیستان
بررسی سلولهای سوماتیک و اثر آن بر ترکیبات شیر و فرآورده های لبنی
بررسی فرآیند پرتودهی و تاثیر آن در نگهداری مواد غذایی
مروری بر رویکردهای نوین در تشخیص باکتری های بیماریزا با استفاده از روش امپدانس
بررسی تغییرات کیفی و تعیین عمر ماندگاری محصولات در صنعت غذاهای پخته ی آماده منجمد
بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از کلم قرمز با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)
تعیین و بررس ی فلزات سنگین موجود در برنج ایرانی و واردا تی مصرف شده در استان گیلان
بررسی ویژگی فیزیکوشیمیایی عسل طبیعی تولیدی شرکت تعاونی کشاورزی زنبورداران نجف آباد
تأثیر رقم گندم بر صفات کمی،کیفی،پخت و بیاتی نان
مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی الئوژل ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی
مروری بر کاربرد نانوحسگرها در بسته بندی و کنترل کیفیت محصولات غذایی
بررسی توان ( Spinacia oleracea. L) در کاهش شوری آب
مدیریت پسماند فاضلاب صنعتی کارخانه قند تربت حیدریه با احداث تصفیه خانه و استفاده از لجن فعال
راهکارهای بهینه سازی مصرف سوخت در بویلرها و تفاله خشک کن و تأثیرات زیست محیطی طرح ها در کارخانه قند تربت حیدریه
مطالعه ارتباط هیستومورفومتری و عملکرد کبد با بیان ژن های Bcl2، BAX، Caspase Ш و P53 متعاقب تجویز آسپارتام در موش سوری
اثر آسپارتام بر تغییرات هیستومورفومتریک، عملکرد کلیه و بیان ژن های Bcl2، Bax، Caspase3 و P53 در موش سوری
بررسی روشهای نوین در جداسازی، شناسایی واعتبار سنجی بایو پیتیدهای گیاهی
بررسی راهکارهای کاهش توقفات خط تولید در صنعت غذای آماده (مطالعه موردی: گروه تولیدی ب.آ)
پوشش های خوراکی و نانوامولسیون های ضد میکروبی برای افزایش ماندگاری و کاهش عوامل بیماری زا ناشی از مواد غذایی میوه ها و سبزیجات
مروری بر روش های تهیه نان عملگرا به عنوان منبع غذایی ارزان با ارزش غذایی بالا
تکنولوژی هردل، رویکردی جدید برای افزایش ایمنی و کیفیت مواد غذایی
تأثیر فرایند خشک کردن بر میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی تفاله ناشی از آبگیری انگور قرمز (قزل ازوم)
میزان اسیدهای چرب ترانس در روغن های تجاری بازار ایران در سال 1398
اصلاح حسگرهای زیستی به وسیله ی نانوکامپوزیت های هیبریدی جهت ارزیابی ایمنی مواد غذایی
شناسایی و تعیین کمی اشرشیاکلی با استفاده از روش واکنش زنجیره ای پلیمراز: انواع، مزایا و معایب
غذاهای فراسودمند و فواید آنها
بررسی استفاده از ضایعات مواد غذایی در فرایندهای بیوتکنولوژی
بررسی نقش روغن های اسانسی در ایمنی غذا: کاربردهای ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی
کاربرد فرایند جزء به جزء کردن خشک برای تولید پروتئین های گیاهی
روش های کاهش آکریل آمید در غلات
نقش آنزیم ها در صنایع نانوایی
تفاله گوجه فرنگی: محصول ثانویه با ارزش صنایع رب و سس
پوسته دانه کاکائو: محصول ثانویه با ارزش صنایع شکلات و فراورده کاکائو
بررسی تولید ماکارونی فراسودمند با استفاده از آرد جو و اینولین
کاربرد پلیمرهای زیستی در تولید پوشش های خوراکی
فناوری اکستروژن در فرآورده های جانبی مواد غذایی گیاهی
کاربرد پرتودهی در صنایع غذایی
نانوذرات نقره در ماتریکس های پلیمری برای بسته بندی مواد غذایی تازه
ترکیبات غذایی فراسودمند علیه ویروس کویید 19
ایمنی مواد غذایی و کرونا ویروس جدید :2019 ویژگیها، خطرات و اقدامات پیشگیرانه برای محدودکردن شیوع بیماری در صنایع غذایی- مروری
مروری بر سیستم های رسانش بر پایه ی ژل به منظورارتقاء پایداری وانتقال اجزاء زیست فعال چربی دوست موادغذایی
پیشرفت های اخیر فناوری منابع زیستی درمورد رویکرد های پایدار برای حفاظت و استفاده مجدد از مواد زائد غذایی به محصولات زیستی باارزش
فناوری حسگرهای زیستی: مروری بر انواع و کاربردها در ایمنی مواد غذایی
مروری بر مکانیزم تولید و خواص پپتیدهای زیست فعال
چالش ها و راهکارهای توسعه همکاری دانشگاه و صنعت غذا
تاثیر اگزوپلی ساکارید میکروبی بر رئولوژی مواد غذایی
مقایسه پلی ساکاریدهای تولید شده از منابع مختلف و کاربرد آنها
اگزوپلی ساکاریدهای میکروبی در فرمولاسیون مواد غذایی
مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
مروری بر تشكیل آكریلامید در قهوه
مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
مروری بر شناسایی توکسین
بررسی روشهای غنی سازی نمک خوراکی تصفیه شده