Articles Stat:
Number of Articles: 46Number of Proceeding pages: 534
Papers View: 44685
National Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food and Nutrition Sciences
National Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food and Nutrition Sciences In date 2019-11-21 by ,دبيرخانه دائمي كنفرانس - مركز توسعه و گسترش مطالعات ميان رشته اي in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS National Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food and Nutrition Sciences
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in National Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food and Nutrition Sciences
تاثیر افزودن صمغ دانه های ریحان و شاهی بر روی ویژگی های خمیر کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
بررسی میزان آلودگی میکروبی در انواع پنیر سنتی موجود در سطح عرضه استان آذربایجان غربی (طی سال های 1394 لغایت 1397)
مروری بر آلودگی های میکروبی زعفران خوراکی (Crocus sativus L.) و ارائه راهکارهای کنترل آن
جایگزینی شربت گلوکز در سوبسترای تولید مخمرنانوایی و بررسی خصوصیات کمی و کیفی مخمر نانوایی تولیدی بروش سطح پاسخ
بهینه سازی مقادیرمصرفی پایه کربنه(ملاس)درفرمانتاسیون تولید مخمرنانوایی بابکارگیری تکنیک Time period of starvation به روش سطح پاسخ
آسیابانی گندم دوروم و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی و ایمنی آن
ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سوسیس 70 درصد گوشت قرمز فرموله شده با گوشت ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer)
نقش و اهمیت مکمل های غذایی در آبزی پروری
Effect of microwave on dried figs and evaluation of the product color changes
غنی سازی زیستی گندم دوروم با روی و آهن
بررسی جایگزینی واریته های قدیمی گندم دوروم با واریته های جدید از لحاظ برهمکنش بین صفات ارقام مختلف و کیفیت تکنولوژیکی فرآورده نهایی
Acidic pesticide residues assessment in edible oils; Application of solvent microextraction followed by high performance liquid chromatography–diode array detector
بحران آب و صنایع غذایی در ایران
مروری بر اثرات نامطلوب محصولات اولیھ و ثانویھ حاصل از اکسایش روغن ھای خوراکی
بررسی اثرات آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی و ارتباط آنتی اکسیدان ها با بیماری های مربوط به سلامت
ارزیابی کاربرد کود مایع 20-20-20 بر درشت شدن دانه گیاه دارویی عناب در خراسان جنوبی
اثر تلفیقی کودهای شیمیایی- بیولوژیکی فسفره بر عملکرد و صفات زراعی دو رقم لوبیا
بررسی سطح سرمی ویتامین D و ارتباط آن با شاخص های سندروم متابولیک و پارامترهای مونیتورینگ 24 ساعته فشارخون در افراد با پرفشاری خون اولیه
A review on effects of vitamin D on main risk factors of metabolic syndrome
فرمولاسیون فرآورده ای نوین ازمارمالاد حاوی آب پنیر و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی محصول
فرمولاسیون فرآورده ای نوین از مربا حاوی آب پنیر و بررسی خصوصیات فیزیک و شیمیایی و حسی محصول
بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی فرآورده های گوشتی آزمایش شده جهت عرضه در شهر همدان در طی سال های 1391 تا 1396
بررسی تاثیر ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه نوروزک بر ماندگاری دونات تخمیری در مقایسه با آنتی اکسیدان سنتزی
خواص تغذیه ایی و ضد تغذیه ایی تانن
اثر متقابل کودهای گوگردی و بیولوژیک بر عملکرد دانه و اجزاء آن در کلزای پاییزه
بررسی ویژگی های خمیرترش و خمیر نان پیتزا در اثر تغییر سوبسترا (مالت وکشمش) و استارتر لاکتوباسیلوس پارا کازئی
بهبود ارزش تغذیه ای و کاهش کلسترول کیک با استفاده از کنجاله ارده
مروری بر پروبیوتیک ها و نقش آنها در سلامت
بررسی تاثیر کربوکسی متیل سلولز، صمغ فارسی و آلژینات بر کیفیت ناگت ماهی
گندم اینکورن (تکدانه): جنبه های تغذیه ای، سلامتی و ویژگی های تکنولوژیکی
گرایش ها و کاربردهای جدید نانو کریستال های سلولزی در صنایع غذایی
مروری بر تاثیر نانو کود آهن در مقایسه با کود آهن بر رشد و متابولیسم چند نمونه گیاهی
کاربرد پرتودهی در صنایع غذایی
فرآورده های جانبی روغن زیتون به عنوان گزینه مناسبی در تولید غذاهای فراسودمند
هیدروسل ها : فعالیت بیولوژیکی و پتانسیل ضد میکروبی آنها برای کاربردهای غذایی
کاربرد فیلم های ضد میکروبی بر پایه ی نشاسته با استفاده از پوست انار
بررسی تاثیر نانو مواد در محصولات کشاورزی و صنایع غذایی؛ یک پژوهش مروری
بررسی میزان ید و یون سولفات در نمونه های نمک طعام ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی استان آذربایجان غربی در طی سال های 1395 تا 1397
بررسی سینتیکی غنی سازی آنزیمی خوراک دام با فسفات معدنی
بهبود ارزش تغذیه ای نان تست حاوی خمیرترش تهیه شده از پودر سنجد و هسته خرما
بررسی میزان ید و یون سولفات در نمونه های نمک طعام ارسالی به آزمایشگاه کنترل غذا و داروی ارومیه (طی سال های 1395-1397)
بررسی خصوصیات نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر الاغ
بررسی تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته روی خصوصیات حسی و شاخص های بیوشیمیایی دانه های انار در طی نگهداری
جداسازی و شناسایی کپک های آلوده کننده پنیرهای فراپالایشی در شهرستان فسا
مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی ماست نوشیدنی طعم دار حاوی شیره انجیر و شیره خرما
شیرین کننده های مصنوعی