Articles Stat:
Number of Articles: 19Number of Proceeding pages: 252
Papers View: 12938
Second International Conference on Food Science, Organic Agriculture and Food Security
Second International Conference on Food Science, Organic Agriculture and Food Security In date 2019-11-07 by ,سازمان بين المللي مطالعات دانشگاهي was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Second International Conference on Food Science, Organic Agriculture and Food Security
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Second International Conference on Food Science, Organic Agriculture and Food Security
استراتژی های کاهش نمک در محصولات پخت
استراتژی های کاهش ساکارز در محصولات پخت
review of application of different improvers on rheological properties of dough and shelf 2 – life of bakery products enriched with grains flour
کاربرد نانو تکنولوژی در مواد غذایی
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس ریحان در همبرگر خام منجمد
کشاورزی ارگانیک و نقش آن در محیط زیست
Rheological properties and physical quality characteristics of sugar-free chocolates using inulin and D-tagatose
ارزیابی اثرقدرت قارچ کشی ضدعفونی کننده ها اکسید کننده در صنایع لبنی
بهینه سازی فرمولاسیون نان تست حاوی پودر سنجد
بررسی تاثیر آرد سویا و امولسیفایر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی نان بربری
بررسی تاثیر خواص ضد قارچی عصاره های کاکوتی و زیره سبز بر آسپرژیلوس نایجر و ردوترولا روبرا
کاربرد تکنولوژی میدان الکتریکی پالسی درصنایع غذایی صنایع لبنی ،آب میوه و صنعت قند
بررسی تاثیر آلودگی هوا بر امنیت غذایی
Assessment of Food Insecurity among Tehranian s households
Genetic architecture of traits affected barley lodging by GWAS
Marker/Trait association of photosynthetic organs in two-row malted barley cultivars
بررسی جایگزین های نیتریت در فرآورده های گوشتی
بررسی تاثیر صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر خصوصیات فیزیک و شیمیایی سس مایونز کم چرب
بررسی تاثیر غنی سازی پسته در راستای بهبود کمبود ویتامین D در استان خراسان رضوی شهرستان مشهد