Articles Stat:
Number of Articles: 89Number of Proceeding pages: 984
Papers View: 1930
19th International Conference on Food Industry Sciences,Organic Farming and Food Security
19th International Conference on Food Industry Sciences,Organic Farming and Food Security In date 2025-03-13 by ,سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: Proceedings 19th International Conference on Food Industry Sciences,Organic Farming and Food Security
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 19th International Conference on Food Industry Sciences,Organic Farming and Food Security
بررسی صفات کمی و کیفی ۸ رقم بذر چغندرقند شرکت ماریبو
روش های نوین استفاده از سلولز در صنایع غذایی
راه های کاهش مصرف آب در صنایع گوشت و شیالت با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی
اثرات افزودن سطوح مختلف اورهآهسته رهش بر ارزش تغذیهای، فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای و تولید گاز سیالژ علوفه سورگوم در چین دوم
تعیین و مقایسه ارزش تغذیهای، فراسنجه های تجزیهپذیری و تولید گاز سیالژ واریتههای مختلف کلزای علوفه ای کاریناتا ( Brasica Carinata ) در اواخر گلدهی
کاربرد نانوتکنولوژی در تولید مواد غذایی با قابلیت پیشگیری از آلزایمر
آبنباتهای پروبیوتیک و پری بیوتیک: راهحلی نوین برای تغذیه سالم و فراسودمند
تاثیر هیومیک اسید برگیاه فراسیون سفید Marrubium vulgare در تنش شوری
بررسی تاریخچه افزایش دی اکسید کربن و تاثیر آن بر رشد، فتوسنتز و تنفس گیاهان
تاثیر هیومیک اسید برپاسخ بیوشیمیایی گیاه فراسیون سفید Marrubium vulgare در تنش شوری
Electromagnetic waves and their application in precision agriculture
Optimization of olive oil-based oleogel as a shortening replacer in cocoa cream spread
Prodction nd evaluation of olive oil hydroxypropyl methylcellulose based oleogels as saturated fat replacer in chocolate
آشنایی با اصول بسته بندی محصولات باغی
پیشبینی کیفیت شیر با روش یادگیری ماشین CatBoost و الگوریتم ژنتیک
بررسی انواع برنج پاکستانی و نقش آن در بازار جهانی: مروری
Sustainable Agriculture: Integrating Organic Practices and Recycling for a Greener Future - A Review
مروری برکاربرد روش اهمیک در استخراج روغن از منابع گیاهی
A review of the physicochemical characteristics of dark chocolate and milk enriched with probiotics
اثر میدان های مغناطیسی (تیمارهای مغناطیسی) در امنیت غذایی و کشاورزی پایدار
اهمیت فرآوری سالم میگو در صنایع غذایی
روغن زیتون و رژیم غذایی مدیترانه ای: تقویت سیستم ایمنی و ارتقای سلامت پایدار
مروری بر افزودنی های طبیعی جهت افزایش ماندگاری فراورده های لبنی
پیشرفت های اخیر در زمینه فیلمهای نشانگر حساس به pH مبتنی بر رنگهای طبیعی برای نظارت هوشمند بر تازگی غذا: مطالعه مروری
بررسی پیشرفتهای اخیر در تکنیک های کپسولسیون پروبیوتیک ها و غنی کننده ها در محصولات لبنی و اثربخشی آن
Production of gamma amino but yric acid (GABA) through fermentation: From useful microorganisms to improve health
صنعت گوشت
کاربرد فناوری مادون قرمز در صنایع غذایی
اثر محلول پاشی اسید جیبرلیک بر ویژگی ها ی رشد و فیزیولوژی گیاه کوکب (Dahlia variabilis)
تحلیل تفاوت جذب عناصر غذایی در گل رز در مواجهه با شرایط دمای پایین
بررسی استفاده از پوشش نانو الیاف زیین حاوی رزماری در اسنک ذرت حجیم
اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون بر پایدارسازی روغن زیتون
آشنایی با بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی و امکان سنجی استفاده در ایران
اولویت بندی کشت محصول خرما شهرستان بم بر اساس میزان آب مصرفی با هدف دستیابی به امنیت غذایی
تاثیر پرتودهی در امنیت و ایمنی مواد غذایی
کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی و فناوری های غیرحرارتی و تاثیرات آن
مروری بر تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت قرمز
مروری بر نقش شیرین کننده های مصنوعی و طبیعی در کاهش مصرف قند
فرآوری پنیر،فلور میکروبی و مسیرهای بیوشیمیایی مولد ترکیبات فرار طعم زا در پنیر
تولید بستنی فراسودمند بر پایه استویا
تولیدکوکی فراسودمند برپایه استویا و شیره انگور
بهینه سازی فرآیند تولید مربای گوجه فرنگی با استفاده از شیرین کننده طبیعی استویا
اثرات انواع مایکوتوکسین ها بر سلامت انسان و حیوان
نقش دوگانه اسید فیتیک: از ترکیب ضد مغذی تا عامل محافظتی در بیماری ها؛ یک مطالعه مروری
نقش متغیرهای روانی بر تمایل به مصرف محصولات ارگانیک، مطالعه موردی ماهی در شهر تهران
ارزیابی مسیر گذار از پرورش ماهی غیر ارگانیک به ارگانیک
نقش بحران آب در امنیت غذایی خاورمیانه و جهان
مروری بر فرایند پالسما به عنوان فرایندی نوین جهت فراوری نشاسته
بررسی نان غنیشده با کینوا و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکی و تغذیهای
کاربرد فرآورده جانبی گوجه فرنگی در محصولات غذایی
جداسازی، استخراج روشهای جامد-مایع، مایع-مایع در صنایع غذایی
Process Optimization of Microwave ‐Assisted Extraction of Phenols and Flavonoids and Radical -Scavenging Capacity of Microalga Spirulina platensis by Response Surface Methodology
کاربرد ضایعات فرآورده های دریایی در صنایع غذایی
خطر مسمومیت با گرایانوتوکسین ها در اثر مصرف عسل
بهینه سازی فرآیند تولید و ارزیابی خواص نوشیدنی پروبیوتیک آب زرشک-عسل
کاربردهای سلول های بنیادی ماهی در آبزی پروری: یک مطالعه مروری
بستهبندی هوشمند مبتنی بر زیست: اصول و عملکردها در سیستم های غذایی پایدار
The effect of antibiotic residues on the safety of food, water and agricultural products and the environment for human health
بررسی تاثیر پوششهای خوراکی بر افزایش ماندگاری و بهبود کیفیت قارچ
بررسی اثر برخی از قندها بر خواص فیزیکی و شیمیایی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژالتین ماهی سرد آبی
کاربردهای فناوری نوآورانه میدان الکتریکی پالسی غیر حرارتی در تولید آب میوه های ایمن تر و سالم تر
مصرف بهینه کود گامی موثر در مدیریت پایدار خاک در کشاورزی و افزایش سلامت جامعه
ارزیابی تاثیر کاربرد فناوری نانودر صنعت بسته بندی مواد غذایی
تاثیر دما، مصرف آب و انرژی در گلخانه ها
تاثیر بهرهوری نوع آب مصرفی در صنایع
تاثیر پی اچ و رسانایی خاک در رشد گیاهان
غنی سازی محصولات گوشتی با استفاده از پروبیوتیک ها و انواع فیبرهای رژیمی
محصولات سویا و سرطان پستان: بررسی تاثیر ایزوفالونها و مصرف محصولات سویا بر ریست هورمونی و ارتباط آن با سرطان پستان
Life table and predation capacity of predatory mite Neoseiulus californicus (Acari: Phytoseiidae) feeding on Tetranychus urticae Koch (Acari: Tetranychidae) and some plant pollens
ترکیبات شیمیایی اسانس و فعالیت حشرهکشی دو گیاه دارویی گواوا (Psidium guajava) و پنج انگشت (Vitex agnus-castus)
Functional Response and Predation Interference of Neoseiulus californicus (Acari: Phytoseiidae) on Tetranychus urticae Nymphs: Influence of Plant Pollens as Supplemental Food Sources
کاربرد ریزپوشانی (میکرواینکپسوالسیون) در فرآوردههای لبنی
مروری برکاربرد اسانس و عصاره های گیاهی در گوشت و فرآورده های گوشتی
صنعت شکر در قرن بیستم در اروپا:پیشرفت فناورانه و راهکارهای آینده نگر
تحلیل وبررسی نقش عوامل فنی واقتصادی در حکمرانی آب در راستای امنیت غذایی
کاربرد عصاره آویشن در مکملهای غذایی دام و طیور
تحلیل نقش کشاورزی ارگانیک در مدیریت منابع آبی وپایداری محیط زیست
مدیریت بحران در کشاورزی پایدار: راهبردهای سازگاری با تغییرات اقلیمی
تاثیر بیوچاراصالح شده بر سینتیک واجذب کادمیم در خاک آهکی
نقش سنجش از دور و سامانههای اطلاعات جغرافیایی در مدیریت آب و منابع طبیعی برای بهرهبرداری پایدار
اثر تاریخ کشت و مصرف اسید هیومیک بر عملکرد کنجد
Nano Technology in Animal Feed: Benefits and Applications
Counteracting Enterobacteriaceae: Antibacterial Efficacy of Cumin um cyminum and Zataria multiflora Essential Oils on Silver Carp Fillets during Refrigerated Storage
preventing mycotoxins by the utilization of organic compounds and probiotic microorganism in animal feed
A review of the mechanism of prebiotic polyphenols in apples to enhance the activity of probiotics in fermented foods
بررسی توسعه محصولات فراسودمند مبتنی بر گوشت و لبنیات
مطالعه تاثیرریبوفالوین و سبوس گندم بر سرعت رشد و متابولیسم سویه پروبیوتیکی الکتوباسیلوس اسیوفیلوس در ماست
مطالعه تاثیر ریبوفالوین و سبوس گندم بر میزان استالدئید تولیدی در ماست
کودهای زیستی: راهکاری پایدار برای بهبودحاصلخیزی خاک وکشاورزی پایدار