Articles Stat:
Number of Articles: 11Number of Proceeding pages: 71
Papers View: 18298
Second National Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food and Nutrition Sciences
Second National Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food and Nutrition Sciences In date 2020-06-11 by ,مركز توسعه و گسترش مطالعات ميان رشته اي in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Second National Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food and Nutrition Sciences
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Second National Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food and Nutrition Sciences
کوئروم سنسینگ و چگونگی آن در باکتری های گرم مثبت و گرم منفی
بررسی خواص نان بعد از افزودن پودر هسته خرما
غیرفعال کردن لیستریا مونوسیتوژنز در آب سیب با اسانس نعناع، تولید آب سیب نعناعی
Investigating the Benefits of using synbiotic chocolate as a suitable carrier for effectiveness of probiotic strains on human health
Investigating the types of low-calorie sweeteners (natural and artificial) and their applications sugar substitutes in beverages
ارزیابی کارایی کشت قارچ صدفی روی بستر کاه گندم و بهبود ارزش غذایی آن
An overview of the properties of essential oils and their various methods of extraction
هیدروژل: ویژگی های آن و رهایش دارو
حامل های لیپیدی نانوساختار
بررسی خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس های روغنی گیاهی و کاربرد آنها در مواد غذایی
بررسی تاثیر فرآیند پرتو دهی بعنوان جایگزین فرآیند حرارتی برای کاهش بارمیکروبی مواد غذایی با درنظرداشتن حفظ خواص کیفی و ارزش تغذیه ای