Articles Stat:
Number of Articles: 79Number of Proceeding pages: 882
Papers View: 3941
Eighth International Conference on Interdisciplinary Studies in Food industry and Nutrition Science of Iran
Eighth International Conference on Interdisciplinary Studies in Food industry and Nutrition Science of Iran In date 2024-11-20 by ,مرکز توسعه و گسترش مطالعات میان رشته ای in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: Proceedings Eighth International Conference on Interdisciplinary Studies in Food industry and Nutrition Science of Iran
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Eighth International Conference on Interdisciplinary Studies in Food industry and Nutrition Science of Iran
بررسی اثرات بیوآفت کشی اسانس گیاهان پونه(Mentha longifolia) و برنجاسف(Achilleatalagonica) بومی استان سیستان و بلوچستان، رویسوسک چهارنقطه ای حبوبات Callosubruchus maculatus
Effect of cold plasma on the inactivation of Aspergillus flavusspores contaminating pistachio
اثربخشی آموزش شفقت به خود بر اصلاح الگوی تغذیه دانش آموزان دختر نوجوان متوسطه شهرستان یزد
مروری بر ویژگی های تغذیه ای،روش های استخراج و کاربرد روغن هسته انار در فرآورده هاینانوایی
بررسی اثر شیر خشک بر زمان انعقاد، ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی ماست قالبی بدونچربی
مروری بر عوامل موثر بر طعم در گوشت قرمز
مروری بر خواص جذب زیستی سموم در نوشیدنی فرآویژه کامبوچا
Investigating the molecular characteristics of biofilm-producingStaphylococcus aureus strains isolated from meat and meat products
Determining the pattern of antibiotic resistance in Enterobacter cloacaeisolates from meat samples in Isfahan province in ۱۴۰۰
Evaluation of probiotic properties of Enterococcus faecalis andEnterococcus faecium species isolated from rind cheese of Isfahanprovince in ۲۰۲۳
کاربرد فناوری هوش مصنوعی در پیش بینی فساد مواد غذایی
Recent Innovations in Food Safety Management: Trends,Challenges, and Future Directions
تاثیر نوع ارده بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی حلوا ارده در بسته بندی تحت خلا طی مدتنگهداری
پوست هندوانه زباله ای فراسودمند، ارزش غذایی و کاربردهای درمانی آن
بررسی خصوصیات و ارزش تغذیه ای گیاه کینوا
بررسی تاثیر افزودن آرد کینوا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب
لیستریا مونوسیتوژنز: تهدیدی بر سلامت جامعه در غذاهای آماده مصرف (Ready to Eat) و و کنترل آن با استفاده از باکتریوسینها، گیاهان و اسیدهای آلی و معدنی
The Application of Cucumber Skin Essential Oil in the Food Industry
بررسی فیلم کیتوزان حاوی اپسیلون پلی لایزن نانو ذرات لیپیدی اسانس زردچوبه در ماندگاری گوشت قرمز
بررسی ظرفیت محصولات لبنی برای تولید محصولات غذایی غنی شده
Examining the Effects of Climate Change on Food Security:Challenges and Strategic Solutions
The Effects of Probiotics and Prebiotics on Glycemic Control inDiabetes: a narrative and Meta-Analysis study
استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان نگهدارنده طبیعی در فراورده های گوشتی
مروری بر کاربرد نانوحسگرهای میکروسیالی در صنایع غذایی
عنوان : مروری بر تاثیر کورکومین درکاهش ناباروری مردان ؛ یک مرور روایتی
مروری بر بسته بندی های فعال مواد غذایی : نوآوری ها در ماندگاری و حفظ کیفیت موادغذایی
نقش غذاهای عملکردی در بهبود سلامت و معرفی فاکتورهای موثر بر آن
استخراج اسید آمینه ال سیترولین از قسمت سفید هندوانه به کمک امواج مایکروویو و اولتراسونیک بر پایهمایعات یونی
بررسی گلیکوزیلاسیون پروتئین ها با واکنش میلارد و تاثیر آن بر ویژگی های عملکردیپروتئین ها
بهینه سازی شرایط تهیه نوشیدنی پروبیوتیک تهیه شده با کمک کفیر از مخلوط شیرسویا-شیر بادام
The Association Between Personality Traits and EatingBehavior in The Young Adults: Cross-Sectional Study
ریزپوشانی نانولیپوزومی ترکیبات زیست فعال با هدف افزایش پایداری آن ها در صنایع غذاییو دارویی
Foodborne disease caused by Clostridium perfringens
Effect of vitamin D supplementation on inflammatorybiomarkers in children and adolescents: a systematic reviewand meta-analysis of randomized clinical trials
تاثیر مایکوپروتئین ها بر فشار خون
کاربرد کربوکسی متیل سلولز در پوشش های خوراکی
مروری بر نقش ضد میکروبی اسانس های روغنی در فرآورده های لبنی
کاربرد آنتوسیانین در فیلم های خوراکی جهت پایش فساد در حین نگهداری مواد غذایی بهصورت تازه
کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع روغن های خوراکی
بررسی اثرات میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر خصوصیات فیزیکی، کیفی و ایمنی محصولات لبنی
مایکوپروتئین ها: مروری بر تاریخچه، ویژگی ها، فواید و تولید به واسطه قارچ های رشته ای
پیشرفت ها و کاربردهای اخیر هوش مصنوعی و فناوری های مرتبط در صنایع غذایی( صنعت لبنیات و چاپ سه بعدی)
نقش باکتریوسینها به عنوان نگهدارنده مواد غذایی
آلیاژ پلیمرهای زیست تخریب پذیر بر پایه ی پلی لاکتیک اسید برای کاربرد بسته بندی موادغذایی
استارترها: رمز تضمین ایمنی و بهبود کیفیت در فرآورده های نیمه تخمیری گوشتی همچونسالامی و چوریتسو
مروری بر کره کاکائو و جانشین های آن در شکلات
مروری بر عوامل موثر بر ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال غذایی در سیستم امولسیون دوگانه
مروری بر بسته بندیهای فعال و هوشمند مواد غذایی
بررسی انواع غنی سازی مواد غذایی و مزایا و چالش های آن
نقش ویتامین D در سلامت جسم و روان
ترکیبات هتروسیکلیک مولد طعم در مواد غذایی
مروری بر تاثیر فناوری، آرد و نان بر محتوی میکروبی روده ی افراد سلیاکی
بررسی رئولوژی، افزایش حجم و پایداری خامه هم زده با چربی گیاهی جایگزین: مروری نقلی
مروری بر کاربرد پپتیدهای زیست فعال حیوانی
مروری بر انواع اکراتوکسین و روش های کاهش آن در محصولات غذایی
پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و پست بیوتیک ها و کاربردهای آنها در مواد غذایی
تحلیل و بررسی سیستم های هوشمند برای پایش و کنترل دمای محصولات غذایی حساس بهدما در طول حمل و نقل
کاربرد پروتئین آب پنیر در پوشش های خوراکی
مروری جامع بر کاربردهای نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی
بررسی تاثیر عوامل ژل کننده مختلف بر ویژگی های رئولوژیک و بافتی سیستم های امولسیونیبایژل: مروری نقلی
مروری بر نقش امنیت مواد غذایی در کشاورزی
تاثیرات فشار هیدرواستاتیک بالا بر پارامترهای مرتبط با کیفیت میوه و سبزی ها
بررسی مقادیر آنتی بیوتیکی باقی مانده در محصولات دامی و غیر دامی و تاثیر آن بر سلامتانسان
عنوان : مروری بر کاربرد و خواص نانو کامپوزیت های فعال در بسته بندی مواد غذایی
THE USE OF FRUIT AND VEGETABLE WASTE IN THEPRODUCTION OF BIOACTIVE COMPOUNDS AND ITSAPPLICATION
بررسی تاثیر اسانس های طبیعی حاوی آنتی اکسیدان مورد استفاده در صنایع غذایی برپیشگیری و درمان سرطان
آخرین یافته ها درباره کاربرد آب تحت بحرانی در استخراج عوامل موثره در صنعت غذا و دارو
مروری بر آنزیم های بالقوه مورد استفاده در فرآوری و نگهداری محصولات گوشتی
مدیریت بستر در گله های جوجه گوشتی
تاثیر عصاره آلوئه ورا بر رشد در جوجه های گوشتی
مروری بر بهداشت و کنترل کیفیت شیر با تکیه بر وجود توکسین های قارچی در صنعتلبنیات
Biodegradable materials for food packaging
کپسوله کردن اسانس ها در مواد غذایی
آشنایی با انواع کیت های تست سریع برای تشخیص کیفیت روغن سرخ کردنی
اثرات تابش پرتو الکترونی بر ترکیبات فنلی و خواص زیست فعال عصاره تفاله زیتون
کپسوله سازی مواد زیست فعال در صنایع غذایی با استفاده از فناوری هایخشک کن پاششی و خشک کن پاششی نانو
بررسی نقش رژیم غذایی و الگوهای تغذیه ای خانواده در حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری ها
مروری بر ناامنی غذایی و حقوق انسانی در شرایط جنگی
اثرصمغ زانتان و پودر آب پنیر بر خواص فیزیکوشیمیایی بافتی و حسی همبرگر