Articles Stat:
Number of Articles: 102Number of Proceeding pages: 1094
Papers View: 23650
The 14th International Conference on Food Industry Science, Organic Agriculture and Food Security
The 14th International Conference on Food Industry Science, Organic Agriculture and Food Security In date 2023-06-02 by ,سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The 14th International Conference on Food Industry Science, Organic Agriculture and Food Security
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The 14th International Conference on Food Industry Science, Organic Agriculture and Food Security
ترکیبات ضدتغذیه ای موجود در شیرسویا و راهکارهای کاهش آن
کاربرد میوه ها و سبزیجات حاوی پپتید های فعال زیستی bioactive peptides و قسمت های غیر قابل مصرف آنها در صنعت غذا
سنجش محض و کاربردی امنیت غذایی، روش هدف گذاری، برنامه ریزی و تصمیم گیریمدل مثلث فنرواره آجری
بررسی تاثیر پرایمینگ سالیسیلیک اسید در تنشزایی پرتوهای فرابنفش UV-C برپارامترهای رشدی و عملکرد گیاه مریم گلی Salvia officinalis L
بررسی اثر هم افزایی مواد معدنی آلی بر فعالیت شاخص های آنتی اکسیدانی درگوساله های شیرخوار
بررسی کیفی آرد گندم دوروم بر خصوصیات نان نیمه حجیم
بررسی خصوصیات کیفی و کمی روغن زیتون نمک سود شده
فرآوری مدرن آنزیم بری در چای ایرانی
تاثیرگذاری کیفی بسته بندی پلی اتیلنی بر خشکبار
ارزیابی پتانسیل جذب فلزات سنگین در گونه گیاهی وتیور گراس
بررسی اثرات شیرابه پسماند شهری بر خصوصیات گیاهی وتیور گراس
دارچین: یک ماده ضدمیکروبی برای بسته بندی فعال
امولسیون های جمع کننده فاز داخلی بالا مبتنی بر پروتئین: مروری بر ساخت، ترکیبو دیدگاه های آینده آنها در صنایع غذایی
ترکیب نوین بر مبنای روش های کاربردی پروتئین آب پنیر مورد استفاده در فراوردههای غذایی و دارویی
کاربرد آپتاسنسور فلورسنس کریستال مایع اصلاح شده باچارچوب های فلزی آلی (MOF) به منظور تشخیص آمین های بیوژن و نیتروزآمین و آنتی بیوتیک ها درموادغذایی
کاربرد بیوسنسورهای الکتروشیمیایی ولتامتری پالس تفاضلی و تراشه های زیستیبلور مایع بر پایه آپتامر به منظور تشخیص بیسفنول آ و پاتوژن های موادغذایی
کاربرد نانوبیوسنسور های فلورسانس بر پایه گرافن کوانتوم دات زیرکونیا به منظور تشخیص سموم آبامکتین و دینوتفوران و دیازینون و لکتین و کوکوربیتاسین درکنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی
روش های نوین پایدار سازی امولسیون های پیکرینگ با کامپلکس کواسروات ها ونانو توده های پروتئینی به منظور استفاده در فرمولاسیون های مواد غذایی
کاربرد میکرو ونانووژل های کامپوزیتی با میکروالیاف های پروتئینی تولید شده بهروش میکرو فلوئیدیک برای بارگذاری مواد غذایی زیست فعال حساس و غذا داروها در فرمولاسیون ها ی مواد غذایی
کاربرد هوش مصنوعی و الگوریتم ژنتیک در بهینه سازی فرمولاسیون های موادغذایی
امولسیون پیکرینگ: مروری بر اهمیت، ساختار و کاربردهای آن
بررسی ویژگی های فیزیک وشیمیایی آب فعال شده با پلاسمای سرد و پتانسیل آن درکنترل میکروارگانسیم ها
Effect of treatment with acetic acid and size-fractionation of a raw clay on its chemical and physical properties and aflatoxin B۱ (AFB۱)-adsorption capacity
تکنولوژی کلیدی فناوری نانو جهت حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی هوا درکلانشهرها
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی آرد گندم
بررسی تاثیر استفاده از ترکیبات مختلف بر روی خصوصیات نان
ارزیابی صفات زراعی و عملکردی موتانت های برنج هاشمی (نسل M۱۱)
مروری بر نقش فسفر در رشد کمی و کیفی گیاهان دارویی
کاربرد و ایمنی افزودنی غذایی سوربات پتاسیم مروری
مکانیسم های عمل مخمرهای پروبیوتیک: فلاویو دوس سانتوس مارتین ها و ژاک رابرتنیکولی
مروری برخواص آنتی اکسیدانی عصاره ی گل محمدی وآنتی اکسیدان های طبیعی بهعنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی درصنعت غذا
Antimicrobial and preservative effect of berries in food models
توسعه کیفی محصولات فرآورده های طیور در ایران و اهمیت آن در امنیت و ایمنیمواد غذایی
تبعات استفاده از داروها و مکمل های غیر مجاز در صنعت طیور و تاثیر آن بر امنیتغذایی
بحران آب، آبهای مجازی و راهکارهای برون رفت از بحران کم آبی در صنعت غدا.پژوهش مروری
کاربرد گیاهان دارویی در صنعت لبنیات
Investigation of the dynamic and morphology properties of propolis microcapsules
Oleuropein loaded nanostructured lipid carrier for food fortification: Design and production optimization
مروری بر بسته بندی ضد میکروبی در صنایع غذایی
راهنمای پیشگیری از انتقال کووید - ۱۹ در تجارت مواد غذایی
مروری بر سالمونلا (طبقه بندی ، ویژگی ، اپیدمیولوژی ، بیماری زایی و تشخیص)
ردیابی مقایسه ای سالمونلا تایفی موریم به روش کشت و Real Time PCR درمرغ های منجمد وارداتی
تاثیر افزودن عصاره پروتئازی کلم بروکلی بر تولید پپتید های زیست فعال با اثراتانتی اکسیدانی در شیر
Food Security With Various Applications Of Drone In Agriculture
Synthesis and induction of chitosan-nanorice organic nanocomposites with biodegradability in the packaging of food nanopolymers
شناسایی مرفولوژیکی کمبود عنصر کلسیم در گیاه کرفس
بررسی تولید علوفه دام با استفاده از زراعت مخلوط ماش سیاه و ذرت
مروری بر پیشرفت های اخیر در استفاده از پردازش نور پالسی برای بهبود ایمنیمواد غذایی و افزایش عمرمفید
مروری بر فرایند فشار بالا (High Pressure processing) در صنایع غذایی وکاربرد آن
Effects of herbal medicinal plants on avian pathogens
Clinical evaluation of Gastro-Herb oral solution in control of microbial infections in a broiler flock
Clinical evaluation of Bronchi-Herb oral solution in reducing side effects of respiratory infections in a broiler flock
نقش نشاسته های مقاوم به عنوان پریبیوتیک
ارزیابی نشاسته مقاوم به هضم به عنوان یک پری بیوتیک
اثرات استفاده از پروبیوتیک ها بر روی فشار خون
Silver nanoparticles stabilized by chitosan: Cytotoxicity and apoptosis on Vero and HT-۲۹ cell lines
درون رست ها و نگاهی به آنها از منظر بوم شناختی
بیماری های قارچی پس از برداشت و رویکردهای مدیریتی آنها
بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی عصارههای طبیعی در حفظ کیفیت فرآورده هایگوشتی
تحلیلی بر وضعیت بارندگی و آب های زیرزمینی حوضه آبریز هریرود با استفاده ازآنالیز ماهواره ای و تاثیر آن بر منازعه هیدروپلیتیکی ایران و افغانستان
Use of Microalgae and Cyanobacteria in Sustainable Agriculture
اثرات سلامت زایی پپتیدهای زیست فعال موجود در غذاهای تخمیری
Nanocomposite of clay/olive leaf extract: phenolic profile, thermal stability and antioxidant potential
Modified atmosphere packaging (MAP) as a preservation method to increase the shelf life of seafood products
معرفی فناوری های نوین در کنترل کیفیت میکروبی در صنایع غذایی
استخراج، شناسایی و کاربرد روغن دانه گوجه فرنگی در غذا
کاربرد و چالش های استفاده از نانوتکنولوژی در صنایع غذایی
مروری بر اثر استفاده از ترکیبات گیاهی در فرآورده های گوشتی: افزایش ارزش تغذیه ای،بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری
بررسی اثر پایداری عصاره گیاه زنیان بر پایداری روغن سویا و کانولا در مقایسه با روغن هایحاوی آنتی اکسیدان صنعتی
نانو سلولز باکتریایی؛ بیوسنتز، روشهای تولید و چند کاربرد مهم آن
The effect of phosphate solubilizing microorganisms on the efficiency of absorption and utilization of phosphorus in wheat and barley
A study and analysis on the physiological and biochemical perspectives of plants tolerant to salt concentration in the face of bacteria against soil salinity
A study on the nature of plant growth promoting bacteria: biological tools to reduce salinity stress in plants
اولئوژل های خوراکی ، ترکیب ، ساختار و کاربرد در فرآورده های لبنی (مقالهمروری)
بررسی اثرات پریبیوتیک های مختلف بر خصوصیات کیفی ماست فراسودمند
پیشرفته ترین پوشش های ضد میکروبی خوراکی در محصولات گوشتی، محصولاتماهی و میوه ها وسبزیجات
مقایسه امنیت غذایی با دو روش کروماتوگرافی HPLC و GC-Mass در دوروغنکنجد و آفتابگردان
بررسی بیماری ها با حذف سبوس از آرد و نان
مروری بر استفاده از آنتی اکسیدان ها برای افزایش پایداری اکسیداتیو روغن هایخوراکی فله
مروری بر کاربرد و تشکیل نشاسته مقاوم در فرآورده های غلات
بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاهان مورنیگاه، سیر، آویشن شیرازی برباکتریاستافیلوکوکوس ارئوس
تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله خشک مرکبات و تاثیر آن بر PH وفراسنجه های خونی بره های نژاد زل
ارزیابی و غربالگری برخی از گندم های بومی ایرانی براساس ویژگی های زراعی مهم
کاربرد رنگ های سنتزی و طبیعی در صنایع غذایی
مروری بر اثر متابولیت های ثانویه گانودرما لوسیدم بر تقویت سیستم ایمنی بدن
کارآیی کود ارگانیک کیتولایف Chito Life در کنترل بیماری بلاست برگ برنج( Magnaporthe oryzae) بر روی ارقام ایرانی در منطقه ی ساری در مازندران ایران
نوآوری در بسته بندی به عنوان ابزاری برای بهبود ایمنی و کیفیت گوشت وفرآورده های گوشتی
مروری بر ریزپوشانی پروبیوتیک ها در محصولات نانوایی
محصولات تغییر ژنتیکی یافته و امنیت غذایی
استویا و گلیکوزیدهای استویول
فیزیولوژی دام و طیور
کم آبیاری روشی برای حفظ منابع آب و تامین امنیت غذایی
بررسی تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر پنیر در دمای یخچال
ارتقاء تعامل کشاورزی و صنعت غذای ارگانیک با تمرکز بر استاندارد بین المللی چندوجهی ناتیورلند و مطالعه ی موردی شرکت خرما بن جنوب
بررسی خواص، ساختار و نقش ترکیب زیست فعال آلیسین و آنزیم آلئیناز در بروزخواص تغذیه ای دارویی سیر Allium sativum
اثرات احیای تالاب های طشک بختگان و مهارلو بر تولیدات محصولات زراعی
نقش فناوری های نوین مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات در امنیت غذایی
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آزاد و نانولیپوزوم حامل عصاره ترکیبات زیستفعال ریزجلبک اسپیرولینا Arthrospira platensis
بررسی تاثیر استفاده از آب انار بر مشخصات و فرآیند تولید پنیر
بهینه سازی شرایط و فرآیند تولید سس ماهی
کاربرد تکنولوژی پلاسما در صنایع غذایی