Articles Stat:
Number of Articles: 17Number of Proceeding pages: 177
Papers View: 16427
Third International Conference on Food Science, Organic Agriculture and Food Security
Third International Conference on Food Science, Organic Agriculture and Food Security In date 2020-03-12 by ,سازمان بين المللي مطالعات دانشگاهي was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Third International Conference on Food Science, Organic Agriculture and Food Security
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Third International Conference on Food Science, Organic Agriculture and Food Security
بررسی و ارتباط مصرف غذای آماده با میزان افسردگی و شاخص توده بدنی در دانشجویان دانشگاه زابل، 1398
آگاهی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل در خصوص محصولات غذایی ارگانیک، 1398
Evaluation of acid hydrolysis methods of starch to determine the degree of molecular dissolution
تولید نوشیدنی فراسودمند برپایه فندق و آب پنیر برای بیماران عدم تحمل لاکتوز و سیلیاکی
Structural Changes of Whey Protein Isolate Affected by Solvent
مروری بر انواع بیوپلاستیک ها، روش های تولید میکروبی و ویژگی های آنها
میزان تاثیر عصاره ی آبی و پلی فنل بر خصوصیات چین های مختلف چای سیاه
بررسی تولید آب پرتقال فراسودمند حاوی عصاره آبی سنجد
مروری بر تولید آب میوه های فراسودمند حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی نظیر عصاره و نانو عصاره های گیاهی
بررسی روش های کاهش اسید فیتیک و بهبود خصوصیات تغذیه ای سبوس گندم
مروری بر تاثیر آنتی اکسیدانهای طبیعی )عصاره و نانو عصاره( بر پایداری اکسیداتیو روغنهای گیاهی
بررسی خصوصیت کاهش کلسترول پروبیوتیک های جدا سازی شده از محصولات لبنی سنتی موجود در موسسه بیوتکنولوژی غرب و شمال غرب کشور
راه های جلوگیری از بروز نقایص در دان سبز قهوه
بررسی تاثیر پوشش خوراکی عصاره گیاه مریم نخودی-صمغ پسته وحشی در افزایش ماندگاری میوه های پرتقال، نارنگی و گریپفروت استان کرمان
Consumption of probiotics in cows before calving and indirect impacts on their newborn calves in Shahrekord, Iran
ارزیابی برخی از خصوصیات عدس سبز با استفاده از روش ابداعی بر پایه پردازش تصویر و مقایسه آن با روش استاندارد ملی ایران
بررسی تاثیر محصولات کشاورزی ارگانیک بر سلامت انسان