Articles Stat:
Number of Articles: 124Number of Proceeding pages: 1319
Papers View: 7381
9th International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security
9th International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security In date 2025-09-22 by ,دانشگاه جامع علمی کاربردی سازمان همیاری شهرداری ها و مرکز توسعه خلاقیت و نوآوری علوم نوین in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: Proceedings 9th International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 9th International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security
تاثیر امنیت غذایی و تغذیه سالم بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان مقطع ابتدایی
تاثیر فناوری پلاسمای سرد بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری برنج ایرانی
بررسی اثر ریزموجودات مفید بر ویژگیهای رشدی پایه های بادام در شرایط تنش شوری
بررسی اثر ریزموجودات مفید بر ویژگیهای ریشه پایه های بادام در شرایط تنش شوری
شاخص های ارزیابی کیفیت کاکائو
مقایسه روشهای تعیین کاتچین در چای
اثر فرآیندهای حرارتی بر پایداری لیکوپن گوجه فرنگی و فرآورده های آن
مروری بر عملکرد شیرین کننده های جایگزین شکر در صنایع غذایی
پرتو الکترونی برای غیر فعال سازی میکروبی در مواد غذایی
مقاومت آنتی بیوتیکی در پاتوژنهای غذازاد: بررسی علل، پیامدها و روش های پیشگیری
مروری بر بسته بندیهای فعال در صنایع غذایی
مروری بر تاثیر تغذیه بر بهبود سلامت سیستم ایمنی در بیماران ایدز
مروری بر کاربرد اسپیرولینا در بسته بندی مواد غذایی: محدودیت های علمی و تحقیقاتی فعلی و روندهای نوآورانه در آینده
مروری بر تاثیر انواع آب الکترولیز شده در افزایش ماندگاری و ارتقای کیفیت نان و خمیرنان
تاثیر تغذیه بر اخلاق و ارزش های فردی
خواص فیزیکوشیمیایی ماکارونی با پایه سمولینا همراه با آرد نخود و برگ خشک مورینگا
اثرات غنی سازی ترکیبات فنلی بر ویتامین C و فعالیت آنتی اکسیدانی آب پرتقال
تاثیر افزودن ترکیب آرد نخود و موز سبز در ویژگی های کیفی بیسکویت
تولید و بررسی ویژگی های نانومتریک فیلم بسته بندی دو لایه زیست تخریب پذیر حاوی نانوذرات کیتوزان حامل عصاره رزماری
تحلیل کمی تاثیر تنش شوری بر جوانه زنی رقم نیما در گیاه کلزا
A review of the application of probiotics, prebiotics, and synbiotics in functional beverages based on fruits: challenges and future prospects
استافیلوکوکوس آرئوس ارگانیسمی مهم در صنعت غذا و عوامل تهاجمی موثر بر روند بیماری
ارزیابی مارکرهای شناسایی ماستیت به عنوان عاملی در کاهش میزان تولید شیر
پری بیوتیک ها ترکیباتی موثر برای رشد پروبیوتیکها و نقش آنها در سلامتی
عوامل موثر بر میکروبیوم روده و نقش آن در سلامتی از طریق غذا
بسته بندی زیست فعال پیوند فناوری با سلامت و امنیت غذایی
بررسی انطباق کشاورزان با شرایط خشکسالی در شهرستان شاهین شهر و میمه
ساختار گسترده ی ادویهها در طعم دهی انواع غذاها
مروری بر کپسوله سازی میکروارگانیسم های پروبیوتیک
بررسی اثر تنش سرمایی بر روی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ۷ ژنوتیپ گیاه کرچک
تکنولوژی پلاسمای سرد در بهبود فیلمهای خوراکی جهت بسته بندی مواد غذایی
نقش پروبیوتیکها و پریبیوتیکها در سلامت روده: تلفیق دانش سنتی ایران با فناوریهای نوین
بررسی برهمکنش قارچ میکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (.Vicia faba L) تحت شرایط تنش خشکی
گیاه پالایی فسفات خاک توسط گیاه وتیور
تحول مدلهای یادگیری ماشین در پیشبینی خشکسالی: مرور پیشرفتها، چالش ها و مسیرهای آینده
مروری کوتاه بر پروبیوتیکها در شیر تخمیر شده
کاربرد هیدروکلوئیدها در فرمولاسیون نوشیدنی ها
تاثیر تراکم خاک بر سلامت گیاه و بیماریهای ریشه
فرمولاسیون و ارزیابی فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی برگر گیاهی غنی شده با ویتامین D و پودر آب پنیر (WPC)
Innovation in Functional Foods and Nutraceuticals
مروری بر میکروفلوئیدیکها و کاربردشان در صنایع غذایی
مروری بر بسته بندیهای هوشمند و فعال و کاربردشان در شیر و محصولات لبنی
توسعه طعم یومامی(اومامی) در فرمولاسیون فراورده های غذایی
فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه شیرین بیان و خواص کاربردی آن
کاربرد فیلمهای نانوسلولزی در بسته بندیهای نوین زیست تخریب پذیر و نگهداری مواد غذایی
مروری بر فرآیندهای غیر حرارتی تلفیقی در صنایع غذایی
کاربرد اولئورزینهای طبیعی در بهبود کیفیت ماندگاری و سلامت فرآورده های گوشتی
کاربردهای نوین پروتئینهای لبنی، با تاکید بر پروتئینهای آب پنیر و کازئین، در ارتقای کیفیت فرآورده های گوشتی
مروری بر افزودنیهای مورد استفاده در دوغ
بررسی کیفیت نان حاصل از خمیر ترش
بررسی رویکردهای مختلف برای فراوری ضایعات مواد غذایی
عوامل موثر بر جریان پذیری پودر مواد غذایی
بررسی نوآوری ها در بسته بندی مواد غذایی
بررسی اثر گرما و فریز کردن بر مرگ انگل لینگواتولا سراتا در مواد غذایی با منشاء دامی
اهمیت توجه به موازین ذبح اسلامی حیوانات حلال گوشت در پیشگیری از بیماری انگلی
تولید پروتئین تک یاخته توسط مخمر کلاویرومایسس مارکسیانوس در بستر جامد از ضایعات سیب
مروری بر آلرژی و عدم تحمل لاکتوز راهکارهای نوین در تولید لبنیات کم لاکتوز و بدون لاکتوز
بررسی روشهای موثر در شکست خواب بذر گیاه تلخ بیان (Sophora pachycarpa L.)
بررسی تخصصی تاثیر عصاره های ترکیبی گیاه دارویی مریم گلی (Salvia officinalis) و هسته انگور Vitis vinifera بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا در مقایسه با TBHQ
فرمولاسیون شکلات بدون قند با استفاده از اولئوژلها و عصاره های گیاهی آرام بخش: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی رئولوژیکی و حسی
طراحی و بهینه سازی فرمولاسیون پفک فراسودمند با ساختار ریز حفره ای کنترل شده، همراه با ادغام پروبیوتیک های ریزپوشانی شده، فیتوکمیکال های آنتی اکسیدانی پایدار و پروتئین های مکمل جهت ارتقاء خواص تغذیه ای عملکردی و حسی
بهینه سازی فرمولاسیون و غنی سازی بوشار پاپ کورن بدون پوسته بررسی جامع اثرات ادغام پروبیوتیک ریزپوشانی شده فیتوکمیکالهای آنتی اکسیدانی پروتئین های گیاهی هیدرولیز شده و ترکیبات پری بیوتیکی بر پایداری، زیستی رئولوژی، خواص بافتی و پذیرش حسی محصول
مهندسی فرمولاسیون بیسکوئیتهای شکلاتی فراسودمند با قابلیت انرژی زایی و مدولاسیون محور استرس: ادغام پلی فنولهای کاکائو آداپتوژنهای گیاهی و بیوکپسولاسیون پروبیوتیکها در ماتریس غلات
توسعه ویفر بدون گلوتن روکش دار غنی شده با ترکیب آرد شبه غلات مانند کینوا یا گندم سیاه و پودر ریز جلبک آرتروسپیرا پلاتنسیس: بررسی تاثیر ترکیبی بر ویژگیهای تغذیهای حسی و پایداری محصول
تحلیل اثر تابش مادون قرمز در حفظ کیفیت میوه ها و سبزیجات طی خشک کردن
تحلیل فرصتهای صادرات بیسکویت ایران به اتحادیه اقتصادی اور آسیا (EAEU)
طلای خوشمزه واکاوی راهبردی فرصتها و ظرفیتهای صادرات بیسکویت ایران به بازارهای منطقه ای و بین المللی
بررسی اثرات میزان رطوبت نسبی خاک بر رشد گیاه جاتروفا در شرایط کنترل شده
بررسی اثرات ترکیبی عصاره های غنی از پلی فنول چای سبز انار برگ زیتون و پوسته پرتقال بر پایداری اکسیداتیو، ساختار مورفولوژیکی و ویژگیهای حسی اولئوژلهای خوراکی
طراحی و ارزیابی سامانه Oleogel-in-Oleogel با قابلیت هضم و آزادسازی کنترل شده جهت کاهش کالری و بهبود زیست دسترسی اسیدهای چرب ضروری
طراحی و توسعه اولئوژلهای هوشمند مبتنی بر نانوساختارهای زیستی زیست تخریب پذیر با قابلیت آزادسازی هدفمند آنتی اکسیدانها و افزودنیهای عملکردی در روغنهای خوراکی
بسته بندی فعال مواد غذایی ساخته شده از کامپوزیتهای مبتنی بر بیو پلیمر
کاربرد نانوتکنولوژی در علوم غذایی ادراک و بررسی اجمالی
فناوری های غیر حرارتی برای مواد غذایی فراوری شده
تولید چیپس ترتیلا با روش نیکستامال کردن در کارخانه کویر رفسنجان با نام تجاری ترددیلا
ارزیابی اثر ویژگیهای فیزیکی خاک بر عملکرد دانه و کیفیت بقایای کلزا برای استفاده در تغذیه دام های سبک و سنگین (مطالعه موردی: منطقه رحمت آباد شهرستان رودبار)
استفاده از پکتین استخراج شده از پوست هندوانه در فرمولاسیون مربای رژیمی کدو حلوایی
مدیریت کشاورزی و توسعه ی پایدار کشاورزی
ارزیابی ژنوتیپهای متحمل به تنش خشکی با استفاده از تجزیه به مولفه های اصلی در ژنوتیپهای پیشرفته گندم نان
اثر تنش خشکی بر عملکرد دانه و برخی ویژگیهای زراعی سه رقم گلرنگ بهاره
بررسی اثر شوری بر صفات زراعی ارقام کلزای بهاره و ارزیابی روابط بین
بررسی روابط بین صفات و تجزیه خوشه ای ژنوتیپهای مختلف گندم تحت شرایط تنش خشکی مرحله گلدهی در مزرعه
بهینه سازی مصرف منابع و کاهش ضایعات در واحدهای پرورش طیور با استفاده از هزینه یابی جریان مواد (MFCA) (مطالعه موردی: مرغداری تخم گذار در شهر تبریز)
ارزیابی پیامدهای اجتماعی - اقتصادی کشت حنا
بررسی سطوح مختلف کود پتاسیم و کود حیوانی بر عملکرد عدس دیم در منطقه سررود جنوبی
مطالعه اثر کودهای بیولوژیک و تلفیقی بر عملکرد برخی صفات کمی و کیفی لوبیاچیتی
مروری بر برخی از مهم ترین هیدروکلوئیدهای مورد استفاده در صنایع گوشتی
توسعه کیت های تشخیصی سریع بر پایه بیوتکنولوژی برای بیماری های زئونوز
Apoptosis Induction by Probiotics in Gastrointestinal Cancer Cells: A Comprehensive Review
Application of Gold Nanoclusters in Food Safety and Quality Control
Modulation of the Tumor Microenvironment by Probiotics in Gastrointestinal Cancers: A Comprehensive Review
Regulatory and Economic Challenges in the Development of Therapeutic Probiotics: A Comprehensive Review
ارزیابی و مقایسه عملکرد لاینهای امید بخش جو (۶-۹۹-WB-۹۹-۱۰ ،WB و ۱۱-۹۹-WB) با ارقام اکسین و نوبهار در منطقه مغان
مقایسه عملکرد دانه و برخی صفات زراعی لاینهای امید بخش جو با ارقام دشت و صحرا در منطقه مغان
بررسی میزان غلظت کادمیوم و سرب و آزمون فیزیک و شیمیایی در نمونه های گندم استان مازندران
مروری جامع بر عصاره های گیاهان دارویی به عنوان عوامل ضدباکتریایی، عوامل موثر بینشهای مکانیسمی و چشم اندازهای آینده
مروری بر استفاده از باکتریوفاژها و آنزیمهای ضدمیکروبی در ایمنی غذا
مروری بر سیستمهای رهش کنترل شده ترکیبات ضدمیکروبی با بهره گیری از هیدروژلهای هوشمند در صنایع غذایی
ساخت فیلم پلی وینیل الکل/کیتوزان حاوی عصاره رزماری جهت نگهداری گوشت مرغ
بررسی امنیت مصرف لبنیات محلی غیر پاستوریزه و ارتباط آن با شیوع تب مالت و تب کیو در نقاط مختلف ایران
بررسی کاربرد قارچهای اندوفیت حرا به عنوان کود زیستی در بهبود کشت برنج معطر
Effect of Foliar Application of Biostimulants on Quantitative Traits of Rice During the Grain Filling Stage
ارزیابی سامانه اعمال میدان مغناطیسی ایستا دو قطبی و چهار قطبی به بذر گیاهان دارویی
ارزیابی سامانه اعمال میدان مغناطیسی متقاطع به بذر گیاهان دارویی - مطالعه موردی بذر وسمه
طراحی و ساخت تیغه خاکورزی مخصوص کشت محصولات گلخانه ای(خیار، گوجه فرنگی،بادمجان)
تاثیر بستر چای (قهوه، چای سبز و گانودرما) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال کامبوجای تخمیری
The Transformative Role of Artificial Intelligence in Modern Food Science
نقش بسته بندی هوشمند و فعال در ارتقاء کیفیت، ایمنی و ماندگاری مواد غذایی
مروری بر جایگزینهای طبیعی نیتریت در فرآورده های گوشتی با تاکید بر عصاره های گیاهی
ارزیابی روش هزینه یابی جریان مواد (MFCA) در کاهش ضایعات و بهبود بهره وری در صنعت بسته بندی عسل رویکردی پایدار برای صنایع غذایی و کشاورزی
بهبود عمر انباری و پایداری میکروبی خرمای کبکاب با استفاده از پوشش پکتین – کربوکسی متیل سلولز
کاربرد داده های بازتحلیل ERA۵-Land برای تهیه نقشه های اقلیمی دما موردنیاز مطالعات کشاورزی در استان فارس
اثرات ضد میکروبی ترکیبات شیمیایی به دست آمده از اسانس مرزه
طراحی بیوانفورماتیکی ترکیب مهار کننده باکتری CANDIDATUS LIBERIBACTER ASIATICUS عامل بیماری لکه سبز گرینینگ) در مرکبات جنوب استان کرمان
تاثیر ناامنی غذایی و تغذیه ای بر سلامت جهانی: چالشها و راهکارها
تغذیه و میکروبیوم دهان و نقش آن در سلامت دندان مروری بر یافته های نوین
مروری تغذیه ضدپیری و طول عمر
بررسی رابطه تغذیه و سلامت دندانها با تاکید بر مکانیسمهای بیولوژیکی و داده های اپیدمیولوژیک
اثرات نانوذرات اکسید منیزیم بر پارامترهای فیتوشیمیایی گیاه زیره سبز
اثرات نانوذرات اکسید منیزیم بر پارامترهای جوانه زنی گیاه زیره سبز
بیوتروریسم و ایمنی مواد غذایی
تغذیه کلید سلامت جامعه
نقش پیش تیمار فراصوت در بهبود پایداری و عملکرد امولسیون پروتئینهای نخود
The Role of Probiotics in the Prevention of Gastric Cancer