Articles Stat:
Number of Articles: 42Number of Proceeding pages: 380
Papers View: 34540
Third International Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food Industry and Nutrition Sciences
Third International Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food Industry and Nutrition Sciences In date 2020-11-19 by ,مركز توسعه و گسترش مطالعات ميان رشته اي in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Third International Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food Industry and Nutrition Sciences
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Third International Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food Industry and Nutrition Sciences
بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی بر روی رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده در فیله ماهی سالمون نگهداری شده در دمای یخچال
بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر روی رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده در فیله ماهی سالمون نگهداری شده در دمای یخچال
مطالعه پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوزان حاوی نایسین بر روی رشد باکتری لیستریامونوسیتوژنز تلقیح شده در فیله مرغ
مطالعه پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوزان بر روی رشد باکتری لیستریامونوسیتوژنز تلقیح شده در فیله مرغ
بررسی مطالعات مقاومت به آنتی بیوتیک در اشرشیاکلی در شیر خام و فراورده های لبنی
Differences of perceptions of girls and boys regarding milk and dairy consumption and their preferred information sources among elementary school children in Tehran
مدلسازی روند تخریب رنگ رب گوجه فرنگی در طی فرایند حرارتی با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
مروری بر استخراج و استفاده از جلبک های قهوه ای ریزپوشانی شده در صنایع غذایی
Dietary risk reduction projects in industrial foods in Iran
روش های الکتروریسی و الکتروپاشی: کاربردهای بالقوه بر پایه مواد غذایی
Possibility of Producing Probiotic Ice Cream Using Lactic Acid Bacteria
فرمولاسیون کیک روغنی با استفاده از پودر کرن بری وارزیابی خصوصیات کیفی آن
تاثیرات باکتری پروبیوتیک ماست از لحاظ حسی و میزان آلودگی آن
تاثیر پارامتر توان بر میزان بازده استخراج پکتین پوست انار به وسیله امواج مایکروویو
بررسی اثرات اسانس آویشن اضافه شده به ناگت مرغ بر ویژگی های حسی- ارگانولپتیکی و مقایسه با تیمار بدون اسانس
تحلیل تکنولوژی غلات در ایران
تحلیل و بررسی تأثیر نابرابری توزیع درآمد بر امنیت غذایی در کشور
Oleuropein
Natural Pigment Production by Fungi
فرمولاسیون کیک روغنی فاقد گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوهای و ارزیابی خصوصیات کیفی آن
مقایسه ی اثرات (احتمالی) فارماكولوژیكی ادویه ی دارچین با ادویه ی زنجبیل بر روند درمان افراد مبتلا به بیماری كرونا ویروس 2019 (كووید 19)
بررسی مشكلات تولید عناب دراستان خراسان جنوبی
گوجه فرنگی ، یك غذای عملگرا
فرمولاسیون و تولید پودر کیک باقلوا کم کالری با جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتیتول و سوکرالوز
معرفی پلیمرهای زیست تخریب پذیر و روش های تولید فوم های نشاسته
بررسی چربی و پروفایل اسید های چرب گوشت کبک
شناسایی ذرت و غذای کودك حاوی ذرت تراریخته از طریق ژن های NPTII و HMG
اسانس های خوراکی طبیعی: اهمیت، خواص و کاربرد
عصاره مالت: خواص، اهمیت و کاربرد آن در صنایع نوشیدنی
خشک کن انجمادی: مکانیسم، مراحل خشک کردن و تاثیر پارامترهای مختلف بر روی کیفیت نهایی محصولات غذایی
فرآیند تبلور (کریستالیزاسیون): اهمیت و کاربرد آن در صنایع غذایی
Evaluating probiotic properties of Lactobacillus species in terms of bacteriocin production
تولید نوشیدنی پروبیوتیك توسط باكتری های لاكتوباسیلوس كازئی و لاكتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر پایه آب سبزیجات
ارزیابی فعالیت آنتی اكسیدانی عصاره پوست انار در روغن سویا
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیكوشیمیایی و حسی كیك اسفنجی
آلرژن های غذایی
مروری بر كاربرد فیبرهای خوراكی به عنوان یك تركیب غذایی فراسودمند
مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری