Articles Stat:
Number of Articles: 74Number of Proceeding pages: 767
Papers View: 23877
6th International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security
6th International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security In date 2023-03-09 by ,مركز توسعه خلاقيت و نوآوري علوم نوين سازمان همیاری شهرداری ها(دانشگاه علمی کاربردی) in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 6th International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 6th International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security
غنی سازی محصولات غلا ت بر پایه آرد چیا و دانه کتان: اصول و کاربردها
اهمیت کاربرد گونه ی Hermetia illucens (Dip: Stratiomyidae) در فرایند تبدیل پسماند آلی به کمپوست (مدیریت سبز) و تولید پروتئین و انرژی جهت تغذیه طیور و آبزیان
مروری بر نانو حسگرها در بهبود امنیت و ایمنی مواد غذایی
استفاده از سیستم HACCP در بهبود اصول کنترل کیفیت مواد غذایی
بسته بندی نوین
مروری بر بررسی اثر رطوبت وسطح تماس بر روی خواص فیزیکی محصولات کشاورزی
بررسی اثر اقدامات پیشگیرانه بر ایمنی مصرف غذاهای رستورانی و کترینگ ها در پاندمی کرونا ویروس
تاثیر کودهای فسفاته و هیومیکی بر شاخص های رشدی و بذر گیاه دارویی گلرنگ
ارزیابی امکان افزایش درصد و عملکرد روغن گیاه دارویی گلرنگ با استفاده از کودهای فسفاته و هیومیکی
تغذیه با سیباکتورن
تولید پودرهای آب میوه با روش خشک کردن پاششی
ارزیابی کمی و کیفی ماست فراسودمند حاوی اسانس بهارنارنج
بررسی میدانی اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M۱ در شیر
آب الکترولیز شده و کاربرد ضدمیکروبی آن در صنایع غذایی
تغذیه و سلامتی
اثربخشی شربت ذرت و استویا بر خصوصیات کیفی کیک یزدی
مروری بر تغذیه سالم با نان حجیم برای بیماران سلیاکی
پست بیوتیک ها-پارابیوتیک ها: افق های جدید در بیوتراپی میکروبی و غذاهای فراسودمند
کاربرد زیست حسگرهای ولتامتریک با استفاده از الکترود صفحه چاپی اصلاح شده بر پایه گرافن اکسید احیا شده با نانو ذرات در ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی
کاربرد کمومتریکس در فرمولاسیون مواد غذایی
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در فرمولاسیون های مواد غذایی
بررسی رهایش نانوذرات در سیمولانت های غذایی
اثر پلاسما براصلاح نشاسته به منظور جلوگیری از بیاتی نان
کاربرد سنسورهای هالوکرومیک حاوی نانوالیاف در بسته بندی های موادغذایی
کاربرد بیوسنسور آنزیمی مبتنی بر الکترود نواری (Screen Printed) اصلاح شده با نانولوله های کربنی در کاهش تقلبات فراورده های غذایی
بررسی آماری و اولویت بندی عوامل موثر بر کیفیت نان (مطالعه موردی: نانوایان استان ایلام)
مروری بر بسته بندی فعال در صنعت غذا
فعالیت ها و تغییرات ساختار آنزیم های غذایی ناشی از پلاسمای سرد: مروری
پیشرفت های اخیر در فناوری پلاسما: تاثیر پلاسمای سرد اتمسفر بر غیرفعال شدن اسپور
خواص پروبیوتیک ها به عنوان افزودنی های غذایی
مروری بر فناوریهای هوشمند پیشرفته برای کاربرد در کشاورزی هوشمند
رویکردهای کشاورزی برای تنوع زیستی بیشتر، معیشت و امنیت غذایی
کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
بررسی اثر اسیدهیومیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک آفتابگردان در شرایط تنش کم آبی در منطقه کلیبر
بررسی اثر تنش خشکی و هیومیک اسید بر برخی صفات زراعی آفتابگردان در منطقه کلیبر
تاثیر سویه پروبیوتیکی لاکتیلوس اسیدوفیلوس۵la بر میزان ماندگاری مخمر Debaryomyces hanseniiدر دوغ یخچال
تاثیر سویه پروبیوتیکی لاکتیلوس اسیدوفیلوس۵la بر میزان ماندگاری مخمر Debaryomyces hanseniiدر دوغ در دمای محیط
تعیین اثر ضد میکروبی و روش های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس پونه کوهی برDebaryomyces hansenii و kluyveromyces marxianus
افزایش ماندگاری نان با بسته بندی مناسب
جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوسهای تولید کننده انتروتوکسین B از پنیر خام توزیع شده در سطح شهرستان یزد
جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوسهای تولید کننده انتروتوکسینهای A از پنیر خام توزیع شده در سطح شهرستان یزد
بررسی شیوع استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکلی در شیر خام در استان سمنان
بررسی شیوع اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده در استان سمنان
Application of Microfluidic Spinning in food science and technology as a novel trend
نگاهی بر روشهای تولید اولئوژل و کاربرد آن در فرآورده های گوشتی
رنگدانه های میکروبی در صنعت غذا
بررسی انواع بیمه گری در کشورهای مختلف در مقایسه با کشور ایران
استفاده از ادویه ها به عنوان آنتی اکسیدانهای طبیعی در روغن ها و چربیهای خوراکی
مروری بر اسانس ها و روغنهای طبیعی و بررسی روشهای استخراج سنتی و نوین آنها در جهان
مقایسه انواع فرآوری سبوس برنج جهت بهبود خواص فیزیکوشیمیایی
بررسی ویژگی های شیمیایی گوشت گاو پوشش داده شده با زئین حاوی عصاره زنجبیل و اسانس بادیان رومی در بسته بندی اصلاح شده
تعیین تنوع و فراوانی باکتری های خاکزی در سیستم های کشاورزی گندم در مناطق مختلف استان اردبیل
مروری بر اهمیت بقایای آنتی بیوتیکی در تخم مرغ
بررسی سم زدایی فوتولیزی و فوتوکاتالیستی مایکوتوکسین ها از مواد غذایی
تاثیر فرآوری و ذخیره سازی بر بقایای آفت کش ها در مواد غذایی
بررسی ابعاد بدن و تاثیر عوامل محیطی بر صفات بیومتری در گوسفند کردی خراسان
مروری بر کپسولاسیون ترکیبات زیست فعال در صنعت غذا با استفاده از خشک کن پاششی
نگاهی برکپسولاسیون ترکیبات پلی فنولی با استفاده از امولسیون سازی
روغن سیاه دانه و روش های مختلف افزایش پایداری اکسیداسیونی آن
مروری کوتاه بر پیشرفت های اخیر در شاخص های رنگ مبتنی بر نیتروژن پایه فرار برای نظارت بر تازگی غذاهای غنی از پروتئین
اثر محلول پاشی گیاهان سیب زمینی با متیل جاسمونات بر شاخص های رشد و عملکرد غده سیب زمینی در گلدان
واکنش رشد و نمو سیب زمینی رقم سانته به محلولپاشی با متیل جاسمونات
بررسی کیفیت حسی نان فسایی فراسودمند فاقد گلوتن بر پایه ی آرد کینوآ
اثر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم پنبه ورامین و محلی طرود
کاربردهای نانوذرات معدنی و مکانیسم های ضد میکروبی آنها در بسته بندی مواد غذایی
امنیت مواد غذایی : نقش بیوسنسورها (حس گرهای زیستی ) در تشخیص مایکوتوکسین ها
مروری براستفاده از بقایای مواد غذایی کشاورزی در تولید فیلم ها و پوشش های خوراکی در بسته بندی مواد غذایی
مروری بر کاربرد نانوذرات فلز و اکسید فلز در بهبود فعالیت ضد میکروبی بسته بندی مواد غذایی
مروری بر ترکیبات زیست فعال و سلامتی بخش موجود در ضایعات میوه ها و سبزیجات
تاثیر کنسروی شدن بر میزان کارتنوئیدهای مواد غذایی
کاربرد فناوری نانو در مواد غذایی و چشم انداز صنعتی آن
روش های متداول و نوین در افزایش ماندگاری روغن سیاه دانه
بررسی پاسخ رنگریزه های کلروفیل در گیاه وایه گل سفید (Ammi majus) تیمار شده باملاتونین تحت شرایط تنش گرما
ارتباط دوسویه توسعه پایدار و صنایع غذایی در اقتصاد ایران