Articles Stat:
Number of Articles: 58Number of Proceeding pages: 638
Papers View: 39094
Fifth International Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food Industry and Nutrition Sciences
Fifth International Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food Industry and Nutrition Sciences In date 2021-11-17 by ,مرکز توسعه و گسترش مطالعات میان رشته ای in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Fifth International Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food Industry and Nutrition Sciences
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Fifth International Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food Industry and Nutrition Sciences
بررسی ارزش تغذیه ایی و ترکیب های شیر الاغ
Review on Extrusion Process and its Effects on Nutrients
عصاره گیجاواش انکپسوله شده با نانولیپوزوم در غنی سازی ویژگی های پنیر
اثر دماهای مختلف نگهداری برروی ترکیبات موثر در رایحه پنیر تخمیری سنتی(پنیر کوزه)
Synthesis of CMK-۱-Vitamin B۶&B۱۲ nano-composite as a food supplement: Soluble in water and oil
Interactions between Dietary patterns with the Age of onset of obesity and body composition among obese and overweight female: A cross –sectional study
Effect of Non-Thermal Food processing on Technological Characteristics of Wheat: a review
Evaluation of physicochemical properties of diet chocolate based on stevia, isomalt and Russian OliveFiber powder
The effect of plasma treatment, especially cold plasma, on the technological properties of cereal starch: A review of the evidence
مطالعه رفتار الکتروشیمیایی ویتامین ب ۹ بر روی الکترود صفحه چاپی اصلاح شده با نانوگل های La۳+/ZnO و بکارگیری این الکترود اصلاح شده برای آنالیز ویتامین ب ۹ در نمونه های حقیقی
شیرین کننده های طبیعی و نحوه تولید آنها
Utilization of apple seeds as a valuable waste with high industrial worthiness and human health benefits
استفاده از کاهوی دریایی Ulva lactuca جهت کاهش یا حذف پاتولین در آب سیب
امکان سنجی کاهش یا حذف مایکوتوکسین پاتولین توسط کاهوی دریایی Ulva lactuca و مقایسه آن با روش مرسوم استفاده از زغال فعال
بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن استخراج شده از کشک زرد توسط کروماتوگرافی گازی
Utilization of apple peels as a valuable waste with high industrial worthiness and human health benefits
The effects of vitamin D fortified products on bone biomarkers: A systematic review and meta-analysis
بررسی خصوصیات آنزیم اینورتاز، تولید و کاربرد آن در صنایع غذایی
نانوتکنولوژی : ابزاری جدید برای افزایش فراهمی زیستی ریز مغذی ها
تاثیر جایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی
نقش ترکیبات فنولی زیست فعال عسل در بیماری دیابت از طریق کنترل تنش اکسیداتیوی حاصل از گونه های فعال اکسیژن
اثر آنزیم در بروز تغییرات کیفی مناسب گوشت
Evaluation and comparison of functional properties of protein hydrolysates produced from crab (Portunus segnis) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) skin using Neutrase enzyme
گانودرما غذای فراسودمندو اثرات آن بر روی سلامتی انسان
تاثیر فناوری پردازش غیرحرارتی فراصوت بر جوانهزنی غلات
کاربرد سنسورهای فلورسانس بر پایه چارچوب آلی-فلزی برای شناسایی آنتی بیوتیک ها در موادغذایی
تولید و بررسی ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی دو نوع کمپوت رژیمی آلوئه ورا، با استفاده از استویا و سوکرالوز
استفاده از رنگ های غذایی طبیعی به عنوان مواد شاخص در مواد بسته بندی هوشمند زیست تخریب پذیر
پروبیوتیک ها وخصوصیات بسته بندی در محصولات لبنی پروبیوتیک
بررسی روش های درون پوشانی رنگدانه لوتئین
Vitamin D fortification and serum lipid profile: A systematic review and meta-analysis
بررسی اثر پلاسمای سرد بر انواع محصولات غذایی و ترکیبات موجود در آنها
Feasibility of Application of ε-poly-L-lysine in the Packaging of Meat, Meat Products and Seafood
Diazinon pesticide in food products: A review of its detection and determination
قابلیت ردیابی در مواد غذایی به عنوان یک ابزار مدیریت ایمنی در صنعت غذا
آب فعال شده با پلاسمای سرد: روشی نوین برای حفظ کیفیت، ایمنی و نگهداری مواد غذایی و استراتژی های بهبود آن
شناسایی و آنالیز مایکوتوکسین ها در مواد غذایی با استفاده از نانوسنسورهای لومینسانس
بررسی خصوصیات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی جو تحت تاثیر تنش خشکی
تولید آب زرد آلو پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی قارچ Lentinula Edodes توسط چوب بلوط
مروری بر آلودگی های نوپدید پر/ پلی فلوئوروآلکیل PFAS در مواد غذایی: منشا، اثرات بهداشتی، مدیریت ریسک
Effect of Irradiation Treatment on Microbial Safety of Cereals: a comprehensive review
معرفی گیاه دارویی رازیانه Foeniculum vulgare و کاربرد آن در صنایع غذایی
بررسی تاثیرات رژیم غذایی بر بیان ژن های بیماری زا
مقایسه سامانه دوفازی آبی با روش های معمول در جداسازی آنزیم آلفاآمیلاز
آزمایشگاهی فعالیت های ضد باکتریایی و تنظیم کننده سیستم ایمنی دارچین، آویشن سفید و اسانس میخک
اصول HACCP و اهمیت آن در ایمنی مواد غذایی
بررسی خصوصیات رئولوژی خمیر نان فسایی بدون گلوتن با ساکارز کاهش یافته بر پایه آرد کینوآ و اینولین
آزمایشات رایج کنترل کیفیت و تشخیص تقلبات در شیرخام
کاربرد نانوفیلتراسیون در فرآیندهای صنایع غذایی
Impact Of Probiotics On Mental Health And Food Texture. Review Article
Antibacterial Activity of Cinnamon Cassia Against Uricase Positive Bacterial Strains
مروری بر میزان هیستامین در غذاهای دریایی (ماهی و کنسرو ماهی) در ایران
بررسی مزایا و معایب رژیم های کتوژنیک
مروری بر مسمومیت بوقلمون ها با ضد کوکسی دیوز سالینومایسین
Evaluation of probiotic properties of lactobacilli in coagulated of cow's milk
بررسی تاثیر آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری اکسایشی روغن های سرخ کردنی
مروری بر ویژگی های انواع گلیکوزیدهای گیاهی و مسمومیت حاصل از مصرف آن