Articles Stat:
Number of Articles: 60Number of Proceeding pages: 691
Papers View: 53048
2nd International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security
2nd International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security In date 2021-03-10 by ,سازمان همياري شهرداري ها مركز توسعه خلاقيت و نوآوري علوم نوين و تحت حمایت سیویلیکا in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 2nd International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 2nd International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security
نقش تولید پودر میوه طبیعی در عدم استفاده از رنگ های مصنوعی و تولید کالای سلامت محور
مروری بر کاربردهای بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی
ویژگی های پلی اتیلن با دانسیته بالا در بسته بندی تخصصی فرآورده های شیر
بررسی اثر آستاگزانتین و ویتامین C بر ویژگی های اکسیداسیون سس سالاد چرب
تاثیر مخارج دولت بر رشد بخش کشاورزی
تعیین میزان سدیم هیدرو سولفیت (بلانکیت) در نبات های سنتی، قند و شکر موجود در کارگاه های شهرکرد در سال 1398
مروری بر ارتباط بین گیاهان دارویی كاهنده چربى و صنایع غذایى
اثرات بذر کتان عمل آوری شده جیره غذایی بر عملکرد ، قابلیت جوجه درآوری در بلدرچین ژاپنی
اثرات بذر کتان عملآوری شده جیره غذایی بر صفات کیفی تخم بلدرچین ژاپنی
تهیه سس مایونز با استفاده از آب پنیری و شیر
تاثیر پوشش پروتئین ایزوله شده آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر روی ماندگاری بادام زمینی
پپتیدهای دارای فعالیت زیستی حاصل از پروتئولیز کازئین شیر گاو
نقش عناصر کمیاب در ناباروری مردان
ترکیب روش های حرارتی با کنترل فعالیت آبی و فشار در نگهداری مواد غذایی
لاکتیتول-ویژگی و کاربرد
نئوتام: خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، ارگانولپتیکی و کاربرد آن در صنایع غذایی
بررسی روش ها و فرایندهای خشک کردن انجمادی و کاربردهای آن (مطالعه مروری)
نقش ترکیبات فراسودمند و ریزمغذی ها در امنیت غذایی جامعه
بررسی عملکرد جایگزینی آرد گندم با پودر کنجد کامل بر خواص فارینوگرافی، شیمیایی و حسی نان سنگک
Health Benefits of Bioactive Compounds In Tomato Processing Waste
مروری بر فرآوری ضایعات صنعت قند
مروری برتاثیر فرآیند هردل روش غیر مستقیم وکاربرد آن در صنایع غذایی
بهینه سازی فناوری فرآوری ضایعات مایع از كارخانجات فرآوری گوشت
Cytotoxicity analysis of diazinon on HEK-293 cell using MTT assay
In vitro study to measure cell viability following permethrin exposure in Hep-G2 cells
تولید پوشش نانوکامپوزیت LDPE بر پایه نانو ذرات نقره به روش اختلاط مذاب (melt mixing) و مطالعه اثر پوشش تولیدی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر ماندگاری کره
مهم ترین بیماری های انگلی گوشتی
بیماری زایی سالمونلا و اشرشیاکلای در آب و سبزیجات
بررسی پایداری اکسیداسیونی امولسیون روغن بزرک (Linum Usitatissimum) پرشده در هیدروژل های آلژیناتی
بررسی شیرین کننده های مواد غذایی
بررسی تاثیر شکر قهوه ای برسلامت جامعه و فرآیند تولیدآن در کارخانه قند تربت حیدریه
بررسی امکان استفاده از گاز ازن در ضدعفونی خوراک کامل طیور
بررسی فعالیت پروتئازی ژئوباسیلوس استروترموفیلوس، ردوکوس اریتروپولیس و دو سویه باسیلوس لیکنی فرمیس و پومیلوس در تجزیه پر مرغ
استاندارد ISO22000 و ایمنی مواد غذایی
Effects of irradiation in food
آشنایی با بسته بندی هوشمند ، انواع آن و کاربرد آن در نگهداری فرآورده های گوشتی
تغییر و پایداری اکسایشی در شیر خام، شیر پاستوریزه و شیر پاستوریزه طعم دار
هیدرولیز ماهی ساردین با استفاده از پودر میوه کیوی با هدف کاهش میزان فنیل آلانین برای بیماران فنیل کتونوری
تهیه نانوامولسیون اسانس لیموترش و بررسی خواص ضد باکتریایی آن بعنوان نگه دارنده طبیعی موادغذایی
تهیه نانوامولسیو ن اسان س مرزنجوش و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ض د قارچی آن بعنوان نگه دارنده طبیعی موادغذایی
مروری بر ساختار، مکانیسم تشکیل آکریل آمید، روش های کاهش و راه های اندازه گیری آن در صنایع غذایی
بررسی نقش صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در توسعه پایدار روستاهای شهرستان نطنز
بررسی عوامل غذایی موثر بر جلوگیری از بروز بیماری های قلبی با مروری بر تحقیقات انجام شده
بررسی جایگاه مباحث نوین در زراعت ایران
بررسی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه دارویی درمنه در مناطق مختلف رویش
مروری بر خواص سودمنذ و سلامتی بخش گیاه رزماری
مروری بر ترکیبات و خواص داروئی زعفران
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های مولد اسید استیک از ماده خوراکی تهیه شده با سیب D.Sap
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های مولد اسید استیک از ماده خوراکی تهیه شده با انگور D.Sap
بررسی عوامل موثر بر جذب روغن در چیپس سیب زمینی و راه های کاهش آن
مروری بر ترکیبات و خواص دارویی گیاه آویشن
مروری بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و درون پوشانی بتاکاروتن
بررسی ارتباط تغذیه و سبک زندگی مادران در دوران بارداری با کم وزنی بدو تولد نوزدان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی- درمانی شهر زهک در سال 1397
بررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در ایران و جهان
تأثیر فرایندهای حرارتی و سرمایی بر مهاجرت فلزات سنگین از ظروف مسی با روکش قلع به شبیه ساز غذا
مدلسازی و بهینه یابی ویژگی های اسانس استخراج شده از ضایعات پوست نارنج
مروری بر ترکیبات زیست فعال در مواد غذایی و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی و نمره تنوع رژیم غذایی: یک مقاله ی مروری
مروری بر روش های تشخیص و سنجش آلاینده های ایجاد کننده مسمومیت های غذایی با بکارگیری تکنولوژی نانو
بررسی چالش ها و فرصت های امنیت غذایی در ایران با تاکید بر جوامع روستایی