Articles Stat:
Number of Articles: 35Number of Proceeding pages: 381
Papers View: 1083
18th International Conference on Food Industry Sciences,Organic Farming and Food Security
18th International Conference on Food Industry Sciences,Organic Farming and Food Security In date 2024-09-12 by ,سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی برگزارکنندگان و مشارکت کنندگان اصلی was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 18th International Conference on Food Industry Sciences,Organic Farming and Food Security
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 18th International Conference on Food Industry Sciences,Organic Farming and Food Security
فیلم ها و پوشش های خوراکی:کاربردها و روش های تولید
معرفی و کاربرد بیوسنسور ها در صنایع غذایی
اهمیت انتقال شیشه ای (گذارشیشه ای ) درخشک کردن مواد غذایی
مروری بر فناوری پلاسمای سرد: مکانیسم ، تاثیر بر خواص فیزیکوشیمیایی مواد غذایی و کاربردها آن در صنعت غذا
اثر ریزموجودات مفید بر رشد و کیفیت آهار Zinnia elegans
Probiotics with an emphasis on their encapsulation
بررسی روش های کنترل حشرات با استفاده از گیاهان دارویی در طب سنتی ایران
بررسی تاثیر ترکیبات شیمیایی و زیستی بر نماتد ریشه گرهی روی درختان کیوی
پاسخ هورموتیکی گیاه گندم به عامل تحریکی پرتو گاما ناشی از مناطق با پرتوزایی طبیعی بالا (High Background Natural Radiation Areas)
مقایسه اثر دو پروبیوتیک جدید با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک های تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی
تبیین مفاهیم امنیت غذایی و خودکفایی غذایی ؛ تحلیل مقایسه ای و مسیرهای پژوهش
ساکارومایسز سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) و کاربرد بالقوه آن در صنعت غذا
نقش واحد های خرده پا در تولید و امنیت غذایی پایدار
بررسی اثر دز کود پارس روی مقدار رنگدانه فتوسنتزی و شاخص پایداری غشا گونه گیاهی دارویی نعناع فلفلی Mentha piperita
راهبردهای امنیت غذایی در ترویج کشاورزی
Design and construction of a solar energy amplifier for solar dryer
The Evolution of Meat Production: Historical Foundations and Contemporary Advances in Cultured and Plant-Based Alternatives
Advancements in Meat Analogs: Protein Selection, Flavor ing, and Textural Enhancements
A Compilation Research on Biopesticides in Agricultural Primary Products
بررسی اثرات سلامتی و تغذیه ای روغن های خوراکی بر رژیم غذایی
خواص عملکردی پروتئین دانه چیا
The impact of enriching whey protein isolate with essential oils from Cumunum cyminum on the chemical characteristics of Silver carp fillet.
Antibacterial activity of whey protein isolate coating containing Zataria multiflora essential oil against Enterobacteriaceae in food models
The antimicrobial effect of enhancing whey protein isolate with essential oils derived from Cumunum cyminum on Silver carp fillet during refrigerated storage.
پتانسیل استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی برای افزایش ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی
راهکارهای آموزشی ترویجی مدیریت بحران خشکسالی باغات از دیدگاه باغداران شهرستان فیروزکوه
ساخت یک پلتفرم الکتروشیمیایی جدید جهت اندازه گیری آلودگی آرسنیک و کادمیوم موجود در محصولات غذایی
مروری بر فرآیند Pelvic Suspension و بررسی اثرات آن بر تردی و سایر ویژگی های کیفی گوشت
A Review on the Potentials of Honey as a Suitable Habitat for Probiotics
میکرواورگانیسمها راهکاری نوین در مدیریت تنشهای غیرزنده در گیاهان
The effects of climate change on the yield gap of crops
ارزیابی فرصتها و چالشهای استفاده از پسماند پوست میوهها به عنوان خوراک دام
الئوفومها در صنایع غذایی : تکنولوژی تولید، کاربردها و اثرات سلامتی بخش
نانوتکنولوژی در کشاورزی
مروری بر روشها، عملکرد و کاربردهای میکروانکپسولاسیون در صنایع غذایی